Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• DummyBoy
    Hmmm ... érdekes ...

Első tanács: Töröld ki a BS-ből az összes AXIS beállítást, majd állítsd be még egyszer. Nekem sosem csinált ilyet, ez qrva érdekes ... Persze hogy így nem lehet normálisan repülni ...

Valamint USB hub ... Menj be a windows-os Device Manager-be (Eszközkezelő), ott Universal Serial Bus Controllers : menj végig az USB Root HUB-okon : jobbklikk - Properties (Tulajdonságok) - Power fül alatt ki van listázva hogy az adott USB HUB-on milyen eszközök vannak ...

Próbáld meg úgy dugdosni, hogy a TIR, a joy és a pedál külön hubokon legyenek, valamint egyik HUB energiafelvétele se haladja meg az 500mA-t (nem fogja, de hátha ...)

Második: Ne kapcsold ki az automatikát, inkább próbáld meg a Flight Director Módot. Az automatika amellett, hogy irányban tartja a gépet amellett arra is jó, hogy "szűri" - finomítja a pilóta által adott "bemenő jeleket" magyarul megpróbálja kompenzálni az általad adott beviteli jeleket, hogy ne kezdjen pogózni a helikopter.

Ez irgalmatlan módon konyhanyelven volt, de meg vagyok punnyadva, nem tudom megfogalmazni ...

Bár ez angolul van, érdemes átnézni: simHQ - BS Autopilot