Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy azon csak az ActiveSync -et kell bekapcsolni az USB beállításoknál és mennie kéne?
újra is telepítettem és semmi.
az ommnián átállítottam activeSync-re
valami ötlet?
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
A soft reset arra, hogy némelyik program, ami a kelleténél jobban bele akar ivódni a gépedbe, bele tudjon. Meg van néhány módosítás, fõleg, amikor a registryben turkálsz, akkor az csak egy újraindítás után tud életbe lépni. (Ez a reseteléses dolog tipikus windows dolog, sajnos, de ez van)
A hard reset-et végülis leírtam mire való. Amikor elhatalmasodik a káosz a gépen, megbolondul vagy totálisan haldoklónak tûnik, akkor kimented a fontosabb dolgaidat (Pl. PIMBackup - telefonszámok, emailek, sms-ek mentésére, illetve híváslisták mentésére való, a képeidet, zenéidet is kimentheted), aztán nosza pusztuljon. Lehet válaszatni, hogy az egészet, tehát a my storage részt is vagy csak a belsõ memóriát szeretnéd leölni.
De röviden a soft reset (SR) az, ami kb. annyi, hogy ki- meg bakpcsolod a gépet, mintha a számítógépen nyomnál egy resetet, amikor eleged van belõle, vagy egy program újraindítást kér.
A hard reset (HR) az meg teljesen visszaállítja a gyári állapotot, mintha a gépedet leformáznád, de az oprendszer megmaradna. Ekkor minden beállításod elveszik, olyan lesz, mintha most vetted volna ki a dobozból.
"JAD ellenõrzés sikertelen, hibasz.=906 Érvénytelen leíró"
Kell a jad fájl is a Jar mellé? vagy ez nem ezmiatt van? esetleg kikerülhetõ valahogy?
De ezek szerint nem is volt ez olyan ijesztõ.
No meg legalább ki lehet próbálni milyen is az a hardreset. 😊
van már registry editor rajt meg már matattam is bent de elõbb megpróbálom az egyszerûbbet.
Létezik egy olyan mappa, hogy My Documents\My ringtones.
Ide beteszed az mp3-adat és máris kiválaszthatod csengõhangként.
Vagy:
Megváltoztatható az, hogy a csengõhangot honnan keresse a gép. Remélem van a registry-be buherálni képes programod. (SKTools vagy bármilyen registry Editor)
Ha nincs, bármilyen ingyenes registry editor megteszi.
Ha megvan, akkor HKEY_Current_User\ControlPanel\SoundCategories\Ring\Directory Ha ide eljutottál akkor a Directory értékét változtasd amire szeretnéd, pl: \My Storage\ vagy \Storage Card\, ha külsõ memóriákártyán vannak a cuccok.
Mentés, softreset és hajrá. Remélem sikerül!
Elindítod a Media Album nevû programot. Ott kikeresed az adott MP3-at, hosszan rányomsz amíg felugrik a menü, majd "set as ringtone".
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
tegnap beléptem az Omniások klubjába! 😄
nagyon tetszik a telefon. szerintem állat.
egy kérdésem lenn: hogyan kell mp3-at beállítani csengõhangnak? sehol nem találom.
üdv
#674-es hozzászólás?
Olyan idõjáárás ikon nem jó? Az a sima MS3-ban benne van.
Ha a gari rendben van akkor baj nem lehet. Márpedig rendben kell legyen, mivel úgyis a szervízben fog kikötni a kijelzõje miatt...
Next PC upgrade: 2022
Az SDHC jelölés egy új SD szabványú kártyákat jelöli. Az SD szövetség által felállított szabvány szerint ez minden 2 GB-nál nagyobb kapacitású SD kártyára vonatkozik, maximum 32 GB-ig.
A másik problémára sajnos nem tudom a választ vagy a megoldást, de ha belefutok valahol, akkor jelzem.
A Másik, hogy megoldható e hogy bejövö híváskor ne folyamatosan rezegjen a teló, hanem az általam beállított ütemes rezgés2-öt használja.... leokézom, de nem menti el s folyamatosan rezeg, ha van valami okosság pls! :-) Elõre is köszi!
Más megoldás: tedd a hûtõrácsra, klíma és kész is.
én elindítom és fehér háttér megy a zene és ennyi😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=888.0
Mint írtam mindkettõt kipróbáltam, szóval elhiheted 😊
ha felteszem a 6.1.4-et akkor lehet külön rátenni egeret mert láttam h az egér nélküli.
Ingyenes játékok
"Fizetõs játékok"
Aranybánya
azért kösz, hogy foglalkoztál a kérdéssel
Amúgy maga a progi tetszik, csak tényleg ez 1 fõ gond nálam.
You need to use a registry editor to perform this action. Please take note where you install the SMSCHAT Application.
Go to HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai\:MSINBOX
Device
in the string "1" write "\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"
My Storage
in the string "1" write "\My Storage\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"
Storage Card
in the string "1" write "\Storage Card\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"
Konvertálni kéne igen, csak Mac-re még nem sikerült jófélét találnom (igaz csak fél órát szántam rá).
De elvileg pont az a jó az Omnia Marvell procijában, hogy a HTC-s Qualcomm-al szemben nem kell konvertálgatni. Az avikat viszi is mint a huzat, akármekkorák.
1. Az sms írásánál a textbox mérete, ahova írhatok, nagyon kicsi. Valahol láttam már megoldást, hogy melyik fájlt kell módosítani, hogy magasabb legyen, de ezt a fájlt én nem találom a megadott helyen. Lehetséges, hogy régebbi vagy újabb outlook van a telón. Valaki esetleg rájött, hogyan lehet még módosítani? vagy esetleg tud mondani olyan progit, amivel ki lehet váltani az outlook-ot?
2. PhonEx-et és SPB Mobile Shell-t használok és olyan kérdésem lenne, be lehet-e állítani vhogy, hogy az SPB Missed Calls widget-jére, ha rábökök, akkor a PhonEx calls lapját indítsa el?
Köszi