Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Molnibalage
    Szarság? Nem. Miért is?

Mert a mérettől is függ, hogy mennyi mehet egy gépre. Ha rossz a méret akkor rossz a gépre rakható mennyiség is. Egy gép fegyverzetének reálishoz való közelítése meg legyen talán már alap egy elvileg hardcore repszimnél... A bomba méretének ekkora eltérése (1,6 vs. 2,1 méter!) elég durva. Képzeld el, ha ilyen arányban lenne torz egy repcsi.

Ez elég nagy gond ahhoz képest, hogy egyesek kis antennák nagyságát, pozícióját, helyzetét és a MiG-29 esetén a zsaluzat mozgását hiányolják aminek aerodinamikai hatása szerintem nincs is lemodellezve. Vicc, hogy a Szu-24-re nem enged 6 db 250 kilós bombát tenni. Az is röhejes, hogy mindig minden gépre a max lehetséges bombaszám tehető csak. Ennél még a 10 éves szimek nagy része is többet tudott ezen a téren.

Mellesleg kinek mi a fontos. Valakinek ez valakinak az. A te szemedben ez baromás az én szememben meg más. (pl.: Sok Falconos azért sír, hogy a gépen megfelelő sorrendben villogjanak a fények. Ez mennyben befolyásolja a szimuláicó valóságközeliségét AI-nak vagy nekem harcban? Semennyire. Egy reális loadout? Na az már igen.)