1748
City of Abandoned Ships
-
Andrez #748 Hi,
- nem minden szintlépéskor kapsz pontot, gondolom nehézségi szinttől is függ
- szerintem az a gond, hogy a túl sok büntetést kapsz a skilljeidre, mivel nem elég jó a navigációd, hogy fregattot irányits. Valszeg ezért kapsz nagyon rossz árakat a boltban és a hajóácsnál.
- Szerintem először vegyél egy tartane-t, szállj át abba és úgy add el a fregattot, igy többet kapsz. Majd ezután már vehetsz luggert jó áron.
- Egyébként ha sok pénzed van érdemes megtartani későbbre a port controlban a fregattot, mert elég jó, mivel egyedi. -
apedro #747 A kérdéseim a következők:
- miért nem kaptam a szintlépésekkor abilities pontokat?
- elméletileg minden város esetében, amelynek a store-ját meglátogattam, bekerült a trade menübe az adott város árucikkeinek vételi és eladási listája, feltüntetve, melyik áruból szorul a település importra, melyikből jut bőve exportra stb. A logika azt diktálja, hogy az import cikket eladni érdemes a városban, az export cikket pedig érdemes megvenni, és olyan helyen eladni, ahgol az adott áruból exportra szorulnak. A kérdésem: hogy a fenébe van az, hogy most már 5 város esetében nem találok olyan árucikket, ahol árréseket lehetne találni? Nincs az az árucikk a listámban, amit egy másik városban nyereséggel lehetne eladni.
Emellett találtam még egy érdekességet (1.3-as a verzióm). Blodd küldetésben ugye lehet szerezni egy fregattot. Amikor elhajózok a legközelebbi francia településre, és bemegyek a shipyardba, egy 6-os szintű luggert 24.000-ért ajánl fel a gép. Amint eladom a fregattomat - de csak akkor - a luger ára leesik 14.000-re. Hogy van ez? -
erebosz #746 Csosziii Capitaine
A muskétást Port of Spain városában az egyik ház emeleti szobájában találod. (Külső lépcsőn tudsz felmenni)
A romokról nem tudok.
Melyik nő kell a falubelieknek? Elisabeth Sheppard-ot Nevis-en találod a mólótol balra az utolsó házban.
A Tenochtitlanos küldetés javítása 734-es hozzászólás.
Izabellás küldit még nem csináltam. De ahogy az angol fórumon olvastam elég bonyolult.
A hollandiról azt mondták csk, hogy legyőzhetetlen? Mert ha azt mondták a részegek, hogy a mai napon a parthoz érkezik, az más. Akkor az 526 -os hozzászólást javaslom.
Bohusek Capitaine
Fenkölt stilusodat össze kellene gyüjteni és könyv formájában kiadni. Egy kisebb vagyonra lehetne ezáltal szerttenni.
Apedro Capitaine
Mi a kérdés? -
apedro #745 Sziasztok!
Van néhány problémám:
- 3. szintű a karakterem (Blood), de még egy abilities pontosót sem kaptam, amiért spec képeséget fejleszthetnék;
- négy francia város kereskedelmi adatai is megvannak, de gyakorlatilag nem találok olyan árut a listákban az összehasonlításkor, amit olcsóbban tudnék venni, mint amennyiért egy másik városban el tudnék adni. Lényegében nincs értelme kereskedni, mert az összehasomlított árak alapján csak veszteséget termelhetnék; -
Bohusek #744 É-héjj, Csoszi Kapitány! Látom, korrodálja már az agyadat a sós tengeri levegő és kezdesz gutát kapni a karibi napsütéstől.
Egyet se bánd, gyere a mindig sötét levegőjű kocsmába, gurítsunk le valami jóféle portorikói rumot, amolyan torokmarósat és közben elbeszélgetünk.
