Van esély a PC-s Gears of War 2-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A hardverért azért fizetek, mert azt nem lehet korlátlanul másolni, mivel kell anyag, stb.. Elég sokan használtan veszik azt is, mert nincs pénzük újat venni.
A piac nem azokra alakult ki, akik nem vennék meg amúgysem. Különben már tényleg nem lenne piac!! 😄
Mindig is voltak, vannak akik tudnak ilyen "luxus" dolgokra költeni, és ezt tartják fontosabbnak. Ez miatt van még fennt a számítógép és konzol piac.
5-10 éve minden szoftvert meg lehet szerezni illegálisan szinte. Mégis fenntmaradt, és a visszaesés nem a warez miatt van.
Persze, többen töltik le, többnek sikerült egy PC-t összedobnia amin megpróbálkoznak vele, vagy kipróbálják megy-e mielõtt megveszik...
Miért van olyan érzésem, hogy a Far Cry miatt nem fognak sírni, hogy de sokan töltötték le, és nem érte meg a warez miatt kiadni PC-re (pedig még elõbb is került ki)...
Ez luxus gyerekek... nehogymár' sajnáljam! Pont ez az, hogy a hw-re nem sajnálják általában a pénzt.
"Szándékosan találnak ki mindent, hogy mégis megpróbálják konzolra irányítani az embereket"
Hát ezt azért cáfolnám, mert jelenleg a PC-re még ki sem jött nagy nevek X360-on rendre warezlisták élén állnak... dõl a wrz idén Boxra az van.
"Anyagi veszteséget nem okoz és kész."
Ha te BÁRMIT úgy használsz, hogy nem honoráltad valamilyen módon a BÁRMI használatát, akkor a BÁRMI készítõjének kárt okoztál, hiszen nem azért görnyedt a monitor elõtt 3 évig napi 12 órában, hogy te 2 kattintással ingyen leszedd.
"Mert ahol én vettem ott pl. megkérdezték azt is, hogy rakjanak fel Windowst és beállítsák a dolgokat,"
Ez gyakorlatilag bûncselekmény. Szerinted ez teljesen normális dolog?
A hw-ért miért fizetsz? Vidd el, ahogy a szoftvert. Ja, azt nem tudod csak úgy elvinni, mert le van lakatolva, meg kamera, meg biztonsági õr, meg riasztó védi. Ha ezek nem lennének vinnéd nem?
Ha mindenki ezt csinálná mi lenne az egész iparból pár éven belül? Semmi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerinted hányan vannak még így ezzel? Sztem nem vagyok egyedül, legalábbis Mo-n biztos nem.
Ha nem lehetne warezolni XP-t, akkor nem használnád a PC-éd (játékra)? Ha nem lehetne varezolni akedvenc játékodat (játékaidat), akkor sem vennéd meg? Nem gondolnád, hogy lehet hogy kicsit kuporgatni kéne aztán meg játszani egy jót? Képzelj el egy világot ahol semmit nem tudsz másolni. Igen jóval kevesebb dolgot vennél, de vennél és csak a legszükségesebbeket.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Játék megjelenések
(www.cdgalaxis.hu)
====================
- Need for Speed: Undercover - 10.790 Ft - (PC, magyar felirat, várható: november 21.)
- Grand Theft Auto 4 - 10.790 Ft (PC játék, várható: november 21.)
- Red Alert 3 - 10 790 Ft (PC, magyar felirat, várható: október 28.)
- Red Alert 3 - 11 690 Ft - Red Alert 3 Premier Edition (PC játék, várható: október 28.)
- Dead Space - 10 790 Ft - (PC, magyar felirat)
- Sacred 2 - 8 990 Ft (PC, magyar felirat)
- Far Cry 2 - 6.290 Ft - (PC, magyar felirat, várható: november) - Bolti normál ár internetes rendelés nélkül: 6990 Ft.
(www.576.hu)
=============
- Far Cry 2 - 6.999 Ft - (PC, honosítást nem jelölnek, várható: november 5.)
