1748
City of Abandoned Ships
-
#668 Tud valalaki magyar nyelvű végigjátszást a főbb küldetésekről? esetleng angolt. Ja és a repülő hollandit mért nem lehet elfoglalni? már lekartácsoztam a legénységét minimumra de nem lehet. kicsit drágamulatság
sorhajónak 2sortűz tőle és süllyed... battleshipem is éppenh bírja 9200 fullal. :) Az Isabellás küldiben isjóljönne némisegítség, ja és a Kill the beggarsben is. Odáig jutottam h Styuartról megvana bizonyíték el isvittem a Marigoti csövesnek, ésmostaz a csövest kell megtalálnom aki Curacaon volt de eladták rabszolgának. Kellvmi csávóneve a dutch east india companytól, a diplomatáknaklehet beírni. -
#667 Még 1 lehetetlen küldetés 16 nap alatt érjek Portobeloba Bermudaból h megmentsem Isabellát. Persze... biztosoda érek, térkép túloldalára.
Talánállandóa hátszéllem de mivel ez egy szemét játák csak szembeszélvan állandóan. klassz... -
#666 a kalibert h lehet fejleszteni? Ha a max kaliber pl 12 lbs akkor nem vehetek a hajóra 32lbs ágyút. Bermudanál sem lehet kalibert fejleszteni. -
#665 Van egy kis problémám egy hajóval, Sea Wolf egyegyedi kis brig Jackmannak, a bermudai kalóz vezérnek. Eza küldetés még Morgantól ered (Find and kill Edward Law) aki bermudáig menekült és ott elcsórtaezt a hajót.Meg istaláltam,el is foglaltam, Edwardot meg lekardoztam. A hajóács említette h kellene vissza a brig de most h vége a küldetésnek nbem lehet leadni.
Először Morganhoz hajóztam a hírre lh Edward meghalt. És a küldetés készlett. Mjad bermudába mentem h leadjamahajót de nem lehet. Nincs senkinél ezzel kapcsolatos párbeszéd :/ Mostmit tegyek? eladninem lehet nekem nem kell (battleshipem van :)) süllyesszem el? vagy mi? -
erebosz #664 "szoval ígymár 2 totemem voltO.o(de asszem ha fighternek adod akkor nem működik)" Most én nem tudok olvasni, vagy mi?
Azt, hogy találsz-e totemet az árusoknál másikat nem tudom, mivel én csak akkor adtam nekik oda valamit, ha nekem már volt belőlle egy.
A tiszteknél nekem is van három a hatból aki nem hűséges. Azt vettem észre, ha huzamosabb ideig nem támadtam spanyolokat, csak a kalózoknak "adtam be a derekam" a három hűséges emberem hűsége kezdett picit csökkenni, a hűtleneké pedig növekedni. Valószínű nem mindegy hol fogadod fel őket és kik ellen harcolsz. -
Kerberosz #663 én nem mondtam hogy nem működik, azt mondtam ha fighternek adod a totemet nem hiszem hogy találsz az árusoknál másikat, amúgy nem tudja valaki hogy lehet a tisztjeim hűségét növelni?=/ nagyon szar hogy mind1ik horrible, és nem tudom mért -
erebosz #662 Amit én ajánlottam annak a törzse inkább (szinte teljesen) fekete. De biztos ugyanarról van szó. Az én tapasztalatom az, hogy a program igyekszik egyensúlyt tartani a tulajdonságok terén. Pl.: Erős test, nagy sebesség, ---> kis max. kaliber. Na ezt javaslom. Ha szokatlanul kicsi a max. kaliber (pl.:12 lbs egy fregattnál) valószínű a nagy raktér, erős test, jó sebbességi és fordulási értékek. (A kalibert meg úgyis lehet fejleszteni. A többi meg jó fejlesztési alap.)
