City of Abandoned Ships
-
loki1990 #545 Na hellósztok. Megpróbálok érthetően írni. Elmész ara a helyre amit a terkép jelöl.Ha jó barlangban jársz akor megszólal 1 hang és kiír egy valami ojan szöveget hogy obtajned new item és a térképed ami nálad volt átváltozik party A ra. Ha ez megvan keres ládákat a jó ládánál megszólal megint egy hang és vagy megtámadnak a csontik max 4-5 en lehetnek vagy valahol várnak rád.Megéri sok italt vined magadal mert kemény lehet a harc. na most a jó ládában kell leni egy térképnek ami party B nevezetű. Es valami ékszereknek. majd a két térképből öszeraksz még 1 gyet és irány továb. A következö kincsnel már nem találsz térképet hanem valamelyik kocsmában kell szerezned újat. Amúgy nem éri meg a hajon hagyni mert egyből támadni fog az öszes hajó ami a közelben van. tehát ell kell adni. En már próbáltam egy szigetre tenni de amikor legközeleb mentem már nem volt ott. Erebosz aban a kill the beggars quest-ben mit kell csinálni? Ja és caravelnél jobb hajót nem tudok venni ez mér van. ja és nem tudjátok hol lehet megtalálni a modifordot vagy valami ijesmi rezidenciát?