A napsütésből ajtócsikorgás mellett jutott be a két tekintélyt parancsoló kapitány. A sok részeg mogorva hangon, italosköcsögét féltve villogtatták szemüket, a felszolgáló lány kacér mosolygós szemekkel pillantott a deli legényekre, akik a mellett, hogy kisebbfajta hajóflottát is képesek irányítani, saját kezüleg küzdenek meg a sűrű dzsungel mélyénben rejlő veszedelmekkel és kalandjaiktól, lányok megmentéséről beszélnek a környékbeliek. A kocsmáros kiadja a rumokat, majd a két kapitány beszélgetésbe kezd:
- Az az igazság, Drága Cimborám, hogy a duplacsöves puska és az elvarázsolt falu történetét még nem hallottam, de majd utánajárok, ha odaérek. A Tenochtitlani küldetést valóban a moszkító öbölben lehet fellelni, de nem mindegy, hogy melyikben. Van valami angol megnevezésbeli különbség két moszkító öbölnek, talán Bay és Shore, nem tudom pontosan. Neked a Pearl Driver térkép kellene, ami a nyugati szárazföld egy szeletét mutatja, Belíz és Santa Catalina között van. A másik Valahol a Déli szárazföldön. A Ricci fiú olyan kétségbe esve rohant hozzám, amikor kiléptünk a homokos partra, hogy csak tátogni tudott. Eddig nem sikerült magához térítenem, még mindig hápog és riadtan pislog. Izabellát hagyd, az egy nagy szajha, több kormányzóval a kapcsolatuk nem csak diplomáciai volt, nagyban utazott a kicsike - mondta, és félig elvigyorodva Bohusek Kapitány az szúette asztalon lévő poharára bézett, érte nyúlva felemelte, Csoszi Kapitány felé emelte: Cheers! Mindketten nagy elégedett köhintéssel az ital erejétől feltöltődve csapták le az asztalra a fakupájukat. - Én mondom neked, nem tiszta ügy ez a Bolygó Hollandi - folytatta Bohusek Kkapitány. Vigyázz, ezekhez már misztikus dolgok kellenek. Fekete gyöngyök, ha jól tudom, de a múltkor összefutottam Erebosz, vagy Kerberosz kapitánnyal, a sok kalandozás közben már nem emlékszem, elnézést, de hallottam valamelyiküktől, hogy el kell menned egy faluba, ahol a emberek kerülik az idegeneket, inkább elbújnak a dzsungelbe, semmint, hogy találkozzanak veled. El kell kapnod az őrszemüket, akkor besétálhatsz közéjük. Ott szerzel gyöngyöket... de nem mondom el, nézd vissza az írnokfiúknál. * fórumbejegyzések korábban - a szerk. * No, remélem lehűtött a kocsma levegője és a fejedet is kitisztította rum! Akárhogy is, én megyek. Örültem a szerencsémnek, viszlát! Majd összefutunk valamikor egy másik sziget kocsmájában, vagy esetleg a tengeren. Jó szelet! - mondta Bohusek kapitány, miközben felállt az asztaltól, szívélyesen kezet rázott ivócimborájával, és a kocsmároslány felé kacsintva kidobott az asztalra egy öt piaszteres érmét, majd az erős déli napfény vakítása után már csak a csukódó ajtót nyikorgását lehetett hallani... -
Csosziii #743 hello
A duplacsövűs emberke küldetését, hogy kapom meg? Nem tudok bemenni Port of Spain romjába, ha netán betudok, akkor nincs ott semmi.
Az elvarázsolt falu embereinek meg kell keresnem a nőt, de, hogy keressem?
A Tenochtitlani küldetést, hol kapom meg? Kiszálltam a Moskoito partnál és az egész környéket bejártam de semmi.
Izabellával mit kezdjek? Megtaláltam örül, hogy lát, a férjétől kell az engedély, hogy láthassam, hogyan tovább?
A Hollandi sztorit, hogy folytatom onnan, h a kocsmában meséltek róla?
A válszokat előre is köszönöm. -
erebosz #742 Amikor lepufantod az őrt, utánna jön az akció zene, meg a piros villogás a karakter búrája alatt (a fehér kis ovális "veszély jelző").
