1748
City of Abandoned Ships
  • chris0202
    sztipán ez egy bug a játékban.a gyöngyöket mindenképp neked kell elvinned és hiába nem bírod el NE RAKD KI SEHOVA mert akkor nem jó a feladat.
  • sztipán45
    Sziasztok srácok. Morgan adott nekem egy gyöngyös küldetést. Na, én most annyi gyöngyöt szereztem neki a hajókról, hogy nem tudom egyszerre elvinni neki, mert nem bírom el. Arról volt szó, hogy fifty-fifty, ezért gondoltam, hogy elég, hogyha csak a felét viszem el neki. De az a kis gyökér barom rám támad, mert az informátorai azt mondták neki, hogy én 1800 kis, és 900 nagy gyöngyöt szereztem. Hogyan tudnám neki elvinni az összeset? Adtam belőle az embereimnek is, de ők oda nem jönnek be. Mit csináljak?
  • Bohusek
    Eredeti esetleg?
  • a csavar
    Sziasztok!
    Megszereztem az Age of Pirates 2-őt. Mivel az eredeti CD-t kérte, töltöttem hozzá le crack-et, akkor új indító fájlt kapok (engine) ami viszont "hibát észlel".
    Mit kell tennem, hogy működjön?
  • erebosz
    Azt pedig én szeretném megkérdezni, hogy mi a főküldetés?
    Már csak azért, mert néhány küldetés ami különáló, az lényegében egymásra épül.
  • erebosz
    Valamelyik hozzászólásban be van linkelve az angol fórum. Ott találtam rá a nemzeti küldetések leírására. Meg még én arra is gondolok, hogy ez a rész szakít az előző részek hagyományaival, és ha már valamelyik nemzet bárói címének birtokosa vagy akkor a többi nemzet miért fogadna a szolgálatába. (Szerintem ez még logikus is.) Ja, én sem vagyok perfekt angolból, de a google egészen érthetően fordítja a szövegeket.
    Arra is az emlékeimben keresem a választ, hogy a patch-ek segítenek-e a kidobási problémáknál. Ha jól emlékszem nem raktam fel egyet se, mert nekem tört, és utánna nem lehet egyáltalán elindítani. Nállam a csáklyázásnál, vagy tüzelésnél fordult elő, hogy kidobott. Ez elég idegesítő volt ha elfelejtettem a tengeri csata legelső pillanatában menteni. + nálam be van állítva, hogy a csáklyázásnál készít automata mentést, így azért könnyebb volt a visszatöltésnél megtalálni a helyes utat.
    A nemzeti küldetéseknél, meg szerintem az lehet a megoldás, hogy: "Gratulálunk Báró Chris. Most pedig dicső francia nemzetünk hírnevét öregbítendő legyen szives a Karib tenger valamennyi kolóniáját a király dicsőségére, francia gyarmattá tenni. A hadizsákmányt természetesen megtarthatja, hadjárata finanszírozása érdekében. Isten legyen önnel Capitaine. Vive la France!"
  • nagyab
    Nem chris, sajna még nem kezdtem el a főküldit, de majd el fogom.
  • chris0202
    ez egy szar egy játék!!!!!!!!!!!!!állandóan ledob a játék mikor az elsüllyedt hajók városán vok:S
  • chris0202
    nagyab te tudsz erről vmit?amit írtam?
  • nagyab
    Kivagyokmár!

Nem lehet, hogy nincs puskaporod? Hiába van ágyugolyód vagy bombád, ha nincsen hozzá porord, amivel ki lehessen lőni.
  • chris0202
    van valaki fenn aki olvassa amit leírtam a nemzetek küldetéséről?és tud is választ adni rá?
  • chris0202
    az is lehet h olyan hajód van amihez még nem elég a meglévő szinted,ágyús tiszted van ill, legénység a hajón?ja az ágyú is függ h milyened van.
  • kivagyokmár
    Sziasztok!

meg van a játék el is kezdetem szépen vettem hajót ételt embereket a kocsmában de nem akar löni az ágyukból semmit pedig vannak löszerek is de egyálltalán nem akar löni hiába nyomom a bal kattot az egéren semmi pedig kiadott egy zöld karikát is de semmi.

