City of Abandoned Ships
-
pelajgosz #970 Ahoy ismét!
Nemrégiben tettem egy "udvariassági látogatást" régi kalózcimborámnál, Morgannél, aki csak most tért vissza Angliából. Berontottam az ajtón, eredetileg azzal a szándékkal, hogy visszaszerezzem a pénzem, Morgannek pedig szervezzek egy találkát a cápákkal... De az Admirális mondanivalója különös volt. Elmesélte Londonba tett látogatását, beszélt a kalózok Aranykorának végéről, végül bejelentette, hogy többé nem tölti be az Admirális pozícióját, mert a Testvériség feloszlásával megszűnik ez is. Én persze a képébe vágtam, hogy nem vagyok hajlandó feladni az eddigi életmódomat és holmi ültetvényesként tengetni a hátralévő napjaimat, mint ahogy azt ő teszi most már. De amint kiléptem az ajtón és elhaladtam a kikötő mellett, megpillantva fennkölt, büszke hajómat, átfutott a fejemen a gondolat, vajon ez valóban a kalózok idejének lejártát jelzi-e? A nemzetek lassan kibékülnek egymással, és a Karib-tenger többé nem lesz biztonságos egy régivágású zsivány számára. Röviden tehát, ezzel valóban vége a Morgan küldetéssorozatnak, vagy vannak még hátra kalózkodós feladatok? Próbáltam valami Walkthrough-t keresni, de a teljes küldetéssorozatot sehol nem írják le, ezért nem tudom, mikor van vége, vagy mit kell csinálni, hogy továbbjussak. Előre is kösz a választ. Jó szelet, cimborák!