City of Abandoned Ships
-
CptXecutor #981 Ahoy!
Miután Morgan cimborám közölte, hogy a kardot kapára cseréli, a "Campaign to Panama" quest befejeződött, de még nem értem a "piracy" quest vonal végére, és sajnos nem tudom, hogyan tovább... városokat csak akkor tudok majd elfoglalni, legalábbis az angol fórumokon olvasottak alapján, ha teljesítem a "national" vagy a "piracy" quest-line-t. Rengeteg küldetést csináltam már az angoloknak, a reputation szintem "Exellent", de a fő kormányzó még mindíg nem áll szóba velem.....nincs license-em, és nem is tudom honnan lehetne szerezni, a legutóbbi kalóz küldetés után pedig gőzöm sincs, hogy az a vonal hol folytatódik....túl sok a sötét folt még mindíg...nagyon el lett rontva ezzel. Én tettem volna a játékba egy olyan "Informer" NPC-t, ami minden kocsmába begenerálódik, és mindig ott ül, és le lehet ülni vele beszélgetni, és választ adna ezekre az égető fontosságú kérdésekre. Nem értem, hogy ha a fejlesztőknek miért nem jutott ez eszükbe, pedig maguk a questek briliánsak, és életszerűek. Na mindegy, marad a sötétben tapogatózás....