Megoldás??
  • chris0202
    erebosz a főkormányzós küldikkel kapcsolatban sajna vajmi kevés infót találtam és már vagy ötször végignyálaztam a fórumot miután leírtam bajt.a buggal már nem is foglalkozom, a legfőbb problémám,h a másik 3 nemzet nem enged feladatokat adni mert olyasmit irnak,h korábban a franciákkal dolgoztam együtt:S
    a francia főkormányzós utolsó küldi pedig h megkaptam az új címem(báró)és foglalhatok szigetet.de ez volt a vége a questnek.majd vettem kalózlevelet a és a többi nemzet főkormányzójánál próbálkoztam mindhiába:S
    erre a problémára tudnál vmi orvoslást adni? előre is köszi
  • nagyab
    Nagyon szépen köszönöm Erebosz kapitány m. Én végig azt hittem, hogy csak egyszer kell legyakni a csontvázakat, és akkor le van tudva. Egyébként ISZONYATOSAN idegesítő, hogy ha megcsáklyázok egy nagyobb hajót, és elkezdem kifosztani a hullákat, akkor kilép. És ilyenkor azt is csinálja, hogy a mentett játékok képe eltűnik, az avatarjuk, de csak ha mentek. ÉS mondjuk egy idő után ha sokat mentek rá és újra betöltöm, akkor megint megjelenik a kép, ez akkor is k..va idegesítő. Nincs valami javítás a játékhoz, ami ezeket a hibákat aránylag eltünteti?
  • erebosz
    Chris0202 Capitaine
    Azt a bug-ot, úgy kell kijavítani ahogy le van írva.
    Pontosan nem emlékszem, de két könyvtárban az összes file-ban ki kell cserélni, (vagy csak hozá írni) a megfelelő részt minden egyes bejegyzésnél. (Valami "_tenocitlan"-t kell hozzátenni.)

Azt hiszem nem is veszem elő a játékot, míg valami teljes végigjátszás, vagy a magyarosítás meg nem jelenik hozzá.
  • erebosz
    Elnézéseteket kérem, de kb. ahol abbahagytam a fórumot ott hagytam abba a játékot is. Többek között azért, mert nem láttam a játék végét.
    A francia küldetéseket nem vittem végig, a többit, meg nem találtam meg. (Pl.: Ez a Sharp. Egyszer találkoztun, azóta eltünt. Meg a "vérfarkasos" küldetésben is egy hajót kell keresni a Karib tengeren. Hát kösz.)
    NagyAB Capitaine
    Az alkormányzóknál továbra is kérd a küldetéseket, legfeljebb csak azt fogadd el ami a kolónia megmentése. Ha kigyűlik a 666 gyöngy, meglessz a Fehér Srác is. Utánna csákjázható a Hollandi.
    Chris0202 Capitaine
    Nem megbánás képpen írom, de szerintem az "irogatás" helyett olvass!
    A feltett kérdések nagy része (mint ahogy Bohusek Capitaine írta), már megválaszolásra került korábban.
    De ezt tényleg nem azért írom, hogy bántsalak. Én is az olvasással kezdtem, csak akkor még rövidebb volt a fórum.
  • chris0202
    vki írjon már vmi bíztatot:D olyan uncsi magamnak írogatni:P
  • chris0202
    van egyáltalán vki a fórumon?hol kérhetek segítséget a kérdéseimre???
  • chris0202
    vki letudná írni a francia nemzet utolsó feladatát?és tudna kezdeni vmit a problémámmal?
  • chris0202
    minden nemzettel jó a kapcsolatom.de vmi olyat ír a holland főkormányzó,h még nem tömtem be a lukat a franciákkal és addig nem árulja el a titkait.
    ha valaki tud vmit írja már meg lécci.
  • nagyab
    Chris, bocs, de nem tudok segíteni, mondjuk én most váltottam át agolból spanyolra, és minden gond nélkül sikerült.De nem mlehet, hogy a viszonyod rossz az csak az adott nemzettel?
  • nagyab
    Na, végre sikerült megtalálnom a helyet, beszéltem is a csávóval, aki adja a küldit, hogy kér 666 fekete gyöngyöt. Elmentem Port Belizébe a kormányzóhoz, legyőztem a csontikat, de csak 65 db lett nálam, és amikor visszamentem white boy-hoz, akkor nem lehetett vele erről beszélni.
  • chris0202
    hát amit tudok a hollandiról,h közel kell menni hozzás és megritkitani a legénységet, majd megcsáklyázni és legyőzni a kapitányt.őszinte leszek még nem tartok ennél a feladatnál:S
    egyenlőre a nemzeteket akarom lezárni de nem tudom, h miért nem vehetem fel a másik 3-at.a franciákkal végeztem és kalózlevelem is volt a hollandokhoz, de vmiért nem engedi felvenni:S
  • nagyab
    Valóban nagy a csönd. Én már két napja leírtam a kérdést, de választ még nem igazán kaptam. Itt vagytok még? Chris, te nem tudod, hogy hogy kell megszerezni a hajót?
  • chris0202
    van itt vki?olyan csönd van a fórumon:S
  • chris0202
    vki írja már meg ha végeztem a francia főkormányzó küldetésével hogy tudok rámenni a másik 3 nemzetére?hiába van kalózlevelem elutasitanak a kormányzok mert azt mondja, h korábban a franciákkal volt dolgom:S vki pls help!!!
  • chris0202
    lenne egy kérdésem,befejeztem a francia főkormányzós questet de a maradék 3 nemzetnél nem tudom felvenni.mit tudok csinálni?pls vki help
  • MarkBlade
    oksa köszi! Akkor próbálkozok még :)
  • nagyab
    Üdv mindenkinek!

