City of Abandoned Ships
-
roul #791 Tenociklan??
érdekes egybeesés. Caracasban kötöttem ki jó féle áruért, mikor a kocsma körül hatalmas tömeg kerekedett. Benéztem hát mi a helyzet. Bent egy ürge befészkelte magát a felső szobába és azt állította magáról hogy ő egy vérfarakas és elvan átkozva, vagy valami ilyesmi. Ekkor úgy gondoltam segítek neki de miután beszéltem a helyi pappal már elhalálozott az "átkozott". A szóbeszéd szerint a férfi a közeli Maca...izé nevű városból jött. Odahajózva kiderült, hogy egy eldugott faluból száramzik, amit csak egy öbölből lehet megközelíteni. No gondoltam megnézem magamnak. Hát találtam is egy kis falut, de senki nem mondott semmit. Nos gondoltam ha elátkozott meglátogatom őket éjszaka. Hát a szívem majd kiugrott a helyéről, ugyanis csontvázak hada volt a faluban, persze nem bántottak. Hamar kiderült hogy eltákozták őket, és egy angol hölgyel kell beszélnem a gyógyír kapcsán.
Nos belopóztam Charlestown-ba és beszéltem Miss Sheppardal aki szerint a megoldás kulcsa ez a Teknockila vagy mi a neve indián ősi templomba lesz vagy vele kapcsolatos.
Ezekszerint ahhoz a totemeshez küldihez tartozik ez is...hmm