City of Abandoned Ships
  • Kerberosz
    lol bohusek,xD amúgy találtam egy nagy hibát, jó persze nehéz volt megszerkeszteni egy ekkora pályát de azért..... cartagenaban kiraboltam egy holland konvolyt ami kénytelen volt a parta rakodni mert elsülyedt a hajójuk, raboltam 665 rabszolgát darabja 280 ért eladhatom, gondoljátok mennyi pénz az?, dehát az tiltott áru=( gondoltam egy csempésznél a kocsmában eladhatom, akárhányszor próbáltam, sikerült eladni de közbe lépett a spanyol katonai flotta, potom 80 000 ért megzsarolható tisztje:D és sehogyse lehet kijátszani, fasza, amúgy volt egy kincses térképem portobelo meletti barlangban rejtöző kincsről, gondoltam elhajózom oda hátha nagyobb szerencsém lesz, de térkép nézetbe mindig fellázadtak a rabszolgákgondoltam hát elhajózom odáig 8x sebbeségnél nem nagy távolság, elkedztem követni a partot, még a szél is engem segített, már 1 órája csak mentem közbe kiültem tvzni, aztán megérkeztemO.o?! ott állok az öbölben ahol kéne lennie a városkának még1x megjegyzem hogy nem mentem ki térkép nézetben hanem követtema aprtot egyik várostól a másikig, szoval ott állok a kikőtöben de csak térkép nézetre váltás gomb van, ha entert nyomok akkorisO.o hát mit tudok tenni, megnyomom a space-t erre ott állok a caribbi tenger közepén távola parttól valahol a térkép közepén, O.o?! nembaj hogy végig a partot követtem, és ahogy körülnéztem már felis lázadtak a rabszolgák és vagy 300 an körülöttem....... faja.. a széraz földön meg nem tudok átmenni hajóvalxD kicsit egyértelmű, de ha a partot követem akkormeg kivisz a nyílt vízreO.o