Samsung i900 OMNIA
-
Na elvittem szervizbe, jövő hét keddre lesz alkatrész, akkor viszem vissza, talán még aznap meg is csinálják.
Viszont kövezettek meg, de nekem kezd elegem lenni a WinMo állandó szarakodásából. Jó ez a nyílt oprendszer, csak ugyanez vele a baj is, nekem másfél hónap elég volt arra, hogy rájöjjek: nem szeretnék hetente-kéthetente mindent újra beállítgatni egy ROM-frissítés után, mert előzőleg valami szétbarmolta a rendszert.
Természetesen tudom, hogy mennyi előnye van a WinMo-nak és az Omniának, de valahogy már nem tudok érte rajongani, talán túl sokat vártam tőle.
Összességében kezdem úgy gondolni, hogy nincs gond a zárt rendszerrel, ha normálisan meg van csinálva, ha belegondolok, hogy hány programot kellett telepítenem az Omniára azért, mert gyárilag nem volt benne vagy ha igen, akkor abban se volt köszönet, akkor mindjárt más a dolog...
Viszont az igaz, hogy magasra tette nálam a mércét a gép, mert most már se a 8 gigás tárhelyről, se a WiFi-ről, se az erős LED-ről nem akarok lemondani. Viszont több pénzt se szívesen adnék egy ilyen kütyüért, tehát a teljes tanácstalanság állapotába kerültem.
Most úgy vagyok vele, hogy megvárom a javítást, adok neki még egy esélyt, de ha megint eljátssza velem, hogy nem küldi el az SMS-t (na akkor nagyon berágtam rá), meg hasonlókkal szórakozik, akkor mennie kell. Jó cucc ez, de úgy néz ki, hogy nem nekem való :( És még azt se tudom mondani, hogy túl sokat vártam tőle, mert egy SMS-t azért csak el kéne küldenie...
Ja és kérem az újabb kőzáport: Arenában gondolkozom. Ahogy néztem, sok más alternatívám nem is lenne, i7110-es nem terem minden bokorban, WinMo kilőve, az Android drága (vagy fapados)...
De még talán megtéríthető vagyok, ha esetleg erre tévedne valami Arenáról Omniára váltó elégedett tulaj, akkor elgondolkoznék a dolgon.
És bocsi az ismét hosszúra nyúlt megszólalástól, de ez most kikívánkozott belőlem, meg talán néhány leendő Omnia felhasználónak is szolgál hasznos információval.
Köszönöm a türelmet :)