City of Abandoned Ships
  • Fregattos
    Sziasztok!

Leírom az eddigi leg nagyobb tapasztalatomat, hátha segít valakinek. A taktika alapja, az ellenfél lőporának kifogyasztása....

Nos a bárkámat lecseréltem nagy nehezel a lent említett fluytra, ami4. osztájó hajó. Sebessége nagyobb, több ágyú, 160 ember fél er rajta a bárka 90 emberével szembe. Nem csoda, hogy 1 hétig, 5 óráig csatáztunk... Ki tudja hányszor töltöttem be, hogy le tudjam gyapni. Azonban fontos, hogy egyik taktika sem jött be, se a bombűzűs, se a vitorlalekapás, se a gyalogság leszedése. Az összes esetben a nagy probléma nyoilván az ágyúink ürmélet beli különbbsége, és száma, emellett a hajó sebessége... Kitaláltam, hogy ha ez egy valóban jó játék, akkor beleteszik, hogy elfogyhat az ő lőszere is, vagy puskapora, nem csak az enyém. Így leszedtem az összes vitorláját, 2 árbóc ledőlt a 2-ből:.) Már csak forogni tudott, igaz azt helyben, így még mindíg nem támadhattam. Szóval elmentem olyan messze, hogy véletlenül se találjon el, de azért lőjön. Kimentem, ittam egyet, telefonáltram, és mire visszamegyek, már nem lő. Elfogyott a puskapor, amit természetesen az elfoglalás után tapasztaltam, ami annak volt köszönhető, hogy közel tudtam menni, és egy lövést sem tudott leadni puskapor hiányában... Innentől könnyű már a játék, csak kalózkodni fogok...

Üdv,
    Fregattos.