Samsung i900 OMNIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Patesz
de az xp-re van.
vistára a windows mobile device 6.1 kell.
vagy rosszul tudom?

Petka
Activesync-et a gépedre is telepítsd fel!

Patesz
valamit letörölhettem az omniáról?
vagy azon csak az ActiveSync -et kell bekapcsolni az USB beállításoknál és mennie kéne?

Patesz
vajon miért nemjó a windows mobile eszközközpont? elsõ csatlakozásra jó volt mostmeg nem 😞
újra is telepítettem és semmi.
az ommnián átállítottam activeSync-re
valami ötlet?

serkov
Minden mint a PC-n Az az oldal tényleg jó! lesz mit olvasni! :-) Köszi!

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Hopp, hogy mire szolgál..
A soft reset arra, hogy némelyik program, ami a kelleténél jobban bele akar ivódni a gépedbe, bele tudjon. Meg van néhány módosítás, fõleg, amikor a registryben turkálsz, akkor az csak egy újraindítás után tud életbe lépni. (Ez a reseteléses dolog tipikus windows dolog, sajnos, de ez van)
A hard reset-et végülis leírtam mire való. Amikor elhatalmasodik a káosz a gépen, megbolondul vagy totálisan haldoklónak tûnik, akkor kimented a fontosabb dolgaidat (Pl. PIMBackup - telefonszámok, emailek, sms-ek mentésére, illetve híváslisták mentésére való, a képeidet, zenéidet is kimentheted), aztán nosza pusztuljon. Lehet válaszatni, hogy az egészet, tehát a my storage részt is vagy csak a belsõ memóriát szeretnéd leölni.

Kezdésnek egyébként ajánlom az i900.eoldal.hu/-t átböngészni, jó kis oldal, rengeteg hasznos infóval.

De röviden a soft reset (SR) az, ami kb. annyi, hogy ki- meg bakpcsolod a gépet, mintha a számítógépen nyomnál egy resetet, amikor eleged van belõle, vagy egy program újraindítást kér.
A hard reset (HR) az meg teljesen visszaállítja a gyári állapotot, mintha a gépedet leformáznád, de az oprendszer megmaradna. Ekkor minden beállításod elveszik, olyan lesz, mintha most vetted volna ki a dobozból.
serkov
Sziasztok! Fórumok böngészése közben találkoztam a Soft, és hard reset kifejezésekkel. Ha valakinek van ideje, s türelme,elmondanátok mi ez, mire szolgál, s hogyan mûködik? udom... :-)) De írtam hogy most vettem! :-)))

Patesz
köszönöm ismét a segítséget! mûködik.
nagyon vágod a témát 😊

A telefon memóriájában lévõ My Documents-bõl kell futtatni õket, tehát a default My Documents. Hátha így már menni fog.
Patesz
egy újabb probléma amire nemtaláltam megoldást sehol. Elvileg Java játékoknak is kéne futni rajt ugye? nekem ezt írja ki egy amikor megpróbálok telepíteni egy java játékot:

"JAD ellenõrzés sikertelen, hibasz.=906 Érvénytelen leíró"

Kell a jad fájl is a Jar mellé? vagy ez nem ezmiatt van? esetleg kikerülhetõ valahogy?

Oké, majd visszafogom magam. 😊
De ezek szerint nem is volt ez olyan ijesztõ.
No meg legalább ki lehet próbálni milyen is az a hardreset. 😊
Patesz
köszönöm a segítséget. 😊
van már registry editor rajt meg már matattam is bent de elõbb megpróbálom az egyszerûbbet.

franc0
Tegnap vette meg, ne ijesztgesd má' 😄DD

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Vagy:

Létezik egy olyan mappa, hogy My Documents\My ringtones.
Ide beteszed az mp3-adat és máris kiválaszthatod csengõhangként.

Vagy:
Megváltoztatható az, hogy a csengõhangot honnan keresse a gép. Remélem van a registry-be buherálni képes programod. (SKTools vagy bármilyen registry Editor)
Ha nincs, bármilyen ingyenes registry editor megteszi.
Ha megvan, akkor HKEY_Current_User\ControlPanel\SoundCategories\Ring\Directory Ha ide eljutottál akkor a Directory értékét változtasd amire szeretnéd, pl: \My Storage\ vagy \Storage Card\, ha külsõ memóriákártyán vannak a cuccok.
Mentés, softreset és hajrá. Remélem sikerül!
franc0
Rengeteg módja van, mondom a legegyszerûbbet:

Elindítod a Media Album nevû programot. Ott kikeresed az adott MP3-at, hosszan rányomsz amíg felugrik a menü, majd "set as ringtone".

