City of Abandoned Ships
  • Bohusek
    Ó, köszi! Akkor csak fejlődnöm kell és a hajót nem kell visszacserélnem feltétlenül... Igazság szerint nem terveztem kalózkodni, esetleg az angol hajókat fosztogatnám - hollandusként velük nem vagyok jóban - vagy a kalózokat. Viszont egy alkalommal egy kalóz war tartane akart nekem rontani, de még a gyenge képességemmel és a luggeremmel a fenekem alatt is nekitámadtam és a legénységet levertem. Az utolsó ellen eleste után megjelent egy nyitott lakat jobb fent, de inkább körbenéztem és elkezdtem összeszedegetni a különböző rekeszekből a tárgyakat(fegyvereket, kincseket). De aztán már nem adta a nyitott lakatot, ami újra lejátszva a fedélzeti csatát kiderült, hogy a rakomány és a megmaradt legénység átrakodására és a kifosztott hajó sorsának eldöntésére ad lehetőséget. De akkor a felszerelési tárgyakat nem tudom elszedni. Hol itt az igazság, hogy lehet mindkettőt megejteni? Lehet egyáltalán?
    Láttam a madártávlati realtime térképen sárga és zöld vitorlázatú hajót - a nemzetiségi jelölés helyett. Azok mit jelképeznek, milyen flották azok?

Buta Kapitány