A Warez persze, hogy elõbb bezsrezhetõ, és némelykor biztosabban mûködik, mint za EREDETI! Sõt, a Patch-ek is megbízhatóbban mennek rajtuk, hiszen szinte mindent csak a világnyelvekre fejlesztenek - a magyar nincs köztük.
Csak elvétve mutatható ellenpélda, amikor a honosítva megjelent játékhoz minden Patch-et is a honosított verzióhoz igazítanak, utólag, több hetes késéssel is akár...
Én nem vagyo kwarez párti, de nekem is akad bõven, s azt hiszem, senki sem büszkélkedhet azzal, hogy neki nincs egy ilyen lemeze sem a polcon.
Az xxx milliárdos apukák csemetéi kíméljenek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Blikkben színvonalasabb cikkek vannak. <#szomoru1>#szomoru1>
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
(pl. Halo 3, aminek van egy hosszú és jó kampány része, de multi nélkül nem lenne az igazi)fektetnek nagyobb hangsúlyt... Online pedig már jóval könnyebb szûrni, hogy ki játszik másolt játékokkal.
Másik meg, nézzük meg azt is, hogy mennyi eredeti játék fogy a warez mellett.
Ötvös Tibor úr gondolkodás módját nem nagyon értem, de biztos bennem a hiba...
Értsd már meg, hogy vannak akik nem fognak eredeti játékot venni, azok konzolt sem fognak venni, vagy ha vesznek nem fognak eredeti játékot venni rá.
Szándékosan találnak ki mindent, hogy mégis megpróbálják konzolra irányítani az embereket, de mégis adnak ki PC-re játékokat, mert vannak akik vesznek. Kevesebben, de ez nem indokolja egyáltalán, hogy ne adják ki, vagy fél év késéssel adják ki PC-re (mert 1-2 hónapot még megértem).
Valaki nem keres annyit, és van sok más dolog amire költené a pénzét (ahogy jelenleg én is)...
Azt meg hagyjuk már, hogy akkor ne is játszon vele ha nem veszi meg... ne játszon, de õ dolga ha mégis játszik, nem másé. Anyagi veszteséget nem okoz és kész. Nemigaz hogy ezt nem lehet megérteni már.
Itt nálunk meg pláne az van, hogy ha nem lenne warez, nem is sokan bõvítenének gépet (ilyenkor már tényleg jobb a konzol, mert amennyivel kevesebbe kerül lehet játékokat venni, és az biztos el is indul)... legalábbis nálunk, mert azért a játékért amennyit meg tud venni, nem érné meg gépet bõvíteni.
Különben meg, csak magaddal szúrsz ki ha ilyen helyen dolgozol és ennyire nem vagy segítõkész. Mert ahol én vettem ott pl. megkérdezték azt is, hogy rakjanak fel Windowst és beállítsák a dolgokat, és segítettek olyankor is, amikben mások elutasítottak volna (nem szoftver ügyben, mert abban nem volt szükségem még).
Alapvetõ köztudatban élõ felfogás, hogy vegyünk egy korrekt PC-t nem is olcsón, majd mehetnek rá netrõl a programok. Sokan vannak akik hülyének néznek, mert eredeti játékokat veszek PC-re!
Teljesen általános és éppen ezért kibaxott dühítõ, hogy misike meg a bafax apuka hozza be a gépét, hogy a wrz XP-n, a wrz játék valamiért nem megy. Volt már olyan, amikor a gyerek elkezdett szájalni, hogy a sanyinak megy, szar a gép.
Közöltem velük, hogy XP Prof Hun 30k, Fifa 08 10k, ha ez meglesz beszélünk, addig nem érdekel szánalmas sirámuk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt a mai napig nem fogom fel, hogy egyáltalán mi is ez a PC-konzol háború. Az egy dolog, hogy a marketingesek igyekszenek egymásnak ugrasztani a két tábort, bár én ebbõla szempontból a konzolosokat sokkal acsarkodóbbnak érzem, holott nekik áll a világ...