A totem meg a tiszteknél is működik. Ha odaadod a light weapons-os totemet (vagy bármit) akkor F2 -él látszik a tiszt értékeinél a zöld + os érték. -
Kerberosz #661 Hello, nekem a traderes bug nemjött be=/, de viszont találtam egy másik hasznos bugot, észrevettem, hogy a tisztjeimnek nagyobb skillje van mint nekem, és ha nekik adom a bónuszt adó totemeket akkor az ő nagyobb skilljükhöz ad hozzá még 20-t, tahát most majdnem minden skillem 100 on van pedig csak lvl 11 vok, szoval szentem ezt érdemes kihasználni, de nem is ez a bug, hanem sétálgattam és betévedtem a piacra, az egyik árusnál volt 1 totem, mondom hű de jó, gyarapodott a majdnem teljes gyűjteményem, de megnéztem és a +20 defense-t adó totem volt az, megnéztem a tisztjeim itemjét, és ottvolt neki is, szoval ígymár 2 totemem voltO.o (de asszem ha fighternek adod akkor nem működik) -
Kerberosz #660 Itt a fórum!
Lenne 1 kérdésem, már 1. osztájú hajót tudok vezetni lvl 11-en(navigátoromnak adtam a +20 navigation totemet)..ez nem kérdés volt:D szoval milyen hajót ajánlotok? valami nagy kell ami gyors is=) most loptam 1 fregattot és szentem ha bermudán megtunningolom egész jó hajó lesz belőle, vagy tudtok jobbat? (amúgy a fregattom piros fekete, asszem erebosz szerint ennek van a legjobb tulajdonsága, hát ágyú 32 lbs és gyorsabb mint a többi de törékenyebb is:D) -
Kerberosz #659 Van egy mellvért Coas-ban, nemtudom hogy oroszlán van-e rajta, de fekete, arany mintás, és állítólag überfaszaistenkirály, Coas Havannától nyugatra, és egy furcsa nevű parttól északra de a levélben levan írva, csak a 2. helyet kell megkeresned benne, de ha havannától elindulsz nyugatra és csak úgy tippre belépsz hajozós módba akkor a gyors utazásnál ottlesz(enter/sail to), de mielőtt elmész Coasba olvasd el az angol fórumot, kövi üzenetbe belinkelem neked, szentem nagy szívás, van benne egy nagyon nehéz küldetés, egy egész klánt kell emgölnöd 1dül, és 1 csapásba belehalsz, és Coasban nemtudsz fejlődni -
erebosz #658 OK. Téma ejtve. Igazad van. Már rájöttem közben
Hanem. 3 kérdés (lehet hogy 4):
Hol van az elveszett hajók szigete (Meg van a kúlcs és a levél, beszéltem a koldussal.)
Hogy lehet elhozni a francia főkormányzónak Tortugára a spanyol főkormányzó feleségét Havannából (A kapott gyűrű (amit jelnek küldött a francia a nőnek) is elveszik ha belépek a CoAS-be)
Hogy lehet elvinni Attilának a csodálatos Isabellát San Juan-ból
Ezek a kérdések foglalkoztatnak nagyon.
Ja és mégegy. Megvan már valakinek az oroszlán fejjel díszített melvért, vagy az lehet, hogy karakter specifikus -
Bohusek #657 Nem sok dolgom volt kincses térképekkel, összesen egyel -
Bohusek #656 Én rosálok! -
Kerberosz #655 neeem, ha már van nálad kincses térkép attól még lesz a kocsmában emberke aki el akarja adni, de amikor mondaná az árát hirtelen meggondolja magát:D amúgy meg nem tudod eladni, én úgy értettem hogy képzeletben adja el, első találkozásomkor ezzel a térképpel, megvettem 30 00 piasterért, és megnéztem, ugyanezt írta ki, majd amikor kiléptem f2 ből kiírta hogy felhasználtam ezt az itemet, és gained 17 000 piaster aztán újból f2 és már nemvolt ott. 2. találkozásomkor, kiírta ugyanezt kiléptem f2 ből csak annyit írt ki hogy felhaszáltam, de nem kaptam pénzt, aztán megint f2 éas eltűnt, az equipra mentem mind végig is mindig eltűnt! -
erebosz #654 Bohusek: Én úgy értettem az aktívot, hogy van a karakternél egy egész térkép, akkor -amíg van- sehol sem találsz olyat aki el akarna adni mégegyet. Kb 30 lvl-en leresztül hurcikoltam az elsőt nem törödve vele. Majd ahogy meg lett a "kincs", az első kocsmába felajánlottak egy másikat. (Az "A" jelű darab nem számít, mivel egy következő "kincses ládában" lehet megtalálni a "B" jelű párját. És ha ezen "equeip" akkor áll össze egésszé. De akkor már megint van egy teljes térképed, úgyhogy megint nem tudsz venni másikat.)