Óriási segítségre volna szükségem. Az egy dolog, hogy a játék szarakszik, folyton kilép, ha valami nagyobb hajót foglalok el, és tele van buggal, de nem tudná valaki elmondani, hogy hogyan kell a Bolygó Hollandit elfoglalni, hogy lehet megszerezni? egyszer már elsüllyesztette a fregattom, és kijutottam Gualdeloupe szigetéről és szerintem az is bug, hogy a kocsma csőcselékeknél ha iszol velük, akkor mégegyszer meg lehet kérdezni, hoyg mi van a hajóval, és ha nyílt vízre kifutsz, akkor megint elsüllyeszt ugyanúgy. az 526-os bejegyzést én olvastam, de nekem egyáltalán nem világos, mert a falut nem találom, és amit vettem Santa Catalina térkép, azon nincs is rajta. Erebosz, ha tudnál segíteni, nagyon megköszönném.
    JA!!! ÉS nem lehet valami diplomatával elintézni, hogy se a spanyolok, se a hollandok ne támadjanak meg, és be tudjak menni a városaikba? Ian Stance vagyok, angol lobogó alatt. Ksözi előre is!
  • chris0202
    nem sikerült felülirni a bugot.továbbra is néma box jelenik meg:(
    vki letudja írni szájbarágósan h mégis mit kell tenni pontosan vele?
    amugy hihetetlen bugos játék:S
  • chris0202
    szia! nekem win7 alatt müködik!van amikor nemkem is kiirja h nem működik de akkor újrakattintok a játék ikonjára és utána kifogástalanul megy.bár vmit mintha engedélyeztettem volna a játékokkal h fussanak win7 alatt.azt hiszem a program rendszergazdai hozzáférést kért.
  • MarkBlade
    Sziasztok!
    Sikerült valakinek Win 7 alatt működésre bírni? Pls tippeket kérnék :)
  • Bohusek
    Chris Kapitány!

