• Muraton
    Nem értelek titeket először is neked írok egy levelet aki büszke a tört XP re. Olyan dolgokról beszél amiket nem tudsz csak halottad valahol és jó leírni. Én ebből diplomáztam tehát száj zár. Aztán nekem Vistám van és tökéletesen megy 64 bit-es változat. Igaz a gépem is elég nagy teljesítményű mert megéri. Aztán a legtöbben odáig nem jutnak el a Vistánál ,hogy beállítás az üzem módot amiben van 3 mód 1 Energia takarékos 2 Semleges 3 Teljesítmény centrikus. Alapból az 1-esen van mert így van megszabva így egyáltalán nem fut semmi de akkor kapcsolj át 3 módba és minifognak a programok. Aztán a UAC a TI értetek van a csőcseléknek nagyon jó ,hogy rákérdez az épen indítót alkalmazás tényleges futtatására. Aztán az Aero rendszeröl egy pár szó istenem hány MB RAM mellet futtatjátok a Vistát 512 MB RAM mellet nem fog futni minimum 1 GB RAM kell neki de az is kevés.
    Megvan a gépigénye ahogy régen az XP nél szólták le ezt a dolgot úgy most itt a Vistánál az ilyen emberre azt mondák régen hogy Pagam (( Pagas ) Paraszt,Falusi,Tróger ha nem értitek a Latint)
    Mit szóltok majd a következőnél az ,hogy ne agy isten Touch Screen monitor kell hozzá és az drága vagy mit. És csak annyit tudok mondani hogy semmiben se különböznek itt egyesek a politikusoktól lopnak ahol csak tudnak mert azt csináljátok és büszkék vagy rá. Engem nem így nevelt az Anyám. És szerintem titeket sem. Linuxot használjon az aki csak basztatni tudja a más munkáját mig ön maga egy fűszálat nem mozdított életében odébb. A mec-et meg hagyjuk.
    A Linuxosoknak ezt küldöm : http://www.youtube.com/watch?v=0gvw73U_VpU