Amikor közvetlenül a lövés után bementem, az embereim rátámadtak a falusiakra. De ha megvárod, hogy normális legyen a "jelző" izé, akkor már a faluban is minden nyugi. (Amúgy a falu úgymond spanyol, mivel a spanyoloknak gyűjtik a gyöngyöt, meg van benn az egyik házban egy spanyol tiszt is. De én francia létemre -a nyugiba- minden gond nélkül besétáltam és beszéltem mindenkivel. Még a tiszttel is. A lakosság amúgy kalóz forma népség.) -
csabeszs #741 ne eljutottam a gyöngyös varosba..igenám de mikor az ört lelövöm es utana bemegyek a varosba nekemtamadnak.ha visszaverem utanna senkivel nem tudok szobaalni.egyszerüen nem tudok rajuk kattanni...mi a baj?help.. -
csabeszs #740 okkkéééés erebosznak hala megvan a valasz:P.hatrebb utannalestem s megkaptam.kösszike -
csabeszs #739 a barlangban levö kincshez terkep utan jutottal el vagy veletlen?en terkepet vettem a kocsmaban azutan kaptam meg a kincset de azonkivül semmi....en meg arra lennek kivancsi h mert nem tudom elfoglalni a Hollandit?.a Dog of War korvettem meg egy battleshipem van.a korvettel legyalulok vitorlat mindent rolla,egyenesen nekimegyek ugyse tudom megcsakjazni...a battleship meg,mig odafordul addig mar a Hollandi el is küldött a halakhoz....mien feltétel kell ahhoz h tudjam csakjazni a Hollandit? -
erebosz #738 Háát. Nekem lenne egy-két kérdésem.
1. Az inka templomban járt már valaki? Hogy lehet bejutni oda?
2. A muskétásnak alacsonyabb a lvl-je mint az enyém, mégsem tudom elvenni tőlle a fegyvert. Azért mert Ő a muskétás?
3. Vajon hol lehetne ráakadni Sharp nyomára, amit egyszer már elvesztettem?
4. A Queen brigg-et vajh' hol tudnám megtalálni?
5. A Puerto Principe -en lévő kapitány (akihez a kalózfőnök irányított), mikor szándékozik velem szóbaállni?
6. A texcoco-i főtemplom (ahol a koponya is volt) tartalmaz egy lábát a földszint előtti szinten a nagy lépcső előtti beugróban. (A láda zárva.) Mikor és mivel lehet kinyitni?
7. Itt-ott vanak ládák (pincékben, tengerpartokon) melyekhez nem férsz hozzá, ill. nem leht kezdeni velük semmit. Ez változik majd, vagy bug?
8. Néhol a valóidejű térképen van olyan tengerpart aminek sem neve, sem kikötési lehetősége nincs. De térképen mégis pálmafás és homokos part. Ez fog változni?
9. Moka de la Sirpe Shore -tól keletre (jobb alsó sarok) a szárazföldön (RT Map) látszik egy totem oszlop. Az mi?
10. Trinidad melletti sziget barlangjában lévő kincs tényleg csak díszlet, vagy lessz valami szerepe is később?
11. A magyarosításró tudunk valamit? (Y2K úgy fügesztette fel a fórumozását, hogy engedett sejtetni valamit, miszerint Ő hobbiszinten csinálgatja.)
Capitaines, Messieurs! Várom a válaszokat.
Előre is köszönöm. -
csabeszs #737 na mien csend lett....ugylatszik akko mindenkinek megy minden -
csabeszs #736 na kaptam szölöt a fökoldus hajojan.mar az infarktus kerülgetett.hanem kezdhetem elöröl az egesszet.vegre kint vok CoAS-bol.tenyleg profi a korvett.köszi erebosz a segitseget.atereztem h mien lehetett mikor nem kaptal sot.nem kivanom senkinek.... -
erebosz #735 Aha. És nekem működött frankón, csak én saját magam kerestem meg és a _TE toldatot Ctrl+v -vel irogattam hozzá. De hát az eredmény ugyanaz kell hogy legyen. -
Bohusek #734 Én ezt találtam:
A temporary fix for those with problems on the Tenochtitlan quest (getting a guy with empty dialog):
Please note this is not official in any way, and I can take no responsibility if this solution messes up your save game, or otherwise hurts the game. Do this at your own risk, and please backup your save.
First of all, make sure Age of Pirates is closed (don't do this while the game is running)
Backup the files in the following folders so you can revert back to them if necessary:
(Age of Pirates Base Directory)\Program\DIALOGS\russian\Quest\Tenochtitlan
(Age of Pirates Base Directory)\Program\Text\Dialogs\Quest\Tenochtitlan
There should be 3 files in each of those directories, for 6 files in total.
Edit all 6 of those files in a text editor (such as WordPad).