Na megpróbálom eladni. Hátha.. -
Kerberosz #653 .... amíg lvl 9 voltam nekem egy ilyen térképem se volt ilyen, de .... -.-' pedig direkt kijavítottam, mértnem törölte ki? rossz fórum! rossz! szoval :"amíg lvl 9 voltam nekem egy ilyen térképem se volt, de... " -
Kerberosz #652 erebosz ha ilyen térképed van, rá kell kattintani hogy equeip vagy micsoda, akkor vagy eladod egy másik baleknek(kapsz pénzt), vagy eldobja a karaktered(nem kapsz pénzt),aztán eltűnik amíg lvl 9 voltam nekem egy ilyen térképem se volt ilyen, de mostmár találtam 3 ilyen térképet is=/ a szint átka:D -
Bohusek #651 Úgy tűnik a térképleírásból, hogy hamis a baba. De szerintem ne dobd el. Ha igaz, hogy egyszerre csak egy kincsestérkép aktív, akkor lehet, hogy egyet sikerül kiütni, a másik aktívvá válik. Ez csak tipp! Minden esetre többet egyelőre ne vegyél - ha tanácsolhatom! -
erebosz #650 Vettem egy térképet potom 17500-ért. Ez volt ráírva: "This map purports to lead to treasures. One can always go and look, of course, but this is an obvious fake. It is probably better just to chuck it out."
Valakinek van sejtése mi a ... nyát lehet vele kezdeni? Nincs rajta helységnév, meg semmilyen konkrét infó. Hát kössz.
Csak azért kérdezem, mert az a tapasztalatom, hogy amíg van nállam egy teljes kincsestérkép, addig nem lehet másikat venni. -
erebosz #649 TonYGM: Az első rész fórumját olvastad? Hátha ott találnál megoldást. Nekem nem voltak vele ilyen problémáim, így nem nagyon tudok segíteni. Talán csak annyit, hogy hátha az öt javító pach segítene. (Én is letöltöttem, és még vagyunk ezzel így néhányan.)
Lambert: A muskétást Trinidadon találod egy lépcső tetején lévő szobában. Ha megvan a muskéta legyen nállad még vagy 50-60 ezer piaster. Kb ennyit kér. -
Lambert0028 #648 hol lakik az angool muskétás? meg próbálom beszervezni -
TonYGM #647 Sziasztok!
Nekem az első rész kapcsán vannak gondok. Mikor elindítom a játékot akkor "Engine.exe hibát észlelt ezért leáll" üzenetet kapom. Van hogy tudok vele játszani de csak egy ideig mert akkor is kidob.
Letöltöttem mert nem találtam sehol ahol meg tudnám venni. (Ne fújjozzatok please). -
erebosz #646 Ja bocs a Google-nak szóló üzenet valojában Lambertnek szól. -
erebosz #645 Kerberosz: Én nem keresgéltem a totemeket. Simán megvettem 11-et az árusoktól. Egyet Montezumánál találtam meg a vízben, egy meg Portobelo mellet van. A 11. és az utolsó kettő kellett a töltés két végére. A harmadik amit keresel: ahogy bemész Tenochtitlanba szembe van a templom hátsó fala mellet a földön. Ezután beszéltem egy helyi indiánnal (összesen kettő mászkál egész Tenochtitlan-ban), majd Montezuma, utánna a két templom a 10 totemmel, majd a főtemplom. (A halott indiánoknál volt az a kőpengés fa kard; na annál jobbal még nem találkoztam. Van is belőlle a hajóládába 3, a leendő tisztjeimnek.) Ha a magányos azték templomra gondolsz, azt passzolom. Oda még én sem jutottam be. (Zárt lakat a tetején.) A kör alakú templom holvan? Ott sem jártam.
