Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• bgabor
    Egyébként így első ránézésre számomra nagy csalódás a program. Nemtudom ki hogy van vele, de én többet vártam így négy év fejlesztés után.

Eltelt négy év a lock on 1.02 óta. A gépigény több mint a duplájára nőtt, miközben a heli külsejét és néhány földi objektumot leszámítva nem történt változás a grafikában. Láttam egy Mi-8ast a repülésem során és F2 nézetben és tökugyanaz a modellje, mint a Lock on-ban 2004-ben.
    Egyszerűen nem látok semmit a programban, ami indokolná a négy évnyi fejlesztési időt és a duplájára nőtt gépigényt. Ennyi idő eltelt és a progi még mindíg halál optimalizálatlan.

A FC kijötele óta is jónéhány év eltelt már, és a BSben repülési modellen és a kamov grafiáján kívül nemnagyon van más, ami abban ne lett volna már benne. Szóval én erre nem fokok megint kiadni X ezer forintot, mert ezek az emberek semmit se csináltak az eltelt idő alatt.