City of Abandoned Ships
-
Bohusek #522 Két ugyanolyan szobornál már rá kellett jönnöm, hogy csak egynek a hatása érvényesül, ezért jól el is adtam a másikat. A kabinonban lévő ládát próbáltam kihasználni, mivel a közel 50 e Piaszter - ami remélem később még több lesz - magamnál hurcibálását nem tartom szerencsésnek. De amikor el kezdtem bepakolni, azt hittem a guta üt meg. Mert ügye berakhatom érménként, ami ínhüvely gyulladást eredményezne, cserélhetem a nálam és a ládában lévő összeget vagy az összeset átrakodom innen oda és fordítva. Jó lenne, ha beírhatnám összegszerűen, hogy mondjuk 30 ezret akarok ládába tenni. Van ilyen lehetőség és csak én nem jöttem rá vagy tényleg ez van?
A szigetek térképeit a játék elején nagy elánnal elkezdtem felvásárolni, de rájöttem, hogy - egyelőre legalább is - nem sokat segítenek. Barangolással egyébként is megtalálok bármit - mondom ezt most, én naív. A bolyongásaim során a nyugati szárazföldön Belize környékén rátaláltam egy inka vagy maja piramisra, de azt hiszem, valami kő kell majd a kinyitásához. Vagy mit tudom én. Az is lehet, hogy küldetés aktiválja majd a bejutást.
A San Juan-i kincses térkép és az itt kapott instrukciók alapján újabb kísérletet tettem a kincs megtalálására. Ládikót találtam ugyan a vízben a barlangi híd mellett, de nem volt benne egy korallon és talán egy köteg gyertyán túl semmi. Viszont voltak a barlangban bandatagok, akik rámtámadtak. Na a náluk lévő 1000-4000 aranyak már tetszettek. Gondoltam, náluk volt az az arany, ami a térkép fejében engem illetett. Igaz, kis költségvetés mellett nem volt nyereséges a vállalkozás, mert a térkép 19 eP volt, míg a bandatagoknál lévő P talán a 6-7 ezret érhette csak el. A kincses térképet pedig el sem tudom adni, mert fabatkát sem ér. Rajtam marad a játék végéig? Eltűnhetne, ha már nincs arany a barlangban, vagy még számíthatok valamire? Lehet, hogy nem is találtam meg az igazi kincset?