Acsarkodásra a PC-seknek lenne okuk, ugyanis ha a PC nem lenne, akkor Konzol sem lenne, és mégis mostohagyerek lett, bár azt tegyük hozzá, hogy a komolyabb, slágergyanús átékok 90%-ban kijönnek PC-re is.
Valószínûleg a GOW2 is ki fog jönni a maga idejében, ez inkább mátrixos közlemény, hogy "most ezt kell hallanotok" (rohanjatok a boltba és vegyétek meg, aztán majd 1 év múlva jön PC-re is, mert hülyék leszünk egy konzolos sikerjátékot nem átportolni PC-re)
Egy ilyen hogy írhat cikket valamirõl? Azért lenne nagyobb a kalózkodás a konzolokon mert pár újságíró kiszivárogtatott egy csomó játékot? Hát gratulálok.
Pc-n kb. 6x akkora a warezolás.
Nemhiszem el, hogy annyira hülyék, hogy ezzel foglalkoznak, meg ilyeneket állítanak, hogy mekkora károkat okoznak... Semmi értelme. Persze konzolon többen inkább megveszik, ott még azt sem kell kipróbálni, hogy nem fog-e szaggatni, meg nem csak néhány kattintás letölteni és kipróbálni egy játékot (ki kell írni + flesheltetve kell legyen, stb.).
Van néhány becsületes persze, de van PC-nél is...
Ráadásul ha ilyen hiteket terjesztenek, hogy PC-n nem lehet már játszani, meg nem adnak ki játékokat, PC-re meg optimalizálatlan, bugos és rövid játékokat adnak ki többnyire, akkor meg miért várják, hogy többen vegyék meg...
Ha jobb lesz mint az elsõ rész tényleg, ki fogják adni PC-re, pár hónappal a konzolos verzió után. Ha a Microsoft-on múlik akkor meg pláne, ha mindenki x360-at vesz akkor ki fogja megvenni az új Windows-t? <#kuss>#kuss>
azért vesznek sokan nálunk X-et mert lehet okositani,de hallottqam már olyat hogy "okosgyerek" visszavitte a ps3-at mert mikor megvette nem tudta hogy nem lehet flesselni<#lama>#lama>
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
"Ha már Microsoft, rákérdezünk a pécés frontra is a játékokon belül, de sok bíztatót nem hallunk, csak egy tanulságos történetet a Gears of War elsõ részérõl. Amikor a játék pécés változata néhány hónappal az xboxos után megjelent, a kalózverzió olyan mértékben terjedt el, hogy az a konzolos eladásokat is visszavetette. Elvégre pécéje mindenkinek van otthon, ha másra nem, hát netezésre, ott meg három kattintással bármi beszerezhetõ ingyen, és ha már letöltöttem, miért vegyem meg a konzolra? Gears of War 2 már nem is lesz pécén, mert minek: nem elég, hogy nem hoz annyit a konyhára, amennyibe az átírása kerülne, még külön betesz az alapjáték eladásainak is."
<#mf1>#mf1>
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Na meg egyszerûen annyi játék jön, hogy muszáj szelektálni annak aki dolgozik és aludni is akar. Egy warezos szerintem most kapkodja a fejét, far cry2, fable2, gow2, jön fallout3..és stb. mindre úgysincs ideje. De szar lehet dönteni 😄 nekem a pénztárcám megteszi helyettem 😄
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Engem sem érdekel a multi.
Ez max azt vonza magával, hogy MS sürgõsen kitalál valami védelmi megoldást a permbanon kívül. Ettõl a PC verzió esélye még egy kicsit sem lesz jobb, SÕT!
A kiadó véleménye az ügyben az, hogy a PC verzió esetleges kiadása RONTANÁ a konzolos eladásokat, ugyanis PC-vel otthon majdnem mindenki rendelkezik, nagy a csábítás a könnyû warezre, "minek vegyem meg ha ingyen letölhetem".
Míg ugye egy szoftveresen okosított Box360 elég gyorsan permbant kap, ha nem eredeti játék + netkapcsolat fenáll.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(