Samsung i900 OMNIA
  • sugga
    A sarka nekem is megrepedt, bár én a garis szervizre fogom, mert előtte nem tűnt fel, aztán mikor megjavították a kijelzőjét, valamelyik este néztem, hogy miért világít a gép jobb felső sarka... És akkor láttam, hogy átszűrődik rajta a bekapcsoló gomb piros fénye...
    Én letöltöttem az XTRA-t, kimentem éjszaka az udvarra, simán megmondta, hol vagyok. Aztán másnap bicóval mentem tápegységért, és mikor már elég régen tekertem ugyanazon az úton, kicsit elgondolkoztam, hogy talán már elhagytam az utcát, amin le kell fordulni. Benyomtam a GPS-t, és miután negyed óra múlva se talált jelet, inkább kikötöttem a bicót, mert megtaláltam magamtól is az utat :P
    A szabványos csatlakozók meg tényleg jól jönnének néha, no meg az Androidot is kipróbálnám, bár ha most vennék új készüléket, szerintem egy Wave-re ruháznék be, 90 alatt semmi más nem kínál n-es WiFit és 3.0-ás BlueTooth-t... Nagyrészt fém készülékház, kemény, karcálló kijelző... De mivel most újítottam fel a gépemet, azt hiszem, egy darabig nem lesz új telefon :)