City of Abandoned Ships
-
erebosz #645 Kerberosz: Én nem keresgéltem a totemeket. Simán megvettem 11-et az árusoktól.
Egyet Montezumánál találtam meg a vízben, egy meg Portobelo mellet van. A 11. és az utolsó kettő kellett a töltés két végére. A harmadik amit keresel: ahogy bemész Tenochtitlanba szembe van a templom hátsó fala mellet a földön. Ezután beszéltem egy helyi indiánnal (összesen kettő mászkál egész Tenochtitlan-ban), majd Montezuma, utánna a két templom a 10 totemmel, majd a főtemplom. (A halott indiánoknál volt az a kőpengés fa kard; na annál jobbal még nem találkoztam. Van is belőlle a hajóládába 3, a leendő tisztjeimnek.
) Ha a magányos azték templomra gondolsz, azt passzolom. Oda még én sem jutottam be. (Zárt lakat a tetején.
) A kör alakú templom holvan? Ott sem jártam.
Google: Je félicite le capitaine!
Szerintem nem lehet alkalmazni muskétát. Egyik harcosom alacsonyabb szintű mint én, ezért tudom nálla a fegyvereit cserélgetni. Meg van neki a két pisztoly perk, de hiába rakom át hozzá a muskétát és veszem el a kardját; pisztolyát, nem használja a muskétát. De mellesleg annyira kezdem megutálni őket, hogy... Mivel az az első dolguk, hogy lövöldöznek, de majd minden lövés engem talál el, mivel mikor idul a buli mindegyik a hátam mögött van. (Igaz nem sebződök, de megálít a vívásban, miközben az ellen csapkod.
) Lehet, hogy ki is fogom venni az egyik harcosomtól a pisztolyt. (A másik magasabb szintű, a harmadik meg az angol muskétás a duplacsövűjével.)