Samsung i900 OMNIA
  • Bobber
    hát nem tudom te hogy vagy vele de én még ha kéne se küldenék bluetoothon nagyobb méretű anyagokat. Arra ott van az adatkábel és kész. A bluetotthot meg nem arra találták ki hogy gigákat másolgasson rajta az ember. És nem értek egyet azzal hogy minden nokia tudja. Nekem is régen nokiám volt és az se tudott egyszerre 2-3 megánál (volt hogy küldtem 10 megát is) többet átküldeni mert alapból a rendszermemóba rakta a fogadott anyagokat és nem a memókártyára.
    De mire az a 2-3 (10) mega is átment megőszültem. Szóval maradt az adatkábel ill kártyaolvasó abban az esetben, és azon meg amit akarok azt másoltam rá.
    És ez így va az omniánál is. Bluetoothon max kisebb anyagot küldök rajta esetleg ismerős telefonjára csengőhang kép ilyenek., de nem azon keresztül fogom a filmeket vagy nagyobb zenéket a gépemről rámásolni mert szerintem nem arra való. Úgyhogy szerintem kicsit gondold át mit is írtál és miért szidod. Mindent arra használjunk amire való. ha meg nincs adatkábeled akkor vegyél egyet és azon küldözgesd át az adatokat.