Samsung i900 OMNIA
  • Bobber
    Na akkor már én is leírom hogy szerencsére az én készülékem ezt a sarokrepedést kihagyta és remélem ki is fogja hagyni:)
    igaz nekem tokban van ami elég masszívan védi és fogja a készüléket, viszont 2x annyi helyet foglal így és nem tudom zsebre vágni miatta. Pont ezért a napokban gondolkoztam rajta hogy lehet kiveszem a tokból, de igy hogy olvastam ezeket a repedéseket amiket irtatok mégis marad a tokban:)
    Amúgy xtra nekem is igy van mint ahogy sugga irta hogy amikor rányomom akkor nagyon jó de utána nem ér semmit:)
    igaz nekem most garmin fut a készüléken és nem az igo és ez valamivel gyorsabbnak tűnik, de lehet hogy ez csak pszichés dolog:)
    Amúgy én a mai napig nagyon meg vagyok vele elégedve, az én igényeimet teljesen kiszolgálja, mondjuk még csak egy éve nyúzom, de szerintem még sokáig nem cserélem le. Hogy mi lesz a köv készülék nem tudom de szerintem megint csak egy nagy nagy generáció váltásnál cserélek készüléket, mert ez sokáig elég nekem az meg hogy divatból cserélgessek nem érdekel:)