1623
Samsung i900 OMNIA
  • serkov
    Forrás PDA FANCLUB Fórum! :-))))
  • serkov
    Köszi a választ, de nem pontos :-) mint kiderült MP3-at csak a Samsung clock játszik le! Az általam említett windowsos óra csak wawokat játszik, úgyhogy leginkább felejtős..... nem is használtam, csak érdekelt miért nem működ! :-))
  • Geroy
    másolj csengőhangot a my documents/my ringtones-ba és majd ki tudod választani.
  • serkov
    most én ott vagyok, hogy főmenü/beállítások/rendszer/óra és ébresztő/ébresztők nos itt hogy tudom a hangokat megváltoztatni, mert csak ilyen idióta rendszer bippegések választhatók? Előre is köszi!
  • Geroy
    Üdv mindenkinek!
    Nemrég jutottam hozzá e becses darabhoz és még mindig tanuló fázisban vagyok. A készüléket nagyjából kitapasztaltam, és az activesync-el már sikerült feltenni adatot, de nem a beépített memóriakártyára. :S Ha átváltom hogy csak a memóriakártyát kezelje, lefagy a gép, és nem ismeri fel adathordozónak. Mi lehet a probléma?
  • nbs86
    Vmi hülye log fájl, de nem tudom pontosan melyik.
    Ellenben lefuttattam rajta az SKTools pucolóját, meg a MemMaid-et is, ami szintén szemeteket keres a készüléken és megszűnt ez a lista is, mármint most tök üres lett.
  • Mazsola31
    Ha hosszan nyomom rá a ceruzát akkor kihozza az utolsó címzetteket.de sehol nincs olyan opció hogy ki lehessen törölni.
  • bolyosarpi
    hali mindenkinek

egy kis help kellene
    az omniámon szeretném lecserélni a gyári órát egy másik kinézetűre

flip clock-ra gondoltam de nem tudom honnan lehetne megszerezni
    ha esetleg tudtok olyan oldalt ahonnan meg lehetne szerezni osszátok meg velem
    köszi
  • nbs86
    Az első kérdésre kérdeznék én is..
    Nekem mondjuk angol ROM van a gépen, de az sms írásnál nem is látok olyat, hogy bárhol is megjegyezné az utolsó címzettet.. Tök üres a mező.
    Ezzel a bluetooth-os átvitellel sokaknak problémája van, sajnos fogalmsm sincsen miért van, hogy nem oda akarja menteni. Talán a pdafanclub-on tudja valaki.
  • Mazsola31
    Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan lehet kitörölni sms írásnál az utolsó címzetteket?
    Meg esetleg hogy miért irja ki hogy nem tud fogadni fájlt mert kevés a memória és helyezzek át dolgokat a memóriakártyára mikor be állítottam alapértelmezett fogadási helynek a kártyát?
    hálás köszönetem
  • franc0
    http://www.4shared.com/dir/17875824/db9e77ed/Android.html
  • HoReSz1975
    HTC Sense skin erre tudnál valami letöltési linket adni
  • Meszesi Aliz
    kosoznom nagyon szepen
  • franc0
    http://www.i900.eoldal.hu/oldal/romfrissites
  • Meszesi Aliz
    ha mar szoba hoztad a ROMfrissitest... lehet h nagyon butanak fogsz gondolni, de meg nem volt hasonlo telefonnal dolgom es nem vagyok tistzaban hogy kell frissiteni
  • Petka
    Ezeknél az új akksiknál már nem számít, hogy mikor és hogyan tölti, az csak a régi NiMh és NiCd akksiknál volt. Az új Litium-ion és polimer akksikat úgy töltöd, ahogy akarod, akár az első töltésnél is. Érdemes ROM-ot frissíteni, mert drasztikusan megnő a készenléti idő.
  • Meszesi Aliz
    igen, tudtommal. 1-2 honaposan kaptam ajandekba csaladi barattol, igy csak arra tudok gyanakodni, hogy nem jol toltotte fel az illeto eloszor.
    es eszrevettem h mikor toltom es zoldre valtozik a led, ha megnezem az akku allapotot nem minidg ugy jelzi h fel van toltve. olyankor kihuzom, visszarakom s akkor mar 100%ot mutat...
  • Petka
    Gyári ROM?
  • Meszesi Aliz
    az megis csak jobb. en abszolut kikapcsoltam mindent ami fogyaszthatja, csak telefonalok es sms-ezek es nem tartja ki a 2 napot
  • Petka
    2.5-3nap
  • Meszesi Aliz
    Sziasztok.

