City of Abandoned Ships
-
erebosz #723 Én meg eredetileg angol, de miután eladtak rabszolgánek a gyarmatokra (csak azért mert teljesítettem hippokratészi eskümet), hát beáltam a franciákhoz privatérnak. 
Meg van a shotgun. Hát komolytalan... (Nem azért, 100/300 -as a sebzés, de gyerekek... Egy XX. századi shotgun?!)
A programozók meg ahelyett, hogy ilyen béna tréfákon törték a fejüket, kijavíthattak volna pár komoly hibát.
Vagy mi lett volna, ha a hajófejlesztésre gyúrnak rá, mint az első részben. Hajótest, árbóc hossza, vitorlák száma, -anyaga, -fajtája (graff-, latin-, kereszt-, tarcs-, szárny- és orvitorlák), ágyúk (mint az első részben, vagy huzagolás és csappantyús elsütőszerkezt...), és még sorolhatnám.
Az külön nem tetszik, hogy a culverin három tulajdonságban is rosszabb a cannon-nál(sebzés, töltésidő, súly). Hát mondja már meg nekem valaki, hogy egy ugyanolyan kaliberű löveg, hosszabb csővel miért gyengébb, mint rövidebbel? (A töltés még OK, elfogadom. Hosszabb a cső.)(A súly meg egyértelmű.)
Hát remélem lessz harmadik rész és abban már össze tudják hozni ezeket. (Még lehet, hogy meg is venném.
)