Google: Je félicite le capitaine!
Szerintem nem lehet alkalmazni muskétát. Egyik harcosom alacsonyabb szintű mint én, ezért tudom nálla a fegyvereit cserélgetni. Meg van neki a két pisztoly perk, de hiába rakom át hozzá a muskétát és veszem el a kardját; pisztolyát, nem használja a muskétát. De mellesleg annyira kezdem megutálni őket, hogy... Mivel az az első dolguk, hogy lövöldöznek, de majd minden lövés engem talál el, mivel mikor idul a buli mindegyik a hátam mögött van. (Igaz nem sebződök, de megálít a vívásban, miközben az ellen csapkod.) Lehet, hogy ki is fogom venni az egyik harcosomtól a pisztolyt. (A másik magasabb szintű, a harmadik meg az angol muskétás a duplacsövűjével.) -
Kerberosz #644 Van 1 kérdésem?! vagy talán nemis egy! Meguntam a szemét totem vadászatot, ezért játszogattam a béta mod teleportjával(ha valakit érdekelne leírom a teleport kódját a helyszíneknek), és az RPGUtilities cfg-vel, szoval megvan mind a 13 totem, de amúgy 15 van -.-''' jólvan kezdésnél beraktam magamnak mind a 15-t, teleportáltam tenochtitlanba(Tenochtitlan, reload, reload1_back) elhasználtam a búnuszt nem adó 2 totemet a tűz csapdák kiiktatására de van egy 3. totem is és egy 3. tűzcsapda valahol, nos én a platformba nem tudtam belerakni totemet, pedig megvolt mind a 15 jólvan nemérdekel, a bal oldali templomba beraktam a totemet viszont a jobboldaliba megint nem tudtam.. pedig megvan mind a 15!!! meguntama totem rakosgatást ezért elkedztem teleportálni, Great Life Force Temple(Temple_great, reload, reload1) levágtam a pulyákat felvettem a koponyát, éjjen, jött mictavalami, őtis levágtam, fasza. nahmost, első kérdés, van 1 kör alakú templom(Temple_round, reload, reload1) ottvan a shoti(shoti inkáknál?!O.o) oda hogy lehet bejutni? 2. kérdés, van 1 másik templom is(Temple, reload, reload1_back) ide hogy lehet bejutni?(Temple_inside, reload, reload1), ugyanis ittis van 1 bónuszt adó totem, amiről az angol leírás egy szót sem ír, amúgy fasza, mindenhol bezárt ajtók és még csak annyit sem közölnek velem h need key, vagy need completed questions vagy valami -
Kerberosz #643 Nem felvágásból mondom de nem értem mi gondotok van a pénzel lehetetlen fokozaton 5 perc után volt 600 000 piasterem, aztán hírtelen 1 000 000 mostmeg annyi pénzem van hogy nem is törődök vele szóval kezd kicsit fogyni ha jól emléxem, bár olyan hírtelen történt, megtámadtam egy kisebb konvolyt(2 lugger) utánna minden kocsmában jöttek hozzám a kapitányok hogy támadjunk meg közösen konvolyokat, és minden kocsmában volt 1 suttyó aki térképet árult, bár én korzerrel kezdtem lehet azért, szerintem a legjobb bevétel ha közösen 1 másik kapitánnyal megtámadunk 1 konvolyt, vagy a parton, hiszen sok dolgod nincs még lehetetlen szinten sem mert a másik kapitánynak fasza hajója van és sok legénysége -
Lambert0028 #642 örmmel jelentem el foglaltam egy Manowart.Valaki nem tudja hogyan lehet alkalmazni egy muskétát? -
#641 Ej ha köszi szépen nem tudtam hogy a konvolyos trükk még bejön.Mondjuk az hogy lőnek néha már haladás. Ugylátszik 2 részel később már gyanakvóbbá váltak a kísérőhajók még 4 rész és lehet h vége a buta konvolyoknak?
Hát akkor további jó szelet -
erebosz #640 Javaslom a 2. és 1. hajóosztályt. Mire elérsz addig, hogy levonás nélkül kormányozhatod remélhetőleg eléggé megerősödsz pénzügyileg.
