City of Abandoned Ships
-
Bohusek #570 Aggasztó, hogy a jelenség újra előjött. Éspedig, hogy átszálltam elfoglalni egy hajót, amelyen a kapitányt bosszú miatt el kell tennem láb alól. Legénység legyőzése után jobb fönn nyitott lakat ikon. Ha nem nyomtam egyből Space-t, hanem a tárgyakat akartam összeszedni, nem adta vissza a lakatot - csak szaladgáltam a két hajó fedélzetén, a legényeim meg csak loholtak utánam - elég idegesítő volt. Aztán újracsináltam, rányomtam a lakatra, ekkor kerültem be ügye a kapitány kabinjába. Becsülettel megküzdöttünk, halála után megint megjelent a nyitott lakat, de elkezdtem kirámolni a testet és a ládákat. Azt hiszen, sejtitek, mi következett. Ja, ott rohangáltam a kis kabinban úgy, hogy sem a raktér felé nyíló ajtóra, sem a gyorsmenüben nem adott folytatási lehetőséget. Ráadásul még menteni sem lehetett, pedig gondoltam, visszatöltöm, hátha akkor már rendesen működik. Végül újratöltöttem és a csákjázástól újra az egészet. Nem értem, miért van ez. Ez BUG? Nálatok előfordult már? És igen, a progi eredeti dobozos. Végül úgy tudtam elhagyni győztesen a helyszínt, hogy az aranyat is ott kellett hagynom a hajón a ládában. A hajó parancsnokkal és legénységgel való ellátása után a másik hajó ládáiban lévő cucc nem lesz autómatikusan az enyém? Remélem, mert elég macerás hajót cserélni majd a kabinból kipakolászni a cuccosokat.