Nektek mennyit tart az aku? ha csak az alapveto telefon funkciokat hasznaljatok, nem jatszadoztok rajta...
  • franc0
    Nekem EZ van fenn.

Ismert hibája, hogy a gyári Messaging (tehát az e-mail és az sms) bugos. De ez nem akkora baj, mivel úgysem érdemes azt használni.
    Részemről az SMS-ekhez a VITO SMS-Chat ajánlott, az e-mailhez pedig a ProfiMail.
  • HoReSz1975
    Ok rákeresek, melyik WM 6.5 -ös van fent neked a 2009.07.26. -ai
  • HoReSz1975
    Én kiprobáltam a 6.1.4 -est és a 6.5 -öst is, a 6.5 -ös sokkal jobban bejött nekem a design -a miatt, jól megcsinálták és gyors is nálam a DXID1 rommal Jobban és gyorsabban elérhető benne minden...
  • Dante73
    THX!
  • petrovics79
    sziassztok

van egy samsung omniám csak az a baj hogy angol.
    Az lenne a lérdés lehet-e valahogy magyar szoftvert rá rakni,és hogy milyen progi kell pontosan hozzá,esteleg hol kell ezt letölteni.

elöre is köszi a válaszokat
  • Gaba9
    Nekem meg 50-100-200megát kellene h átküldjenek amit máshogy jelenleg nem tudnak máshogy elküldeni :D szal sztem ebből a szempont fos ... ennyi .. És ha nem haragszol ne kösd ki h mit ne írjak mert ebből a szempontból igenis meg lehetett volna oldani ez is .. !!!!!!!!!!
    Am meg szerintem nem csak kábelen lehet átküldeni valamit .. főleg ha edzésen vagyok .. de lehet hogy velem van a baj és nem hordok magammal laptopot .. na mind1 .. nem vitatkozok, szerintem ebből a szempontból egy darab szar és kész :D bár annyit hozzátennék h azért van rajta blu... h küldj és fogadj .. akármit !!! nah mind1 .. köszi a véleményed azért más oldalról nézzük a dolgot...
  • franc0
    Nálam a megjelenéstől egészen ideáig a 6.1.4 volt fenn, mivel messze ez volt a legstabilabb és leggyorsabb.
    Sok 6.5-ös romot kipróbáltam, Romovicsét is egy ötnapos nyaralás alkalmával. Második nap átkerült a SIM-em egy régi szar Nokiába...

Amit használok: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1000.0

Ez az első 6.5 ROM ami marad. Frissen telepítve a szabad Program Memory 98Mb körül van, tehát gyors. Picit lassabb a 6.1.4-nél, de már bőven a használható kategórián belül van. Ha eddig nem volt 6.1.4-ed, valószínűleg nem lesz lassabb a mostaninál. Nagyon stabil, nem fagy, és nem is folyik a memória. Meg közel is áll a szívemhez, mert pár apró tippel én is hozzájárultam a főzéshez :)
  • Dante73
    Úgy tudom, a 6.5-ös win jobb szereti a 256-os rammal szerelt készülékeket. Arra van optimalizálva.
    Neked mi a tapasztalatod? Mert én, még mindig csak a rom frissítésen gondolkodok, és az egyik ok, amiért még nem frissítettem, az az, hogy nem tudok dönteni a 6.1.4, és a 6.5 közt. Ha írnál pár sort, sokat segítenél...