A corvet-en legfeljebb a lövegek max kaliberét érdemes növelni mivel ezek a hajók a leggyorsabbak és legfordulékonyabbak a játékban. (Szerintem.)
A fejlesztésekhez (ha nem sietsz) érdemesebb fosztogatással összeszedni a szükséges alapanyagot. Így csak a pénzt kell előteremteni más forrásból. Az 575-ben van egy jó tippem hogyan. Ez érvényes kissebb konvojokra is. Minimális veszteség, maximális bevétel. De feltétele, hogy a legénység legalább akkora legyen, mint a cél hajó, és a megitélésed Hero, a legénységnek pedig megfelelő menyiségű fegyvere legyen. (Raktér, weapons.) -
#639 Értem és köszönöm
És szerinted melyik hajónál érdemes elkezdeni a fejlesztést? Márcsak mivel baromi drága dolog.
Köszönöm -
erebosz #638 Noss mint tudjátok Én könnyű szinten vagyok. Lvl 43 on vagyok majd az összes perk megvan. A könnyű fegyverek 90 és a lopakodás 68, a többi 100. A bolygó hollandival (1 osztályú hadihajó) szelem a tengert ami fejlesztés után: 9000 hajótest; 18,00 sebesség 54,00 fordulékonyság; 6000 raktér; 630 max legénység; 60 db 32 lbs-os ágyú. A pénz 10 millió körül mozog, mivel a legénység havi fizetése 110 - 135 ezer havonta.
Tortugán van a Xebec, Arrow nevű brigg és egy fregatt, természetesen mind fullosra fejlesztve
Google: A hajó megjelenését nem tudod megváltoztatni, viszont azt biztosan tudom, hogy a fekete testű fregattok a legtutibb jellemzőkkel bírnak. Tehát a hajótest szine és a vitorlázat tipusa a tulajdonságokkal van összefüggésben. -
#637 Üdvölet
Kérdés: Meg tudom változtatni a hajóm megjelenését?
Kérdés szükségességének indoklása: Láttam több uganazon fajtábol való hajót amik festése teljesen más volt.
Köszönöm a válaszokat -
Kerberosz #636 3 óra alatt lvl 10 lettem sikerült elfgolalnom a BlueBird xebec-et -
Kerberosz #635 Dobjuk fel 1 kicsit a fórumot! Ki hol jár?
én impossible szinten lvl 7 vagyok és van 1 800 000 piasterem
van 1 briggem 32 lbs-s ágyukkal, és 19 a sebessége, 42 a fordulékonysága 2200 a raktere és 220 a legénysége
és van 1 musket volley perkem
Meg még csücsül egy hadi gálya marigot kikötőjében a kikötőfelügyelő keze alatt, és még nem nagyon csináltam küldetést,
nem véletlenül impossible a nehézségi szint neve, még fejlődnöm kell hogy ne csapjanak le egy csapásból:D -
Lambert0028 #634 jo akkor tovább próbálkozom. -
erebosz #633 Bocs. A helyes kifejezés: privater. Nem korzár. -
erebosz #632 Ja, amelyik feladat nem a megmentés én el sem fogadtam, hanem mentem a másik kolóniára. (Francia korzárként csak a spanyolok ellenségek, az összes többi kikötőbe szabad bejárásom van.) -
erebosz #631 Az 526-os szerint csináltad? Előtte voltál az északi Pearl Coaste nevű faluban?
Mondjuk én már elsűlyesztettem előtte. Csak nem tudtam megcsákjázni.
A kormányzók meg véletlenszerűen adják a kolónia megmentését feladatnak. Volt hogy az ötödiknél kaptam a feladatot. -
Lambert0028 #630 üdv mindenki
Erebosz mindent úgy csináltam ahogy mondtd meg ahogy lentebb le van írva ,de a kormányzó zért se akarja bedobni azt a küldit a részegesnél bejön az a kédés hogy mikor jön Bólygó Hollandi de a kormányzónál már 3 küldit csinálom és mégmindig nem dobtabe valahol elszúrtam? -
Bohusek #629 Gogy én-e? Papírom van róla...