City of Abandoned Ships
-
pelajgosz #966 Ahoy cimborák!
Újabb problémám támadt: Morgan "barátommal" kifosztottuk Panamát, habár a többesszám kicsit túlzás, inkább csak Morgan volt az, míg én ugyanis a dzsungelben hajkurásztam nemlétező kincseket, ő megpattant egy spanyol hajóval Londonba. A rakomány: cirka 50 milkó, de sebaj, ki is hiányolna ilyen potom kis összeget, örülök, hogy boldoggá tehettem vele (hogyaza #*@£ðÐ]³;íí£äÐ&ragyázná ki azta #&{]í[@|ä pofikáját nekije, átkozott kalóz!!!).A titkára szerint legfeljebb egy év múlva tér vissza (ekkor elfogott a kísértés, hogy a négylövetűmmel "kiszellőztessem" a fickó fejét, de hát mit tehet ő róla, csak egy beosztott!), de kíváncsi vagyok rá, vajon most hogy folytatódik a kalóztörténet, várjak a fickóra, vagy valami mást kell tennem, hogy továbbjuthassak? (folytatódnia kell, mert az aktív questekben van még mindig) Örülnék, ha valaki útbaigazítana! (ja, amúgy kösz a segítségért a ransommal kapcsolatban, időközben én is rájöttem, hogy egyszerűen csak el kell adni őket a saját nemzetük kormányzóinak, már amennyiben bejutsz hozzájuk)