ui;
    Jól néz így ki nagyon a készülék!
  • franc0
    Ez egy legújabb buildre épülö Windows Mobile 6.5-ös ROM + Mobile Shell 3 + HTC Sense skin.
  • HoReSz1975
    ez milyen theme , vagy mi
  • HoReSz1975
    Esetleg akit érdekel - SAM OMNIA i900
  • franc0
    No gondoltam megosztom mindenkivel kábé hogy néz ki a gépem, ha valami megtetszik lehet kérdezni :)
    Katt ide
  • franc0
    Nekem hosszú ideig ez a romom volt, és nem volt ilyen bajom. A Sounds&Notifications-ben nincs elállítódva valami?
  • Szasza81
    Nekem is ez a gondom. Nálam az etikett mód nincs bekapcsolva és gyári rom van rajta. Én is megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, miért csinálja ezt.
  • Petka
    Nekem jelenleg a problémám az az, hogy néha spontán elmegy a hang. Értem ezt úgy, hogy a rendszerhangok kussolnak, de ha hív valaki, akkor viszont csörög a telefon. Ellenben az SMS-t semmilyen esetben se jelzi. Gondoltam már arra, hogy a 6.1.4-es taril féle winmoban az etikett mód kicsit bugos, de nem vagyok ebben biztos. ROM frissítés nélkül meglehet oldani a problémát vagy tegyek vissza egy régebbit?
  • Bobber
    hát nem tudom te hogy vagy vele de én még ha kéne se küldenék bluetoothon nagyobb méretű anyagokat. Arra ott van az adatkábel és kész. A bluetotthot meg nem arra találták ki hogy gigákat másolgasson rajta az ember. És nem értek egyet azzal hogy minden nokia tudja. Nekem is régen nokiám volt és az se tudott egyszerre 2-3 megánál (volt hogy küldtem 10 megát is) többet átküldeni mert alapból a rendszermemóba rakta a fogadott anyagokat és nem a memókártyára.
    De mire az a 2-3 (10) mega is átment megőszültem. Szóval maradt az adatkábel ill kártyaolvasó abban az esetben, és azon meg amit akarok azt másoltam rá.
    És ez így va az omniánál is. Bluetoothon max kisebb anyagot küldök rajta esetleg ismerős telefonjára csengőhang kép ilyenek., de nem azon keresztül fogom a filmeket vagy nagyobb zenéket a gépemről rámásolni mert szerintem nem arra való. Úgyhogy szerintem kicsit gondold át mit is írtál és miért szidod. Mindent arra használjunk amire való. ha meg nincs adatkábeled akkor vegyél egyet és azon küldözgesd át az adatokat.
  • Gaba9
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de nagyon nagyot eset az én szememben ez a szar nem igaz hogy nem lehet átküldeni semmi nagyot bluetoothon mikor van a készüléken 6giga hely .. ezt még egy akármilyen fos szar Nokia vagy a volt SE-m is tudta mind mind .. egyszerűen alap mentette a memóriakártyára és kész .. ez az okádék meg még a beállított dolgokat sem tudja végrehajtani mert beállítottam direkt ahogy itt írták páran de ha 1megás szart küldtem át (amit bezzeg elfogad) de abszolút nem oda mentette ahova én adtam be neki (pedig nem adtam bonyolultat csak a memóriakártyát alapban) szóval azért elgondolkodtató az én szememben hogy hiába olyan jó ha egy ilyen egyszerű kis semmit nem képes megcsinálni és nem tud fogadni nagyobb fájlt amit :( :(
  • Bobber
    szerintem nem mert ennyi erővel akár hajtogathatja is az ember a kábelt meg gyűrögetheti amíg az meg nem adja magát és akkor ki kéne cserélniük.
    De ne legyen igazam és próbáld meg hátha szerencséd van.
  • gabor977
    Sziasztok!

Az i900 audió kábele ma megadta magát. Az egyik csatorna nem szól. A telefonba illesztendő csatlakozó mellett közvetlenül megszakadhatott valamelyik belső kis drót, mert ha mozgatom, néha még visszajön.
    Rendeltetésszerűen használtam, csak elég sokat. Szerintetek cserélik a kábelt gariban?

Köszi a segítséget.
    Üdv.