Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Molnibalage
    Na, a Blizzard az én szemeben egy vicc. A Diablo csak addig kötött le amíg rá nem jöttem mekkora szar és unalmas. A Strarcraft anno nem tetszett A Warcraft 3 meg az én szemeben játszhatatlan. Nekem a Blizzard kis túlzással semmit sem jelent. A Warcraft I és II egész tűrhető volt. Szép átvezető filmjei voltak a War III-nek. Ennyi.Az én szememben RTS = vicc. (egyet kivéve az Empitre Earth-ot, mert abban van 20-szoros időlassítás. Ott még lehet taktikázni.

Az BS kacspán egyszerűen nagyon rosszul becsültek a scrácok. Valszeg elég porblémás volt egy jet gépekre írt motor egy heli alá rakni.

Az FF 5.0 is csúszik rendesen. Nem egyszerű dolog a szim fejlesztés. Egyszer próbáljál meg csak egy 3D modellt összerakni egy szimhez. Vért izzadsz. Én csak a Falcon egyes részeit csinálom és toolal vagy txt editálással és még így sem egyszerű.