You'll need to replace all instances of the word "DLG_TEXT" with "DLG_TEXT_TE" (WITHOUT quotes) in all 6 files.
To do that in WordPad for instance:
1. Open one of the files.
2. Click Edit, then click Replace.
3. In the "Find what:" box, type in DLG_TEXT
4. In the "Replace With:" box, type in DLG_TEXT_TE
5. Click the "Replace All" button.
6. Save.
7. Repeat on the remaining 5 files.
Now try to talk to the man who had a blank dialog box again.
This is the Fix for the Tenochitlan quest bug where you get the dude that runs up to you with an empty dialog file.
Ez az? -
erebosz #733 Kerberosz Capitaine
A leírásban csak beszélsz a kormányzóval aki adja küldetést és indulnia kellene... Az angolsem említ semmi extrát.
Én csak az angol muskétásnál láttam puskát. (Nem is merem elvenni tölle, hátha nem tudom visszaadni, úgy hogy használja is. De majd kipróbálom.)Jómagam biztos hogy nem használhatom, mivel nem tudom lerakni a kardom.
Csabeszs Capitaine
Ha jól emlékszem miután megölik a csapost, a már kinyitott ládák kiürülnek. Nem biztatlak a boltossal sem, de lehet, hogy szőlő van nálla. Vagy lessz valamelyik nap. De lehet vissza kell tölteni. (Már ha van mentésed még CoAS előttről.)
Bohusek Capitaine
Nekem sikerült az 512 -ben link-elt leírás alapján kijavítanom, de már nem él a link.
Lambert Capitaine
Én is ezt a Sharp-ot keresem. Egyszer találkoztam vele a tengeren, a hajóján. Beszéltem vele. Ő azt mondta a "gyöngy vásár" a térkép másik végén lessz a parton 7 nap múlva. Nem értem oda. Azóta a templomba mondta egy fickó, hogy elhagyta Fort Orange-et. Azóta sem tud senki semmit. -
Lambert0028 #732 Üdv mindenki
Segítségre volna szükségem abban a küldetésben amiben megkell találni már nem emlékszem a nevére de valami Pearl Divers miben megkell találni sharp kapitányt én cumnabn értem utol ahol azt mondják kinn járkál z utcán végig kérdeztem az egész város öszes polgárát de nem találtam sehol nem tudja valaki hol van? -
Bohusek #731 Kapitány Bajtársak!
Gondolom, tövig lerágott csont, de had kérdem már meg önöket, Drága Uraim, hogy a Ricci nevü neveletlen kölök miért fúj üres mondatbuborékokat, ahelyett, hogy értelmesen beszéljen. Meghülyült ez, vagy mi?
Az angol fórumon megtaláltam, mit kell tenni a megoldás érdekében, meg is csináltam a két megadott elérési útvonalon lévő könyvtárban, három-három fájlban lecseréltem a 'lecserél mind' művelettel az összes DLG_TEXT szöveget DLG_TEXT_TE szövegre - teszem hozzá: Bepötyögve(!) - mégsem történik semmi. Mi a teendő? Kérlek, segítsetek! No, de előtte még igyuk ki a krigli tartalmát - no meg még egy párét! -
Kerberosz #730 Most akkor lehet muskétát használni?! vagy csak dísznek van =/ ... Már nagyon untam magam, elkezdtem a kill the beggars küldit 2.xra legnehezebb szinten, bemegyek a keymasterhez bezúz 7 katona, fasza, 100 on vok mindenből, de ígyis lecsapnak, ráadásul olyan qrva jól megcsinálva hogy először csak 1 katona van a szobába majd a lépcsöről lejön a többi, de amikor elkezdem egyesével lecsapni őket, akkor elnéz a legtávolabbi katona felé, és a levegőbe csapok-.-' grat a fejlesztőknek -
csabeszs #729 ja elfelejtettem h az összes láda amit egyszer kinyitottam mind üres.pedig nem üresitettem ki egyet sem.de mostanra egyikben sincs semmi...ja es a storeban is 0.... -
csabeszs #728 huuu gyerekek nagy gáz van...a CoAS-os küldetesben mikor szedem össze a municiokat az egyik csajszi aki ad valamit annak kell szölö meg bor es lant.a ket utolso meg is van de szölöt sehol nem kapok.mi a a banatot csinaljak?nehogy azt mondjatok h ujra kell kezdjem me a gepem keserves halalt fog halni....valaki tud valamit ijen esetre? -
Kerberosz #727 Valaki nem kezdte el már a dutch national quest line-t? Mert nekem már van dutsch corsair licencem, és gondoltam hogy akkor ad nekem küldit peter stuyvesant, de vmit magyaráz a biztonságról és az óvatosággról aztán elküld=( Nemtudja esetleg valaki hogy kell elkezdeni a Dutch National Quest Line-t? vagy Peter Stuyvesant quest line-t? -
Bohusek #726 A POC nem az övék? -
erebosz #725 Én úgy emlékszem a Sea Dogs-ot is ők csinálták. (Legalábbis kisérteties a hasonlóság.) De én csak a SD -al és a CT- al játszottam eddig.
