City of Abandoned Ships
-
Raven018 #1099 Sziasztok !
Lenne a játékkal kapcsolatban 3 kérdésem.
1.Van egy küldetés amelyet, a francia főkormányzótól kapok,mely szerint elkell vinnem egy emberkét martiniquebe margiot városába,igen ám,de margiot városa st martinban van,már mind a két helyen jártam ,de nem kaptam a loogbookba semmi bejegyzést,kérlek segítsetek megoldani.
2. kérdésem,hmm valamiért nem enged felvenni több tisztet pedig még van 2 helyem fedélzetmesternek és hajóácsnak,tudom,hogy egy játékos több helyre is jó lehet,de ezekre a helyekre alapból nem dob semmit,mert más két másik helyre beraktam,illetve még van 2 harcos helyem is.mitől függ a tisztlétszám? egy fregattom van abból is a legjobb legdrágább típus 125 ezret és 308 emberes ,a másik amit korábban foglaltam csak 40 ezret ért lassabb is volt stb:P
3. a Flying Dutchman hajóval már találkoztam és legyőzött ,szerencsére volt letétben több városban is pénzem így gyorsan tudtam hajót vásárolni,de ha újra találkozom vele,megint elvesztem a hajóim mivel nem tudtam se felszállni rá se szétlőni elsőre.
a +1 kérdésem pedig,egy pasitól elrabolták a feleségét,követtem a nyomot santiago városába de onnantól nincs tovább info mit lehet tenni?
egyébként ezt a küldit francia adta.
kérlek segítsetek,a válaszokat előlre is köszönöm