City of Abandoned Ships
-
erebosz #1134 Kispeki Capitaine!
Sajnálattal közlöm, hogy a hivatalos fordítást a játék megjelenése után 2 héttel lefujták. (1.8 millió karakter) Egy-két hónapja keringet egy másik fórumon, hogy "20 lelkes fiatal lefordította", de ez kamu duma volt. A teljes végigjátszás engem is érdekelne, de szerintem nem is létezik. Röviden ennyi.
Szqk Capitaine!
Ha lehet töltsd vissza, mert nem kell, hogy elsüllyesszen. Elég vele találkozni. Majd el kell menni a szárazfoldre Santa Catalina-tól északra Amatike Bay nevű sziklákkal övezett horgonyzó helyre. Itt a szárazföldön végig (nem árt a helyi térkép), míg Pearl Coaste nevű falu előtti részhez nem érsz (ajánlott minden rész váltása előtt menteni). A falu előtti részen gyorsan le kell lőni az őrszemet, mert ha elmenekül, akkor üres lessz a falu. A faluban a White Boy nevű ürgét kell keresni. Ő azt mondja, hogy ha hozol neki 666 db fekete gyöngyöt, akkor tud segíteni. Ezután a szigetek helyi kormányzóinál kell küldetéseket kérni (bármelyiknél). Amikor azt a feladatot kapod, hogy megtámadták a kolóniát, akkor ha kilépsz a "hivatalból" irány egyből a dokk. Itt vágj le annyi csontvázat amennyit csak tudsz. Közben kapsz vagy 60-70 fekete gyöngyöt. (Kormányzó megköszöni, fizet.) Ha igy össze gült legalább 666, akkor irány vissza a White Boy. (Én persze amelyik küldetése a kormányzónak nem ez volt azt nem válaltam, és irány a következő kolónia.) Viszed a gyöngyöt is. Ezután én Port Royal-ba mentem és a kocsmai részegekkel való beszélgetéssel előcsalogattam a Hollandit. ("Tuningolt" fregattom volt.) A kikötőben váltottam tenger nézetre, és az öbölben bevártam, hogy megtámadjon (pop-up ablak). Itt erős az erőd (110 ágyú az öböl, és az erőddel szemben is van), és szűk a hely, ha van az öbölbe hajó, és a szél is neked kedvez az külön jó. Itt a Hollandi mindenkire lő, és viszont. Az előre betöltött kartáccsal manőverezve úgy 60-ig vittem le a legénysége létszámát (az enyémnek kb a fele lett oda), majd csákja, és már meg is van a második legerősebb, de használhatóbb hajó a játékban. A legerősebb a Soveil Royal, vagy hogy is hívják. (112 ágyús Man-o-War. állítólag a francia főköldetés vége előtt szerezhető meg egy kis turpisággal.)
Fregattos Capitaine!
A népszerűséged vagy a hírneved befolyásolja a toborozható legénység számát, ha jól emlékszem.
Raven Capitaine!
Sajnálom, de eddig nem jutottam el a küldetésekkel, és már nem játszom, csak fórumozok.
Une bonne tranche de capitaines!