A huzagolást meg hagyjuk, az sem lene realisztikus. Meg a csappantyú sem biztos, hogy jó ötlet. Én úgy tudom ez volt az egyik tényezője annak, hogy Nelson megnyerte Trafalgari csatát (1805). De valamit akkor is lehetne az ágyúkkal is kezdeni.
Csak egyszer kerülnék be egy ilyen céghez. Hát írnánk olyan game-et, hogy csak na. -
Hispaniola #724 Erebosz kapitány szerintem az már a 4. rész lenne ha beleszámoljuk a Caribbean Tales-t, én is azt remélem hogy kijön egy újabb és jobban kidolgozottabb. Imádom ezt a játékot csak kár hogy sok a bug benne, remélem már valami szebb texturákat is fognak alkalmazni. -
erebosz #723 Én meg eredetileg angol, de miután eladtak rabszolgánek a gyarmatokra (csak azért mert teljesítettem hippokratészi eskümet), hát beáltam a franciákhoz privatérnak.
Meg van a shotgun. Hát komolytalan... (Nem azért, 100/300 -as a sebzés, de gyerekek... Egy XX. századi shotgun?!)
A programozók meg ahelyett, hogy ilyen béna tréfákon törték a fejüket, kijavíthattak volna pár komoly hibát.
Vagy mi lett volna, ha a hajófejlesztésre gyúrnak rá, mint az első részben. Hajótest, árbóc hossza, vitorlák száma, -anyaga, -fajtája (graff-, latin-, kereszt-, tarcs-, szárny- és orvitorlák), ágyúk (mint az első részben, vagy huzagolás és csappantyús elsütőszerkezt...), és még sorolhatnám.
Az külön nem tetszik, hogy a culverin három tulajdonságban is rosszabb a cannon-nál(sebzés, töltésidő, súly). Hát mondja már meg nekem valaki, hogy egy ugyanolyan kaliberű löveg, hosszabb csővel miért gyengébb, mint rövidebbel? (A töltés még OK, elfogadom. Hosszabb a cső.)(A súly meg egyértelmű.)
Hát remélem lessz harmadik rész és abban már össze tudják hozni ezeket. (Még lehet, hogy meg is venném.) -
Bohusek #722 Én eredetileg holland vagyok! -
csabeszs #721 ja es a sókra ugy ügyelek mint a szemem fényére:D -
csabeszs #720 1000 hála erebosz capitaine!!.mindenkit összekérdeztem csak a pincer csajt nem.igy az megvan.de az admiralis kulcsat....az meg nincs meg.ott sincs ahol mondtad.tüve teszem az összes hajot ugy meglesz remélem.varnak ram a korhadt padlok -
#719 Meg kell mondjam én még nem tapasztaltam olyat hogy úszkálhat az ember kedvére a tengerben de ha valaki tud az nagyon érdekelne. És ami azt illeti nekem sem jön be a zászlócserés belopódzásos trükk sőt az eddigi kalandozásaim alatt még soha nem jött be. Mert tudom hogy azt írja hogy függ a te képességeidtől és az ellenségétől is de nagyon izgat hogy valakinek össze szokott e jönni vagy csak a nagy térképen működik? (na meg persze szerződéssel) -
Bohusek #718 Bajtársaim!
Mostanában, mint tapasztaljátok, más kikötőkben töltök el sok időt, a nyíl vizekre is ritkábban hajózok ki, de lélekben mindig veletek vagyok. Legutóbbi kalandozásaim során sikerült elcsímnem egy kalózhajót, akit bosszú ihlette megbízásból meg kellett büntetnem és a tenger fenekére kellett küldenem. Végre! Fogy a Tasklist-em.