Javaslom, kérd meg az írnokokat (lapozz vissza - a szerk.), mert korábban ez már téma volt. Én is legálisan tartózkodom a szigetvilágban, mégsem sikerült a leírt eljárást sikerre vinnem. Ha neked sikerül, kérlek, hogy beszéljünk róla egy kocsmai sörözés mellett (írd le ide).
  • chris0202
    sziasztok!olyan kérdésem lenne,h a tenoctitlan küldinél amikor partra szállok a mosquito öbölnél akkor megjelnik egy silvio ricci nevű fószer aki vmit mond de csak üres box jelenik meg és ha megnyomok vmilyen gombot akkor ledob a játék.van vkinek ötlete h mit tudok vele csinálni?hozzáteszem legális a játékom.előre is köszi a segitséget.
  • Jammer
    Valamiért nem jön az a rész amikor megtudom, hogy csak a kis hajókat fosztogatja és ez vinné előre a sztorit... Itt kellene venni egy sloopot és megküzdeni vele a tengeren de sajnos nem történik meg az event.
  • Jammer
    Sziasztok! Régi játékos vagyok de egy jó darabig nem játszottam és most újrakezdtem mert előzőleg jónéhány questet nem is láttam. Szokásos kezdés Peter Blood -al Capitain nehézségi szinten. Viszont megrekedt a Morgan's Favour quest egy ponton még az elején. Amikor Edward Law után kell menni Bermudára ahol megtudod, hogy Cumana-ba megy tovább na ott nekem annyi. Megveszem a 30 napos kereskedelmi engedélyt és kikötök az említett városban de ott senki ( kocsmáros, boltos, uzsorás, hajóács, kikötő felügyelő, részegek a kocsában, városiak ) nem tud róla semmit... Sajnos nem jut eszembe hogyan is kellene itt tovább menni. PLS HELP ME! :)
  • roul
    Tenociklan??
    érdekes egybeesés. Caracasban kötöttem ki jó féle áruért, mikor a kocsma körül hatalmas tömeg kerekedett. Benéztem hát mi a helyzet. Bent egy ürge befészkelte magát a felső szobába és azt állította magáról hogy ő egy vérfarakas és elvan átkozva, vagy valami ilyesmi. Ekkor úgy gondoltam segítek neki de miután beszéltem a helyi pappal már elhalálozott az "átkozott". A szóbeszéd szerint a férfi a közeli Maca...izé nevű városból jött. Odahajózva kiderült, hogy egy eldugott faluból száramzik, amit csak egy öbölből lehet megközelíteni. No gondoltam megnézem magamnak. Hát találtam is egy kis falut, de senki nem mondott semmit. Nos gondoltam ha elátkozott meglátogatom őket éjszaka. Hát a szívem majd kiugrott a helyéről, ugyanis csontvázak hada volt a faluban, persze nem bántottak. Hamar kiderült hogy eltákozták őket, és egy angol hölgyel kell beszélnem a gyógyír kapcsán.
    Nos belopóztam Charlestown-ba és beszéltem Miss Sheppardal aki szerint a megoldás kulcsa ez a Teknockila vagy mi a neve indián ősi templomba lesz vagy vele kapcsolatos.
    Ezekszerint ahhoz a totemeshez küldihez tartozik ez is...hmm
  • Bohusek
    Ahogy a viharos sebességgel feltünő, majd ugyanolyan hirtelenséggel elvágtázó kapitány után a kocsmárosnő elveszi az asztalról az ezüst érmét és a sörös korsót, a kapitányok egyszerre elmosolyodnak és az ajtó felé sandítva csóválják a fejüket. Az egyikük kezébe veszi a söröskupa alá elhelyezett kis cetlit, amin egy szó állt: Guadeloupe. Egymásra néztek és mindegyikőjük tudta, hogy évekkel korábban ezen a szigeten találkozhatott Bohusek kapitány a kék kristálykoponyával...
  • Bohusek
    A kocsma zsivajában egyszer csak kivágódik az ajtó, majd ahhoz az asztalhoz, ahol a kapitányok foglaltak helyet, bevágódik egy cserzett, kreol bőrű férfi. Bohusek Kapitány szinte még le sem ült, de loholásának jeleként fújtat egy nagyot, miközben sörért int a kocsmárosnőnek. Eközben kísérője becsukja a kocsmaajtót, kiszorítva ezzel a kinti hőséget és villogó tekintettel diszkrétel beleolvad az ajtó melletti sarok félhomályába.

- Ahoj, Cimborák! Csak nem a kék kristálykoponyáról beszélgettek? Óóó! Azok a Toltec koponyák egyik pompás darabja. A monda szerint, aki birtokolja a három koponyát, annak az életereje és -bölcsessége (STRENGTH+WISDOM) egy csapásra jobb lesz (NAVIGATION +20, AUTHORITY +20, ACCURACY +20). Jómagam is csak évekkel ezelőtt találkoztam az egyikükkel egy kofánál, amikor még hajóm sem volt.

Olyan térképet pedig szintén piaci árusnál találhattok, amelyik egyben tartalmazza lévő városok neveit és körülbelüli elhelyezkedését a szigeteken. De úgy tapasztaltam, csak akkor veszik elő neked ezek a rafinált árusok, ha látják rajtad, hogy megúsztál már jó pár kalandot a tengereken. Ugyanígy jelennek meg majd a jobb távcsövek és fegyverek is, úgyhogy türelem, mindennek eljő az ideje.

Egészségetekre! - mondta Bohusek Kapitány és felemelte sörös kriglijét. Egyhuztomban megitta a tartalmát, felállt, fél mosollyal az arcán, vidám tekintettel biccentett kapitánytársai felé, majd a kövekkező pillanatban már csak a szűkülő ajtónyíláson beszűrődő vakító fénycsík fogyása és az asztal korhadt deszkáján pörgő ezüstpénz jelezte, hogy járt ott egyáltalán valaki.