City of Abandoned Ships
  • CptXecutor
    Miután Morgan-nal közösen megtörtént Panama kifosztása, az egyik kalóz közli, hogy Morgan egy Galleonnal elhúzott. Én utána eredtem, és mivel a nyílt tengeren nem láttam sehol, gondoltam haza ment Port Royale-ba, ha jól emlékszem ott van a rezidenciája. Mikor oda értem nem volt ott, megkérdeztem a titkárát, hogy hol van, és ő azt mondta elutazott, majd egy év múlva tér visza, és tényleg vissza is tért. Beszéltem vele 1 év után és magyarázott valamit az 50 millió piaszterről, meg az angolokról, hogy abból a pénzből meg tudja vásárolni a karib tenger kalózainak szabadságát, és hogy csatlakozzak hozzá, legyünk földművesek! :D De én nemet mondtam neki (nem mintha lett volna választási lehetőség) és ezzel ér véget a Morgan quest, és azt hiszem ez után lehet saját részre városokat foglalni.

A korábbi írásom nem tudom helytálló-e mert kétes infókat olvastam az angol fórumokon....az egyik srác azt mondja ő tudja módosítani a saját városa adóját, és tudja fejleszteni is, a másik ember azt mondja ez nem lehetséges, mert nincs benne a játékban....nem tudom, hogy mi van, de az biztos hogy az első részben benne volt, ez a második rész olyan mint egy nagy mod, és ha a fejlesztők ezt kivették volna belőle, hát nagy hülyeséget csináltak....