Találtam egy ácsnál újabb hajót. Most nem tudnám megmondani, milyen típus, de oldalanként 13 ágyú, hátul négy, elől kettő. 32 lbs. Gyors, fordulékony és a szembeszéllel bezárt szög értéke sem rossz. Persze, előre nem szélszerű lőni kivont orrvitorlával, mert az elhelyezkedéséből adódóan szétlőhetem azt. De sebaj. Ami érdekes, hogy megvásárlásakor szintet léptem. Miért kaptam érte XP-t? Ilyen történt már velem egyszer, amikor megvettem egy hajónyi ezüstöt. Szintet léptem a kereskedőnél. Na, mondom, jó orrom van a kereskedéshez és ezt jutalmazta. Gondolom most is azt jutalmazta, hogy találtam egy riktaságszámba menő hajót. Mármint a szintemnek megfelelő választékhoz képest. Mindegy.
Ügye, jól emlékszem, hogy amennyiben nem kalózként, hanem kalandorként kezdtem a sztorit, ezért én nem tudok úszni bárhol, a kalózkapitányok pedig igen? Mert olvasok itt-ott olyat, hogy odaúszott valaki a hajóhoz, meg a városon belül egy épület mögé a vizen keresztül jutott el. Én jelenleg csak a homokos partoknál tudok limitált távolságig beúszni, azt sem tudom még, minek. Hacsak nem a csónakig.
Ezek a spanyolok meg...na! Küldik a fejvadászokat, szárazon és vizen egyaránt, egyébként pedig mérlegen van a nemzeti kapcsolat. Holland lobogó alatt hajózom. Be tudok hajózni e városokba, a katonák és a lakosok nem ellenségesek, mégis. A minap Havannába hajóztam. Mivel szeretek nappal kikötni, hogy még el tudjak intézni egy-két hivatalos ügyet a városban, a térképnétetben, ha úgy jön ki a lépés, még nappal átváltok tengernézetre és ha még messze vagyok a várostól, de a parszakasz mellett, akkor "odateleportálok". Havannában Felkerült rám és kísérőhajóimra a kalózlobogó és a spanyolok ellenségként néztek rám ágyútorkolataikkal. Reload. De előtte be akartam segíteni egy Spanyol-Kalóz csatába a spanyolok oldalán, de a spanyoloknak is ellenség lettem és mindenki lőtt mindenkit. Na, ez se gyere be -> reload. biztos nem csinálom meg a kormányzók küldetéseit. Persze, mert Trinidadra, angol területre küldenek, mint futárt, hogy hozzak el nekik valamit. De a terveimbe még ez az útvonal nem illeszkedik be. Majd nemsokára kitűzöm ezt az uticélt is.
Tengerre fel, hóó-ha-hóóó!
-
Bohusek #717 Mindenek előtt had szögezzem le: Nincs szándékomban megbántani téged, miért is tenném. A stílusomat pedig nézd el nekem.
Nos, valóban majdnem jó helyen jársz, csupán csak egy szó az eltérés. De azt hiszem, ez elég kardinális változást hoz az életedbe, ugyanis a "pirates" - kalózok - és az "empires" - birodalmak - szó jelentésükből adódóan teljesen mást takarnak, valamint a játék is egészen más.
Azért, mert eme fórumon aktívak a tagok, még nem biztos, hogy segítséget is tudnak/tudunk adni. Egyébként az Age Of Empires 2 is jó játék, azt pedig, hogy hogy célszerű kivenni a tokjából... nem tudom. De anyám mindig azt mondta nekem gyermekkoromban, hogy aki egy üveg lezárt palack mellett szomjan hal, az meg is érdemli. Szerintem ügyesen megoldod ezt a problémát, sikerülni fog. -
Goo #716 Sziasztok! Age of empires 2 gold-dal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Tudom hogy ez nem az a fórum, de itt látom hogy sokan írnak ezért valószínűbb hogy választ kapok a kérdésemre.
