City of Abandoned Ships
  • The HeadHunter
    Jana kapitány!

De, sajnos ezek a dolgok a kalózokra is ugyaúga érvényesek.

A kapitányaidat úgy tudod elküldeni, hogy egy másik emberedet teszed meg a hajó kapitányának, vagy eladod a hajót aminek ő a kapitánya, majd már utasként simán elküldheted.

Az én történetem: Angol orvosként tengetem nemesi életem, mikor egy ellenséges katona ápolásáért letartóztattak, eladtak rabszolgának. Miután megszöktem néhány társam társaságában egy spanyol fregatt fedélzetén az angolokkal és a spanyolokkal a nyomomban, felcsaptam szabadúszó kalóznak: apró-cseprő feladatokat vállaltam elsősorban a franciák szolgálatában. De rájöttem: sokkal jövedelmezőbb nagy hajókat elfogni, és eladni. Nagy hajói akkoriban a kalózoknak nemigen voltak, így a spanyolokra utaztam. Hamarosan 100.000-es vérdíjjal a nyakamban hasítottam a hullámokat, s minduntalan fejvadász seregekkel és flottákkal hadakoztam. Majd mikor megerősödtem testileg, szellemileg és anyagilag is, elkezdtem kalandokat keresni. Most már elmondhatom magamról, hogy elfogtam a Kék Madarat, szolgáltam egy keveset a francia admiralitás színeiben és megjártam az Elveszett Hajók Városát is. Most a hivatásos kalózként Henry Morgan kalózadmirálistól készülök elsajátítani a városok elfoglalásának fortélyát. De már nemigen találkozom magamhoz hasonló jólképzett ellenféllel. Hajózási képességeim egytől egyig tökéletesek, és közel állok ehhez a személyes képességek terén is. Csak az a fránya beszivárgás nem akar menni. Anyagilag is rendben vagyok, 30 millió bankokban és pár millió apró a zsebemben. Szóval nem sietek kizsákmányolni a karibi szigetvilág adta lehetőségeket, hanem kiélvezem minden szippantását az itteni sópárás levegőnek.