City of Abandoned Ships
  • pelajgosz
    Ahoy!
    Amennyiben ezen sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy te találtad meg a palackot, melyet az Elhagyott Hajók Városának egyik rozoga bárkájáról hajítottam a vízbe, benne ezzel a levéllel. Még csak pár napja kerültem erre az elátkozott helyre, de már sokat megtudtam róla. Összeismerkedtem a helybéliekkel (milyen depressziós egy népség ez!), segítettem nekik ügyes-bajos dolgaikkal, közben megtudtam, hogy egy bizonyos ex-kalózt, Layton Dexter-t (vagy valami hasonló nevűt) meggyilkolta az Admirális Chad Capper a börtönhajó fedélzetén, miután viszont beszéltem Chaddel, azt mondta, hogy a fickóval nézeteltérése támadt anyagi dolgokban, így hát most Layton büntetésből az Admirális földi javaira vigyáz, habár nekem ez különös históriának hangzik. Körülnéztem az Admirális hajóján, találtam is pár ládát értékes vackokkal, de Laytonnak nyoma sincs. Megkérnélek, írd le a válaszod egy papírra, ha tudod hol van és helyezd a palackba, aztán engedd útjára, habár egy a nagyon sokhoz az esélye, hogy visszatalál (17. század ide vagy oda, de egy faxgép jól jönne).