City of Abandoned Ships
  • erebosz
    A szitu: Nem lehet elfoglalni alapbol.
    Namost, elmész Karataske Scouttlebutt-ra (Santa Catalinátol északra a zátonyos part) és irány egyenesen a falu (közvetlenül előtte az örszemet levadászod, mert különben üres a hely).
    Ott sétálgat egy koldusnak kinéző ürge. Beszélsz vele. Elmondja, hogy hozz neki 666 fekete gyöngyöt. Irány vissza kolóniák. Helyi kormányzótól kérsz feladatot. Véletlenszerűen bedobja, hogy megtámadták a kolóniát, segíts! Ahogy kilépsz az épületből kardot ki és irány a móló! Lekaszabolod a csontvázakat és közben kapsz 50-80db fekete gyöngyöt. Hát így összegűjtöd a legalább 666-ot, és irány vissza a falu. Emberünkel beszélsz és odaadod a gyöngyöket. Vissza kolónia és beszélsz a részegekkel a kocsmában: Mikor jön Flaying Ducham? MA!!!
    Lentebb már leírtam hogy lehet elsülyeszteni, csak a legénység leírtása után most már meg tudod csáklyázni.
    Nekem ez most úgy sikerült, hogy nem vártam be míg befut Port Royal-ba, hanem elébe mentem. Hajó nézetben pár lövésváltás után(Ő bonbával Én kartáccsal) serencsétlenül fordultam és derékba kapott. Erre megcsáklyázott, de már körülbelül egyenlő volt a legénység. (460 körül) Na aztán a fedélzeten indult a móka. Rengeteg csontváz szaladgált mindenfele, de szépen lassan leírtottuk őket. A kapitány sem volt különösebben nagy falat csak sok volt az életereje. Utánna kis kotorászás és végül hajócsere. Küldetés teljesítve.
    Vissza Port Royal-ba javítani a fregattomat meg vittem Tortugára és kicseréltem az előzővel a kikötőben és a régebbit eladtam. Most Bermudán belefogok a fejlesztésekbe a hajóácsnál. A fregatt és a Xebec meg pihiznek Tortugán egy-egy tiszt felügyelete alatt.
    Fin.