City of Abandoned Ships
  • erebosz
    Bambuszfejű Capitaine!
    Jó a kérdés. Én ezeddig még nem sikerült kideítenem a fő küdetésszálat, de erős a gyanum, hogy a nemzeti küdetéseken kívül nem nagyon létezik ilyen. Hacsak azt a pár küldetést nem tekintjük annak ami Tenocitlanba visz és totem gyüjtögetéses hosszú folyamat, vagy amiben CoAS-ba jutunk el. De én nem tudom elhinni, hogy a game címét adó küldetés egy "könnyed" játék hét alatt megoldható, és lényegében annyi eredménnyel zárul, hogy megszerezhető a játék leggyosabb corvet-je a Háború Kutyája.
    A hajójavításhoz, lényegében a megfelelő képességek, vagy egy megfelelő hajóács szükséges, és némi hajódeszka, meg vitorlavászon. Ja, és sok idő, lényegében csak a kissebb "karcolásokat" lehet javítani, nagy felújításokat már érdemesebb a kikötői hajóácsra bízni, nehogy egy félig leharcolt hajóval a tengeren belefuss egy meglepetésbe. A vitorlázat a legfontosabb szerintem, mivel a zsákmányt csak így lehet utolérni, vagy az erősebb elől elmenekülni. A letört árbócokat is csak a kikötőkben lehet orvosolni, a tengeren nem. A tengeri javítás leginkább "esztétikai", de a megfelelő képességekkel akár az elsülyedést is meg lehet akadályozni, illetve gyorsjavításra is van hehetőség, ami kihúzhat szorult helyzetekből. De fontos a vitorlavászon, és a hajódeszka is. Én egy fregatton 100 egység vitorlavászonnal, és 50 egység hajódeszkával szoktam kifutni.