Patesz
hy
tegnap beléptem az Omniások klubjába! 😄
nagyon tetszik a telefon. szerintem állat.
egy kérdésem lenn: hogyan kell mp3-at beállítani csengõhangnak? sehol nem találom.
üdv

serkov
Nagyon jó! Egyszerû stb! :-) Elsõre a telepítés nem tûnik könnyûnek, ( 4 napja van meg a készülék) De elõször a bekapcsolástól is féltem! :-) Olvasgatok, s kérdezgetek! (ha néha majd hülyeséget bocs!) Nagyon köszi a segítséget!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1224713925&order=reverse&index=2
#674-es hozzászólás?
Olyan idõjáárás ikon nem jó? Az a sima MS3-ban benne van.
franc0
Nálam most ez megy:

1. Ha nincs meg az SPB Mobile Shell 3, akkor szedd le innen.
2. Innen pedig szedd le a progihoz a HTC Sense skint.

Van itt mindenféle widget, idõjárás is dögivel.

serkov
Sziasztok! Érdekelne olyan progi amivel kirakhatom az idõjárást a képernyõre? Olyasmi érdekelne mint a vista sidebar-ban levõ... Most vettem a telefont, imádom, de még csicsáznám!<#beka2>

grebber
Használtat soha semmibõl!

Next PC upgrade: 2022

franc0
Miért nem nézel körül a pár hónapos használtak között ha ennyire számít párezer?
Ha a gari rendben van akkor baj nem lehet. Márpedig rendben kell legyen, mivel úgyis a szervízben fog kikötni a kijelzõje miatt...

grebber
Na már alakul 79.900FT a teló amint lemegy 75 ezer környékére de inkább 70 ezer környékére akkor benevezek egy ilyen telóra!

Next PC upgrade: 2022

serkov
Köszi! Tényleg jó árak..! :-) Ahol néztem (Aqua) is engednék a kipróbálást, csak le van forrasztva a csomagolás... :-)

Meg ha rendes hely, akkor meg szokták engedni, hogy kipróbáld, mielõtt megveszed. Sokszor nem nagyon írják rá a specifikációba, hogy támogatja-e vagy mekkora méretig támogatja a kártyákat.
ITT is nézd meg szerintem, mielõtt megveszed valahol. Elég baráti áron van szerintem. Ez nem reklám, csak egy tipp. Persze biztos van ennél is olcsóbb hely és forrás, de a Kingston szerintem jó márka ilyen téren.
serkov
Köszi! :-) Ha van valami várom, de ezzel is segítettél, mert nekem szögezte a kérdést az eladó, s mondtam holnap vissza jövök! :-)

Viszi az SDHC-t, nekem is egy 4 gigás muzsikál benne.
Az SDHC jelölés egy új SD szabványú kártyákat jelöli. Az SD szövetség által felállított szabvány szerint ez minden 2 GB-nál nagyobb kapacitású SD kártyára vonatkozik, maximum 32 GB-ig.
A másik problémára sajnos nem tudom a választ vagy a megoldást, de ha belefutok valahol, akkor jelzem.
serkov
Sziasztok! Memoria kártya vásárlás elõtt vagyok, s az lenne a kérdésem, hogy a micro SD HC Formátumot támogatja e a teló? A HC-rõl fogalmam sincs, hogy mi?!?!
A Másik, hogy megoldható e hogy bejövö híváskor ne folyamatosan rezegjen a teló, hanem az általam beállított ütemes rezgés2-öt használja.... leokézom, de nem menti el s folyamatosan rezeg, ha van valami okosság pls! :-) Elõre is köszi!

Vagy cserélj ROM-ot, nekem a 6.1.4-el sosem volt gond a túlmelegedés.
Más megoldás: tedd a hûtõrácsra, klíma és kész is.
cod2-õt próbálta már valaki?
én elindítom és fehér háttér megy a zene és ennyi😄

