City of Abandoned Ships
-
erebosz #1109 Raven Capitaine!
CoAS-t Havannától nyugatra találod. Ha van "rendszeresített nagy térképed, akkor a Gulf of Mexico felirat of szavának "o"-jánál van. Az egésszel csak az a bibi, hogy nem fogod meglelni csak "úgy". A Kill the Beggars nevű quest végén lehet oda bejutni. A küldetés kezdetéhez javaslom az 1080-ast.
A viharba behajózva elveszíted a hajód és a legénységet, így érdemes ezeket kikötőkbe letenni. (Én minden tisztemnek vettem egy-egy kis hajót, a sajátomra is beültettem egyet, és leraktam őket a kikötőkben. (Egy kikötő max. 4 hajódat tudja tárolni aszem.)Majd egy kis tatránnal egyedül mentem a viharba.)
A kincses térképekhez nem árt ha megvan az összes sziget és a szárazföld valamennyi térképe. Hispaniola nem éppen egy egyszerű úthálózattal rendelkező sziget, mivel mindhárom kolóniára és legalább 5 horgonyzó helyre lehet eljutni. (Még olyan is előfordulhat, hogy egy faluba csak a barlangon keresztül lehet eljutni, és a barlangban meg kénytelen vagy a csontvázakat felébreszteni a fehér fénnyel, mivel útadban van. (Déli Pearl Coaste Santa Catalinátol nyugatra) Én össze gyüjtöttem minden térképet, majd - sújtakarékosságból - csak az éppen aktuálisat vettem elő a hajó ládájából.) De hogy valami konkrét segítséget is nyújtsak: "Azt mondta nekem egy bölcs ember: Ha egy labirintusban jársz mindíg menj balra az első lehetőségnél, és előbb-utóbb ki fogsz jutni". Maj írj, hogy igaza volt-e.
Jó szelet capitaine!