City of Abandoned Ships
  • Kerberosz
    Ha lehetne kipanaszkodnám magam:), legnehezebb fokozaton kezdtem el
    1 órán belül 400 000 piasterem volt O.o a sima játékban nem volt nehezítés, de a küldetések O.o..... "BlueBird" .... Bermuda, Ruin öböl
    1 briggel 1 gályával és 1 caravelell, a caravelen kivül full legénység, ott vergődik a 3 hajó a blue bird körül, lövik mint állat és nem hal a legénységO.o?! WTf?! oké
    fasza pro vok megcsinálum úgyis hiszen 500 an vounk 280 ra, fasza hajót váltok, a galleonnal nyomulok, a brigget ráuszítom a bluebird re, elesik, nem meglepő, de alig vette le a legénységét, -.-''' nah jó ígyis vounk 380 an a 280 an ellen, fasza megcsákjázom vagy csáklyázom majd eldöntitek, erre berak mellém 2-3 pulyát, 1 vágásba meghal, engem meg 6 an állnak körül ami vicces mert 1 csapásba belehalok ami ellen védekezni se tok, fasza:D de haggyuk a küldit a játék "realisztikája" bemegyek egy házba, vmi dumát lenyom egy qrva, felmeek az emeltre szétrabolom és elsétálok, hát lol, de ami mégfaszább, Store-ben tudjátok miaz... amikor nem figyel a boltos kirámolom a ládát, majd eladom neki?O.o boltos gondoljá: nimmmá há nem pont ugyanienem van nekemis, de jó majd berakom mellé, jé de holvan? biztos elvesztettem, de ne báncsuk a boltost, a boltos egy okos állat, megbíztak h szállítsak el Le Francousba 11848 karton ruhát, elkolbászolok oda, erre aztmondja nekema boltos neki nem kell, hm... elolvasom a logbúkot, ugyebár salyát magamhoz beszélek logbúkba, szoval azt írja, a boltosnak nem kell most micsináljak vele?, JÉ8) hát eladom neki, 10 000 piastert kaptam volna ha elviszem neki de neeeem neki nem kell, hát jó akkor eladom neki 18 000 óh igen ez már kell neki, xD