City of Abandoned Ships
  • Bohusek
    #1567
    Kedves Gerinho Kapitány!

    Nos, ebben a kérdésben egyelőre nem jutottam előre, ezért hagytam a nemzeti küldetéseket. Éspedig azért, mert mint kiderült, amennyiben Morgan-nek, ahogy az első küldetését megcsináltam, esélyem sincs a főkormányzóval szót értenem. Feltételezem, ha a Morgan-féle szálat a végéig felgöngyölítem, és a továbbiakra nézve nem lesz tovább vele kapcsolatom, a főkormányzó újra kezesebb - vagy kegyesebb - lesz.
    És mivel a Morgan küldetés legelső fázisán túl vagyok, valamint a kalandozásaim más fele vittek és a magam útját jártam, mint sem hogy Morgan kedvébe járjak, ezért nem is tettem lépéseket a helyzet feloldására. Azóta megjártam a COAS-t, meg...azaz felcsináltam Isabellát, de törvényes keretek között, mint hitvesemet, Felhajtottam a Blue Bird-öt, a duplacsövű puskát - ezzel megvéve a gazdája hűségét, ugye - de előrelépéseket tettem az elátkozott falu ügyében is, valamint felkutattam Sharp kémét is a gyönygykitermelésnél, csak hogy a nagyobbakat említsem. Nem nagyzolásból mondom mindezt, hanem inkább tisztelettel övezett főhajtás a játék előtt, hogy mennyi izgalmas és fejtörő kalanddal ellátja a karibi térésg kapitányait.
    És akkor vár még, hogy megint csak a nagyobb lélegzetvételűeket mondjam, a Bolygó Hollandi megszerzése, a Morgansorozat - ugyebár -, a Tenocthitlan feladatok és aztán a nemzeti küldetések.
    Van még mit tenni, úgyhogy: Tengerre! :-)