City of Abandoned Ships
-
CptXecutor #971 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal, és nagyon megtetszett. Az első részhez képest sokat fejlődött, még annak ellenére is, hogy pár régi bug, és játékhiba néha visszaköszön. :) Rengeteg csalási lehetőséget sikerült kiküszöbölni a készítőknek, de továbbra is zavar, hogy a játék nagyon ködös. Főleg a questek...gyakran csak nagyon árnyaltan írja le, hogy konkrétan mit is kell tennem, és ez idegesítő. Megértem, biztos az volt ezzel a készítők célja, hogy tornáztassuk az agyunkat, és hogy a játék ettől tűnjön "végtelennek", ami sikerült is valamilyen szinten. Tetszenek a semmiből felbukkanó questet adó emberkék, és a dinamizmus, de lenne pár dolog, amit jó lenne tudnom. Először is, hogyan lehet más nemzetek szolgálatába állni? Jelenleg az Angolokat szolgálom, a karakter feje mellett a kis ikon ezt jelzi is. Továbbá mikor lehet kalóz? Feltételezem a Morgan quest végén leszek majd igazi kalóz, és akkor a karakter feje mellett is megjelenik a kis kalóz logó, de ebben nem vagyok biztos...Hallottam arról is, hogy a játékban vannak az alaphajókon kívül speciális hajók is, mint pl. a Bolygó Hollandi, a Solei Royal, tudom, hogy mindkettőnek külön küldetése van, és hogy a Solei a Francia questsorozat végén szerezhető meg. Szeretném tudni mi vár rám a Spanyol, Holland, és az Angol questek végén. Érdemes-e őket megcsinálni, továbbá, hogy mikor lehet városokat elfoglalni. Úgy olvastam csak akkor lehet ténylegesen elfoglalni a városokat, amikor már kalózok vagyunk, vagy teljesítettük valamelyik nemzet küldetéssorozatát. Továbbá a városokat ugyanúgy lehet menedzselni majd mint az első részben?
Ha eszembe jut még valami, akkor idezúdítom. :D A válaszokat előre is köszönöm.