Age of Pirates 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 napja kezdtem el én is.Angolokkal kezdtem, "sajna" a szigetrõl 1 napomba került mire kikeveredtem, de ez nem baj:-)
A fregattot "leharcoltam" egy briggre.( eltenni nem tudtam mert nem volt olyan sok pénzem)Azt értettem hogy a 2 osztályú hajóval nem lehet szinte vitorlázni a büntik miatt, de sajna úgy érzem hogy a briggel sem...:-((
De lehet hogy a grafikai motorral van a gáz?? Mert a briggnél is olyan lassúnak tûnik a manõverezés, és úgy néz ki mintha egy helyben állnék.Az ágyúlövések is alíg találnak.
Nálatok is így van?
VAGY lehet hogy az a baj hogy az elején amikor be lehet állítani hogy milyen nehézséggel megy a kampány ott a tengeri csatát a dinamikusról a realisztikusra tettem..Lehet nem kellett volna ?
(így egy kínszenvedés amikor 2 kalóz tartane betámad, és én inkább kimenekülök elõlük, mert olyan kis célpontok hogy több idõ mire megsemmisülnek..ez azért gáz..)
Nah szóval érdemesebb a dinamikusra állítani a tengeri csatát, vagy nyugodjak bele hogy ez a game ilyen ??
Plz adjatok tanácsot, hátha valaki már letesztelte hogy mi a külömbség a dinamikus és a realisztikus között.Köszi
és ott szoktak ülni tisztek is
amint szépen fejlõdsz fel annál több legénységet tudsz majd egyszerre toborozni és annál sûrûbben fogsz találni tiszteket is a kocsmákban 😊
gondolom a hajókészítõnél is így van 😊 én még nem vettem hajót eddig soha 😄 elfoglalni olcsóbb 😄
mikor lesz az h több hajó jelenik meg a shipyardba? nem csak lugger, tartane, meg sloop, meg esetleg caravel 😄
küldi kell hozzá?
A várost éjjel, nappal végigjártam de nem találom a pasit, a kocsmáros sem ismeri és a tengeren csónakázva sem találok rá...
Valaki tud segíteni?
Illetve a másik kérdés. Pirate vagyok, de egyetlen egy olyan tettet sem tudok mûvelni, hogy nõjjön a 2 db induló officer-em lojalitása???
egyszer 3 harcosom "nyomott" oda a falhoz a barlangban amikor még volt csontváz..szóval õk nem mozdultak én meg nem tudtam eltolni sem õket..xD
Nekem az lenne a problémám, hogy nem tudok menteni a játékban. A Save gomb szép sötét árnyékos halott gomb!<#nemtudom>#nemtudom>
Lehet valami felett elsiklottam.
Ahogy olvasgatom a 2000HUF-t simán megéri😊))
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Next PC upgrade: 2022
valaki nem tudja e hogy kijött e már a játék magyarositása ? vagy mikor fog megjeleni elöre is köszönöm
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Még van egy treasurer, doctor és egy fighter helyem, de ha fel akarok venni tisztet a tavernában, akkor azt mondja, hogy kösz de: "my crew is ful"...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
elküldeni pedig csak úgy lehet ha élõben beszélsz velük wardroom,cabinbõl kifelé. és még cuccokat is addhtasz nekik.
szóval kilõttek 3at a helyérõl, vettem pont 3 ugyanolyat...ez a sima raktérben van
A tervrajzig el is jutok, de nem hozza föl a 3 ágyút a rendelkezésre álló ágyúk között....
valami olyasmit ír, hogy az alsó raktérben kell lenni a csereágyúknak....????
Venni tudok, de a helyére rakni?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
a lvl 38as kapitányom kér havonta 693-at a többiek kevesebb 😊
Ennek nézz utána szerintem! 😊
a 110000 meg brutális 😄 2 class 1 hajóm fenntartása kerül annyiba 500-500 emberrel 😄
aztán ha felfejlõdsz vissza kell kérni és kész 😊
nekem a class 1es battleshipre kell 58ezret fizetni 280 emberrel perpill
a class 2es fregattra amin egy kapitány van arra 2117 😊 igaz azon most van vagy 15 ember.. 😄
és várost csak kifosztani lehet?
Köszi 😊
Elkért 130.000 piastert, de lóf*szt sem intézett 😞 ugyanúgy támadnak, mint eddig...
a saját emberemmel mit érdemes fejleszteni? mert a leírásban az van, hogy csak akkor mûködik ha a megfelelõ tisztednek is megvan ez a skill
és van sok olyan amihez ugye kell már egy vagy több másik perk is és ha a feltételek megvannak már a tisztemnek akkor sem engedi nekem felvenni azt amit akarok csak ha én is megszerzem ami kell hozzá.. szóval a zászlókon kívül akkor nem tudom mi értelme van a többire "pazarolni" ha úgyis a tisztekkel kell megszerezni õket 😊 vagy hogy mûködik ez? 😄
remélem azért valamennyire érthetõ volt amit írtam 😄
ja és a hangok másnál is kb 1 perc játék után eltorzulnak? olyan mintha viszhangozna vagy nem tudom de elég torz lesz minden
Azt tudja valaki, hogy miért támadnak meg holland járõr flották? 😄 Semleges vagyok mindenkivel és angol zászló alatt hajózok és nem állnak háborúban õk ketten sem...engem meg üldöznek mindig a patrolok 😄
Amúgy jópofa játék.. néha 40 perces harcokkal.. amikor menekülés közbeni vitorlarombolás van 😄 de már sikerült elrakni egy helyes corvettet a gyûjteménybe 😊