City of Abandoned Ships
-
erebosz #540 Peter083: A Bolygó Hollandi az a Flaying Ducham. Az 526 osban írtam róla. A hajóidat bármelyik kikötőben le tudod tenni csak bemésza Port Controlba és beszélsz a góréval.
Megmondod melyiket fizetsz és ennyi.
Kolóniát már foglaltam el -csak hogy kipróbáljam- egy Man o war-al. 42font-os ágyúkkal. Kilövöldöztem egy csomó ágyúját az erődnek mikor megsemmisült. Partraszáltam és kicsináltam a helyőrséget. Majd a város utcáit kellett megtisztítani. Utánna bementem a kormányzóhoz (mivel máshova nem is lehetett), és azt mondta ad X összeget, és csá. Kimentem, hajóra száltam, és visszatöltöttem.
Szerintem itt nem lehet elfoglalni a kolóniákat mint az első részben. A hírek is csak ostromról szolnak (ami néha nem sikerül). Ha sikerül akkor az ostromló sereg "viszi ami mozdítható" és ennyi.
Amit az angol fórumról játékleírásró leszedtem leírásokat annyit tudok: Austin Quest (még nem csináltam annyira zavaros a fordítás)
Blue Brid Quest (Ebben lehet megszerezni a Xebec-et)
Duble Barreled Musket Quest
Tenochitlan Quest (Itt neked kell kijavitani egy bug-ot 512-nél van a leírása)
Kill the beggars Quest (ennek során jutsz el az Elveszett hajók városába. Ebben elakadtam. Kértem már Kerberosz segítségét de vagy nyaral valami tengerparton vagy "took the devil".
twi452: Hol volt a kincs és mi szerepelt a térképen? Mert nekem is van és Bohusek is írta, hogy San Juan del Norte van ráírva. Na most ez egy öböl Porto Bello és Santa Catalina között. A szárazföldön van egy barlang amin keresztül (csak és kizárólag ezen keresztül!) meg lehet közelíteni a déli falut a dzsungelben. De csak a csontikat legyőzve ugyanis a "fehér fényt" az egyetlen átjáróba rakták és kikerülhetetlen.
loki1990 is részletezhetné ezt a kincskeresési mizériát.