• Balumann
    És a 12 éves Pistikének vegye meg az apuka 30ezerért az XP-t, és 10ezerért a Fifát, csak hogy játszhasson vele egy kicsit, mikor vszínűleg a gépet is épphogy össze tudták rakni, amin megy vele... Gondolom nem 400ezer Ft-os gépet vittek, hogy nem megy rajta...
    Értsd már meg, hogy vannak akik nem fognak eredeti játékot venni, azok konzolt sem fognak venni, vagy ha vesznek nem fognak eredeti játékot venni rá.
    Szándékosan találnak ki mindent, hogy mégis megpróbálják konzolra irányítani az embereket, de mégis adnak ki PC-re játékokat, mert vannak akik vesznek. Kevesebben, de ez nem indokolja egyáltalán, hogy ne adják ki, vagy fél év késéssel adják ki PC-re (mert 1-2 hónapot még megértem).
    Valaki nem keres annyit, és van sok más dolog amire költené a pénzét (ahogy jelenleg én is)...
    Azt meg hagyjuk már, hogy akkor ne is játszon vele ha nem veszi meg... ne játszon, de ő dolga ha mégis játszik, nem másé. Anyagi veszteséget nem okoz és kész. Nemigaz hogy ezt nem lehet megérteni már.

Itt nálunk meg pláne az van, hogy ha nem lenne warez, nem is sokan bővítenének gépet (ilyenkor már tényleg jobb a konzol, mert amennyivel kevesebbe kerül lehet játékokat venni, és az biztos el is indul)... legalábbis nálunk, mert azért a játékért amennyit meg tud venni, nem érné meg gépet bővíteni.

Különben meg, csak magaddal szúrsz ki ha ilyen helyen dolgozol és ennyire nem vagy segítőkész. Mert ahol én vettem ott pl. megkérdezték azt is, hogy rakjanak fel Windowst és beállítsák a dolgokat, és segítettek olyankor is, amikben mások elutasítottak volna (nem szoftver ügyben, mert abban nem volt szükségem még).