Age of Pirates 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
vagy tévedek ? :S
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A lényeg, hogy fent a szobában beszélni kell vkivel. Ezután lent az asztalon fel tudod venni a kulcsot, ami a fenti erkélyen levõ ládát nyitja, ebben van fegyver. Mikor jönnek az õrök az elsõ néhányat meg lehet ölni, de az utolsót nem. Az a story, hogy elfognak és rabszolga leszel, meg kell szöknöd. Vki már leírta itt a fórumon, lapozz vissza sztem.
- Magyarítás nincs még hozzá tudtommal.
Én az elején elakadtam. Bent a házban rámtámad valaki karddal.
A többiek meg nézik. Minden ajtón csak kopogni tudok. Fegyverem nincs.
A ládák, szekrények zárva. Kulcs sehol.
Légyszi segítsetek, mert így mindíg annyi számomra a játék, hogy pár párbeszéd, aztán lekaszabolnak, aztán NEW GAME😊
elõre is kösz.
Magyarosítás létezik amúgy? Vagy magyar file-ok valahol?
thx
HErBY
Tényeg a Hardcore-t választottam😊))
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Esetleg lehet a probléma nálam a Vista, és azért nemtok menteni??
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
ÖÖÖ lehet h annyira bugos az egész h nemtom kilõni a hajók vitorláit? csak egy bizonyos szintig?😄😄😄
meg h felfejlesztettem a fregattomat a bermudai hajósnál h legjobb ágyúk meg vitorlák meg ilyenek, és nem igen vettem észre különbséget!!!
Ez is bug??
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A küldetések mások, de a többi bitre ugyanaz. Textúrák, hangok, hajók, irányítás, mind ugyanaz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én lennék az, aki a hivatalos honosítását csinálná ezen nagyszerû játéknak.
Ezért feltételes mód...: KLIKK!
A letöltött anyagban 2 formátumban a teljes, lefordítandó fájlok sorát láthatjátok, angol/magyar karakter viszonyban.
Felhívnám a figyelmet erre a számra: 1816647
Sajnos, amikor megadtam a projekt várható befejezési idejét, csak 1 könyvtár fájljaival számoltam.
Egyedül, 1 hónapon belül, ezzel nem lehet végezni.
Viszonyítás:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
/remélem nem ronda a hajó../Bocsi de nem vagyok kibékülve a tipusok modelljeivel..:-(
Andrez ez a küldi minden boltosnál megvan? Te milyen nációval mész ?
Ezt a küldit csak akkor kapom meg ha elõtte már csináltam küldit ugyanannak a kereskedõnek, vagy egybõl az elsõ vagy random ?
Tapasztalatom szerint a legjobb pénzszerzési mód a csempészárú eladása, csak sajna ez is nagyon könnyü:-( Slooppal megyek és ehez veszek +1 szállító hajót/a raktér miatt/abban a kikötõben ahol veszem a csempészárút.Úgyhogy a kereskedés kilõve( már van vagy +300K piasterem 1 nap alatt)Igazán megnehezíthették volna pl azzal hogy nem mindíg fix a kikötõkben hogy mi a csempészárú, hanem változna + erõsebb, gyorsabb a partiõrség stb.
Ok egy kérdés, bár lehet hogy volt már. Nem tudok zászlót váltani sem a tengeren sem a szárazföldön , pedig a spanyol zászló cserét már egy szintlépés után "upgradeltem"/ ki is van pipálva/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Elakadtam a játékban kétszer is, talán vki tud segíteni.
Elõször is angol General Governor-nak(GG) van az a questje, mikor a 4 kalózvezért kell felkérni, hogy csatlakozzanak egy holland város megtámadásához. Mind a négyen visszautasítanak, eddig ok.
De mikor visszamegyek a GG-hez, lecsesz, hogy mi tartott ezen majd 2 hónapig. Ezután pedig nem ad questet. Ez normális vagy vmit elcsesztem?
Ezekután elmentem a Bermudai kalozvezérhez, aki kitalálta, hogy 2 másik kalózzal támadjuk meg Belize-t. A fort 80 ágyújából szétlõttunk 39-et, mikor kiirta, hogy el lehet foglalni. Még egy ágyut ki tudtam iktatni, de 40 alá nem tudtam vinni, pedig probáltam mindenféle lõszerrel. A manual elvileg azt irja, hogy igy lehet csökkenteni várvédõk számát(???), mert amugy kb 2szeres a túlerõ. Pedig még a moralt is felturboztam, a fightereimet felszereltem, de esélytelen. Az is baj lehet, hogy a kalozvezérek hajoin alig van fegyver és nem lehet átadni nekik (hullanak emiatt, mint a legyek). Vagy lehet, hogy direkt nem lehet még elfoglalni. Még eléggé az elején vagyok, csak 7es szint és egy felupgradelt BlueBird-em van 😊
Vki eljutott idáig? Ötlet? Hogyan tovább? Köszi
egyébként kár ezért a játékért( nálam nem lesz hosszú életû sajna)Sajna a hajó modellek unrealisztikusak, nem szépek.TAlán elkényeztettek a Potbs és az Empire játékokban lévõ tökéletes modellek.De úgy gondolom 2009-be egy 8 gigás játékban már ez a szint kevés.(+ zavar az ágyúzás szinte hasztalan volta.Alig találnak+ nem szép a sérülés modell)
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT