Samsung i900 OMNIA
-
hát nem akarlak elkeseríteni de ha az imei szám se egyezik akkor ha akarják széttárják a kezüket és azt mondják hogy azt a telefont vidd vissza aminek ugyan az az imei száma mint ami a számlán van. ha rendesek akkor nem fognak kekeckedni és elismerik hogy hibáztak ha nem akkor kötekedhetnek, és ha csak nem tudod valahogy bizonyítani hogy márpedig te azt a készüléket ott vetted akkor semmit se tehetsz. ugyanis tudod pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el szöveg mögé bújik és ha háborog az ember akkor csak azt mondja hogy még az imei se egyezik akkor miről beszélsz. Ennyi erővel bármit vissza vihetnétek neki. Sajnos hogyha ezt meg merték tenni és nem csak elnézték a dolgot akkor simán kinézem belőlük hogy húzogatják a vállukat és elzavarnak. Ezért kell sajna mindig alaposan megnézni mit is vesz az ember:(
Én pl ezért ragaszkodtam hozzá hogy én bonthassam ki a dobozt amikor vettem, igy tudtam hogy nem vernek át. Tudom ez téged nem vigasztal, főleg hogy nem is te vetted át hanem papád de sajnos akkor is ez van. Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Remélem tényleg nem a nagy átverésről lesz szó de sajna gyanús a dolog:(