Múltkor megvettem az age of empires 2 gold lemezt cd galaxisban és lemez tokjában 2 lemez egymásra van helyezve. És nem tudom hogy nyomni kell hogy kijöjjön lemez vagy felfelé kell húzni az egyiket és majd utána másikat? Azért kérdem mert a lemez nehogy eltörjön. Előre is köszi választ!!
Üdv. Goo -
erebosz #715 Csabeszs Capitaine!
Az angol fórumon találtam:
3 Egyszerű kulcs
- A Taylor quest (a részeg férjet kell kihozatni a börtönből)
- Dominic Legro quest(itt kell a börtönőrnek és Legro-nak futárkodni)
- Idézem: "A földön fekszik a hajó elsüllyedt, két, amely támogatja a St.Agustin, akkor érik csak el úszni." Remélem érthető.
1 Normál kulcs
Itt hibás a fórum, ugyanis nem a St.Gabrielen van hanem a Velasco-n. Ahogy belépsz a tatba, mindjárt szembe van feléd (a tatfedélzet feljárója mellett) ládák és talán egy hordó. A kettő között.
2 Összetett kulcs
- A St.Gabrielen (Ezekszerint. Szerintem összekeverte az angol muki, mivel eredetileg ide a Velasco-t írta.)
- Life on Esmeralda quest. Valami Pedro Hurtado-val kell beszélni, ő kinyitja a tat ajtaját a három őrt kinyírod, és az asztalon a kulcs.
A kapitány kulcsa (ahogy olvastam) véletlenszerűen helyezkedik el. 6 hely van de nincs felsorolva. Én a Caroline tatjának tetjén találtam meg egy árbóc tövében.
A férjnél meg csak a Log Book-ot kell nézni és mindíg beszélni a következő személlyel. (Sorba: Emberektől hírek, hogy Maxim Taylort börtönbe dugták-->Alice Taylor-->Admirális-->Pincér csaj-->Dominic Legro-->Admirális-->Alice Taylor=Kulcs)
Remélem ez segít, habár én erebosz vagyok. -
csabeszs #714 hello.megint en,bevergödtem a CoAS-ba.eddig okés minden egyedül az Admiralis nyamvadt kulcsat nem talalom.nekem nem ott van ahol Kerberosz capitaine leirta.legalabbis nekem ott egy hordo van tiszta üres a torony es sehol semmi.a többi kulcs meg a lé stb megvan.ja es a csajszi ferjet se szalasztottam meg ki.meg azt se tudom h kell de kulcs a lenyeg.mas is ott talalta meg ahol Kerberosz? -
erebosz #713 Tényleg gyors ez a korvet amot CoAS-ről hoztam. Még adtam hozzá egy kis "chip tuningot" (meg ugye a perk-ek), és 7,5 csomós szélnél teljes hátszéllel megy 10 csomóval.
Kerberosz Capitaine!
Hol lehet felvenni azt a csodafegyvert a majáknál? Most már ez izgatja a fantáziámat, de nagyon. -
erebosz #712 Kinn vagyok!!!
Lett só. Jól sejtettem, hogy lennie kell még egy kulcsnak. Volt 3 (egyszerő, összetett, és az Admirálisé), de volt még egy normál kulcs a Velasco fedélzetén a bejárattal szembe, ládák és talán egy hordó(már nem emlékszem) között. Az addig ki nem nyitott ládák egyikében volt 13 zsák só.
De kiúszni abban a viharban... Másodjára sikerült is.
A programírók meg tényleg megpródálhatják elfogyasztani orálisan a nemesebbik szervem.
JethroHUN Capitaine!
645 -ben van szó a totemekről. Neked a bejárat töltéséhez szükséges két totem hiányzik? -
#711 Kerberosz érdekel, jó lenne az uccsó két totemet a zsebemben tudni keresgélés nélkül :D -
Kerberosz #710 Nem, shotgun-.-' de már leírtam 1x, a majáknál van 1 shoti, am még keresem hogy kell a beta módot elindítani, ha valakit érdekel...... -
erebosz #709 Kerberosz Capitaine!
A store-ba nem is emlékszem hogy akármikor lett volna só, mint ahogy lant sem.
Hanem a még mindíg zárt ládákat nem lehet kinyitni valami kulccsal? Nincs az elrejtve valahol a hajókon?
Megnézted már mi a legjobb kard és pisztoly? (A pisztoly nem egy fekete csövű párbajpisztoly?)