City of Abandoned Ships
-
Raven018 #1114 Sziasztok ismét:)
Először is köszönöm a helpet,már túl jutottam rajta,kivéve a coastos részen,ezt a kill the beggarst hol lehet felvenni?
Nah de válaszolva Fregattos kérdésére. Két lehetőséged van,vagy újra töltöd és az elejéről kezded,vagy a másik lehetőséged,a hajót ami elől menekülsz megcsákjázod,be a sarokba hogy előlről érjen a támadás ,és egyedül levágod a legénységet.Hiába érsz el egy szigetet,addig nem enged partra szállni amíg az a hajó rajtad van.
Lenne egy későbbi kincses térképes feladathoz kérdésem.
Eljutottam bemudába,lejutottam a labirintusba,és megtaláltam a ládát,de a ládában csak egy fertőzött gyöngy volt ami különlegesebb darab volt,ezt később kell valamihez?Miért nem kaptam meg ott a térkép második darabját ami egy nagyobb gyüjteményhez vezet el?:P
Ajj amúgy már elég nagy a flottám,van egy felturbózott battleshippem,egy még annál is nagyobb 100 valahány ágyús man of war om,most leginkább egy ship of the line ra áhítozom:P ,van egy fregattom amivel megyek,meg egy corvett és van még a kikötőben egy warsippem,ami eléggé kaka a 16 fontos ágyúkkal:P Csak arra jó hogy ostromnál telepakoljam áruval:P A franciáknál már Commander vagyok,ami tök jó mivel így a nemzet egyenruháját viseli a legénységem minden csákjázásnál:PRájöttem hogy 1 hajó típussal érdemes csak menni. Az pedig a fregatt,azzal bármit ellehet sülyeszteni,vagy megcsákjázni az ágyúk max 2-3 sorozattal végeznek az ellennel ha bombát használtok,amúgy mellé még legyen pár nagy hajó is a kikötőben ha főkormányzós küldiket csináltak,kitudja mekkora flottával kell szembeszállnotok,de általában 1 hajó is elég mindenhez,ha már tapasztalt ágyús van a fedélzeten,meg navigátor.Tapasztalt legénységet a kalóz városokban vegyetek fel.