City of Abandoned Ships
  • erebosz
    Bacckyy Capitaine!
    A saját hajódon te vagy a kapitány, ezt nem tudod megváltoztatni. Azok az értékek azért negatívak, mert nagyobb a hajó szintje, mint amit a te navigation szkiled megenged. Ezt egy jó Navigator tisztel lehet orvosolni, akinek nagyobb a navigation szkilje mint a tied. A tisztek szkiljeinek értékét veszi figyelembe a hajó irányításakor, ha az ő értékei magasabbak. Ha van tüzéred akkor valószínűleg pontosabban lőssz, ha van fedélzetmestered, akkor messzebről tudsz csáklyázni, ect.

A pisztolyhoz kell golyó is. Az árusoknál beszerezhető. A két-, illetve négycsövő pisztolyok használatához a megfelelő személyes szkilhez kell pontot adni.

Ferou Capitaine!
    Egyről ami a tüzcsapdához kell azt biztosan tudom, hogy az "öreg" indiánnal szembe van a parton. Ugyanazon az oldalon. A bónuszos totemeket mindet árustól szereztem be. A 13. ha jól emlékszem szintén árustól került hozzám. És van egy 14. is, a templom mindkét oldalán az oszlopcsarnok végében van egy-egy vízalatti lejárat. mindkettő egy vízalatti labirintusba vezet. A végeiken az egyiknek a ládájában van. Ez a totem és a piramis aljában lévő ládában található "áldozati kőkés" kell a kerek alapú templomban található shotgun megszerzéséhez.
    A totemekrő meg van az angol google-és fordítása. (Az eredeti angol nincs.):
    "Annak érdekében, hogy fegyverezze le a tűz csapda, meg kell találni 2 totems (jelenet előtt tó texcoco: a fű, Portobelo outsirts: balra kétszer, és nézz kürül), és tegyük őket a gát közelében vagy, akkor 1 totem a vizet a balra a gát. Ez a totem használják a másik oldalon az a gát, így használata potions, hogy túlélje a warm welcome."
    Lehet, hogy a 13. a gát másik végén van balra? Nem tudom, de remélem ez is segített.

A Morgan-os küldiket pedig egyáltalán nem csináltam, így abban nem tudok a segítségedre lenni. De szerintem egy lila vitorlázatú hajót kell kézrekeríteni a fenenagy Karib-tengeren. Hát sok szerencsét. :-I