City of Abandoned Ships
  • CptXecutor
    Ahoy!
    Sok mindenre rájöttem, az utóbbi pár napban. Megcsináltam a Morgan quest-sorozatot, és jártam COAS-on is... A város foglalás rendszere viszonylag kezelhető, de bonyolultabb mint a Caribeen Tales-ben. Ha még nincs kész a Morgan quest, és nincs privateer license-m, és a város elfoglalása után beszélek a kormányzóval, csak 1 lehetőséget ajánl fel, a város kifosztását. Ha van privateer license-m, akkor a license-nek megfelelő náció számára elfoglalhatom a várost (Angol license esetén értelem szerűen az angolok számára). Ezután ezt jelenthetem a főkormányzónak, aki megjutalmaz érte. A 3. lehetőségre pedig a Morgan quest után kapunk hozzáférést, mégpedig, hogy saját részünkre foglaljuk el a várost, ami ezután kalóz város lesz, kalóz lobogóval. Rájöttem, hogy ha az elfoglalt városon belül sétálok, és van mellettem egy "Fighter" emberem, és beszélek vele, akkor ki tudom nevezni a város kormányzójává, és szépen be is áll a rezidenciában található asztal mellé. A gondom most az, hogy angol fórumokon olvastam, hogy itt is lehetőség van arra, hogy fejlesszük a városokat, mégpedig úgy, hogy a kinevezett Governorral beszélünk, és állítólag lesz ott egy ilyen opció, de nálam nincs...csak a beszedett adót tudom elkérni tőle. Állítólag egy külön panel jelenik meg, amikor a város fejlesztését kérem tőlem, hasonló, mint a C.T. -ben, sőt még az adót is tudjuk szabályozni, de nálam ilyen lehetőséget nem ajánl fel, és nem tudom miért. Sok mindent próbáltam...priveteer license-el foglaltam el a várost, aztán anélkül...próbáltam úgy, hogy kalóz zászló alatt foglaltam el, próbáltam azt, hogy kifizettem egy diplomatának a kb. 3 millió piaszteres "váltságdíjat" a városomért, ami azért jó, mert ez után az eredeti tulajdonos nem próbálja meg visszafoglalni...próbáltam mások embert kinevezni kormányzónak, bementem a hátsó rezidenciába, hátha oda teszi, és ott lehet vele ezekről beszélni, próbáltam heteket várni, és hetek után visszamenni hozzá, és gondoltam arra is, hátha bugos a város, ezért másik várost is elfoglaltam, de ott is csak az adót tudom elkérni tőle...a másik két opciót nem ajálja fel. Ha esetleg valaki tudja miért, és leírja nekem, azt megköszönném! jó szelet!