Spészgószt
Te egy vicc vagy! Bármilyen navigációt teszel a 50 fokos szélvédõ elé melegedni fog! Írj be a samsungnak is hátha basznak rá egy 12' es ventit a hátuljára hogy neked hûtése is legyen....<#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Tela a hócipõm z Omniával! Az IGO bemelegíti a készüléket és vele az aksit is ezért lekapcsolja a töltést. Akuról meg nem sokáig birja! Hogy lehet igy kiadni egy készüléket hogy a hûtése nem megoldott????? Én tartsam ki a kocsi abalakbol negyed oránként hogy lehüljön. Az Öreg HP 6515-õs ilyet sose csinált. Most fejlõdik a technika vagy nem????
sikeresen befejeztem a romfrissítést <#vigyor2>

serkov
Nagyon köszi! :-))

nekem is azért kérdeztem😊

franc0
Hó ezt még nem is láttam. De nem is fogom, mert nekem szükséges az egér.

csak mert pdafanclub oldalán van egérrel meg alatta h újabb verzió egér nélkül.van különbség a kettõ között vagy csak az egér?

http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=888.0

franc0
A 6.5 az egér nélküli.
Mint írtam mindkettõt kipróbáltam, szóval elhiheted 😊

hello!
ha felteszem a 6.1.4-et akkor lehet külön rátenni egeret mert láttam h az egér nélküli.

franc0
Ebben annyira nem vagyok benne mert játszani nem szoktam, de az alábbi linkeken biztos találsz:
Ingyenes játékok
"Fizetõs játékok"
Aranybánya

serkov
Sziasztok! Ma vettem egy omniát ismerkedünk, eddig nagyon tetszik! De amíg sikerül böngésznem addig pár "free" Giroszkop-os játék fellelhetõségét linkelhetné, vagy PM-ben küldhetné valaki aki tudja! Elõre is köszi! Biztos jövök még, mert érzem lesz gondom! :-))))

franc0
Na most írtam egy 5 soros SMS-t a VITO-ban, és 5 sorosra bõvítette is az ablakot, tehát látható az egész üzenet ám. Vagy nem erre gondoltál? Az 1.2-es verzió van fenn nekem.

azt már én is feltúrtam oda-vissza.
azért kösz, hogy foglalkoztál a kérdéssel
franc0
Hát ezt passzolom. Az elõbb körbenéztem a registry-ben, de ami annak tûnt az sem az volt 😞

Köszi a gyors választ. Próbáltam már a programot, de ott ráadásul csak 1 sorban látom az üzenetet amit írok. Az outlook-kal is az a gondom, hogy ha válaszolok 1 sms-re, akkor az elõzményeket nagyban kirakja, utána kb 1cm-es részen látom amit írok, majd a billentyûzet. Az SMS-Chat-ben ráadásul nem csak kis részen látom, de még 1 soros is. (Ha esetleg én nem vettem észre, hol kell átállítani, akkor bocs, és légyszi írd le hogy kell.)
Amúgy maga a progi tetszik, csak tényleg ez 1 fõ gond nálam.
franc0
SMS-hez használd a VITO SMS-Chat nevû programot. Ezt a következõképpen lehet a Mobile Shell SMS ikonjára konfigurálni (és gondolom a te kérdésedre is hasonló a válasz):

You need to use a registry editor to perform this action. Please take note where you install the SMSCHAT Application.

Go to HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai\:MSINBOX

Device
in the string "1" write "\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"

My Storage
in the string "1" write "\My Storage\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"

Storage Card
in the string "1" write "\Storage Card\Program Files\VITO\SMS-Chat\SMSChat.exe"

franc0
Egyszerre nincs fenn a Coreplayer meg a TCPMP, mert összeakadnak. El se indul a TCPMP ilyenkor.
Konvertálni kéne igen, csak Mac-re még nem sikerült jófélét találnom (igaz csak fél órát szántam rá).

De elvileg pont az a jó az Omnia Marvell procijában, hogy a HTC-s Qualcomm-al szemben nem kell konvertálgatni. Az avikat viszi is mint a huzat, akármekkorák.

...és még 2 kérdés.
1. Az sms írásánál a textbox mérete, ahova írhatok, nagyon kicsi. Valahol láttam már megoldást, hogy melyik fájlt kell módosítani, hogy magasabb legyen, de ezt a fájlt én nem találom a megadott helyen. Lehetséges, hogy régebbi vagy újabb outlook van a telón. Valaki esetleg rájött, hogyan lehet még módosítani? vagy esetleg tud mondani olyan progit, amivel ki lehet váltani az outlook-ot?

2. PhonEx-et és SPB Mobile Shell-t használok és olyan kérdésem lenne, be lehet-e állítani vhogy, hogy az SPB Missed Calls widget-jére, ha rábökök, akkor a PhonEx calls lapját indítsa el?

Köszi