City of Abandoned Ships
-
erebosz #1101 Raven Capitaine!
1. Én úgy emlékszem, hogy nem a városba kell vinni, hanem az egyik tengerpartra. (Hogy konkrétan melyikre, azt nem tudom.) Ha jól emlékszem ez az első küldetése a főkormányzónak. Vigyázz, mert amint horgonyt vetsz, a parton egyből rátok támad a helyi katonaság, nem kis létszámban. A fickó pedig jó messzi van a parton tőlled, de jó lenne ha nem nyírnák ki.
2. Valamelyik képességeddel függ össze a tisztek létszáma. (Talán a leadership?) Úgy juthatsz extra tisztekhez, (Igaz, hogy kicsit költséges.) ha a meglévőknek veszel hajót, majd ha felvettél még egy tisztet, akkor pedig eladod. Ekkor a hajókapitány ismét besorolható tiszt lesz. (Nekem mondjuk olyan tisztjeim is voltak, aki mint fedélzetmester-hajóács, doktor-harcos, ect. A tisztnek is csak addig van értelme amíg nem rendelkezel azokkal a tulajdonságokkal, mint ő.)
3. A bolygó hollandihoz szerintem olvass vissza a fórumba, mivel már rengetegszer írtak, írtam rólla. És amúgy sem volt kérdésed.
+1 Ha a fickó az utcán szólított le, akkor nem nagyon kell vele törődni. Majd egyszer a tengeren össze futsz egy piros vitorlájú hajóval, megnézed a nevét, majd megnézed a logbookba mit kell a hajóval tenni (visszavinni a kikötömesternek, fickót-, feleséget kiszabadítani, tenger fenekére küldeni), már ha több küldetésed is van párhuzamosan.