City of Abandoned Ships
  • erebosz
    Peterfighter Capitaine!
    Egy Man-o-War-t kellene megmenteni? Hát az tényleg lassú. :(
    A helyedben azt próbálnám meg, hogy meg lehet-e változtatni a flottában elfoglalt helyét, még a parton és kicserélni egy kevésbé értékes hajóra, vagy egy gyorsabbra. Így az a hajó rekedne a francia öbölben és vagy elmenekül, vagy nem olyan nagy kár érte. Azt még érdemes lenne megpróbálni, hogy a legénységet full-ig tölteni azon a hajón, a rakteret, meg kiüríteni, így lehet nyerni pár csomó sebességet. A kapitány szintje megfelelő egy elsőosztályú hajó irányításához? Mert elvezeti ha jól gondolom, csak levonásokat kap, így ezért is lassabb. Ha meg jóban vagy a franciákkal, és nem spanyol, vagy kalóz lobogó alatt hajózól, akkor végképp nem értem, hogy miért támad az erőd. Hacsak nem ostromolják a spanyolok Le Francois erődjét, mert akkor a te hajód is tűz alá kerül. Ebben az esetben próbálj várakozni akár egy hetet is, és a kocsmárostól, meg a részegektől beszerezni a híreket. Majd ha azok azt mondják, hogy vége az ostromnak, akkor próbálj elindulni. Remélem érthetően fogalmaztam, nem volt egyszerű. :)

Bambuszfejű Capitaine!
    Nem csináltam ezt a feladatot. De a francia küldetésekben volt, hogy bezártak a börtönbe, de gond nélül kijutottam. (Igaz, hogy a pénzem felétől megszabadítottak. )