Indul a Vista SP2 tesztelése

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Akinek nem tetszik a Vista maradhat az XP-nél (vagy 98-nál, 2000-nél, esetleg Linuxnál, egyébnél), egyetlen program sincs, ami Vista only lenne. Sõt, a kedves szoftverfejlesztõk még arra se veszik a fáradtságot, hogy 64bit alatt megfelelõen mûködjenek a szoftvereik, még a 2008-ban kiadottak sem. Aki meg fél a MS saját Windowsától, hogy miket kémkedik, az felrakhat egy módosított XP-t, amiben az MS féle kémprogramokat lecserélték valódi keyloggerekre, amik valódi bûnözõkhöz is eljuttathatják az adatokat.
És nem, nem használok Vistát, mert egy 3 éves gépem van Dx9-es videókártyával, amire teljesen felesleges lenne felrakni, mivel nagyrészt csak problémákat olvastam az Nforce4-es chipsetek Vistás drivereirõl. És errõl megint nem az MS tehet.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

macleod2005
Fantasztikus, ami itt elkezdõdött, fikázzuk csak a vistát. (Ha nem tetszik lehet jobbat csinálni....). Viszont én emlékszem, anno mikor megjelent a zikszpé, akkor pont ugyanez ment, gyakorlatilag szóról szóra, magas volt a gépigénye, sok felesleges funkció, és a többi, mostmeg mindenkinek az az isten... szánalmas.
Már látom magam elött, mi lesz majd amikor kijön az win.
És ismervén az ember nevû állatot, ha olyan oprendszert mernének kihozni, amibe a régi bevállt cuccok lennének benne, akkor az lenne a probléma hogy semmi újítás nincs benne....

a VIA friss 64 bites processzorainak támogatása

Ejha, ezek bizony kernelt is frissítenek. Vajon 2.6.27-es verzióra? <#idiota>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

ja, jobb procikkal sokkal jobb teljesítmény lenne arányos. Ugyanúgy, ha egy kocsiban nagyobb motor van, gyorsabban megy, de ehelyett, ez csak eszi a memóriát, semmi haszna nincs...
"kb. 17 éve már a vista a 7. operációs rendszerük amit kiadtak és akkor az NT-t nem is számoltam meg a SP-okat. 2.5 évente egy."

Sztem nem lenne azzal gond, hogy 2,5 évente új oprendszer.. HA, olyan szintû fejlõdést mutatna fel, mint a hardverek. Hardverben 2,5 év az rengeteg idõ, megjelennek újabb, gyorsabb interfészek, többszörösére növekedik a procik, videókártyák, stb. teljesítménye és tudása, stb. stb. Ezzel szemben oprendszer szinten közel sincs ekkora iramú fejlõdés

\"...lámák kíméljenek.\"

vajon kiki
valamint egy kérdés a mélyen letisztelt okostojásokhoz: mi a különbség a runas és az általuk oly nagyrabecsült szaros UAC között , valamint mitõl NE lehetne kijátszani az UACot egy akármilyen macró programmal , amely júzer interakciót emulál (pl.: Macro Express) és ráadásul semmilyen vírusirtó nem detektálja , de még csak nem is gyanakszik rá????????? !!!!!! <#kocsog><#levele><#falbav><#email><#banplz><#taps><#conf><#csodalk><#duhos2>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
volt egy jó oprendszerük.. az xp ... pont ezért nem értik sokan -köztük én sem- hogy miért nem lehet a már bevált vonalon haladni? miért kell elrontani azt ami jó, azt ami mindenkinek bevált és tetszik? miért kell ráerõlteti az emberekre az új , de szar operációsrendszerüket ami visszafele még véletlenül sem (sõt inkább direkte) nem kompatibilis ISZONYÚ hardverigénye van és ezt adják a újonnan szerelt laptopokhoz ha tetszik ha nem. de csak és kizárólag azért hogy õk meg tudjanak vele figyelni még akkor is hogy mikor mekkorát fingassz... ezért van hogy az újonnan telepített laptopokat mostanában 20ból 19 esetben kértek meg hogy sikáljam le és rakjak fel nekik egy rendes kalóz XP-t .
És a 20. esetben is a lehetõ legjobban ki kellett irtanom a beépített trójai megfigyelõrendszert , távoli rendszerleíró adatbázis módosítására tehát az hagyján hogy olvasásásra) automatikusan bekapcsolt állaptoban "felejtett" futó folyamatot (!) ésatöbbit ÉS A TÖBBIT !!!!
Hozzáteszem inkább kevesebb, mint több sikerrel.. mert amíg ezeket a szarokat az XPbõl már kernelszinten kiirtották (megfelelõ kalóz verziókkal) addig a Viszta ezekhez már tûzzel-vassal ragaszkodik és kiirthatatlan szinte, viszont az nagyon fontos hogy a szegény júzert és még szegényebb rendszergazdát az õrületbe kergesse az idijóra UAC és egyéb jobb alsó sarkos ténykedéseivel...

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

tényleg szánalmas ahogy erõlködnek. az meg gusztustalan hogy mióta a számítástechnika megérintett kb. 17 éve már a vista a 7. operációs rendszerük amit kiadtak és akkor az NT-t nem is számoltam meg a SP-okat. 2.5 évente egy. szerintem ez nem jó így. Mért nem lehet olyat csinálni ami rendes ideig tart. Persze a válasz egyértelmû, és pont ezért gusztustalan.
Szerintem meg csak csinálják, a Vista már jobb mint az XP, aki meg nem hiszi z szenvedjen tovább a régi rendszerével.

vajon kiki
senkit nem érdekel a Viszta se javítócsomaggal se anélkül. Fogják fel végre. Kanyarodjanak vissza az XPhez ha új oprendszert akarnak kiadni, vagy jöjjenek elõ valami teljesen újjal, pl.: egy midorival.

← ElőzőOldal 2 / 2