Gondolkodjunk el néhány dolgon!
  • Aquir
    #135
    csak jobban szeretné ha magyar lenne. Innentől kezdve jön az hogy ki miben hisz, és ki hogyan tud vitatkozni. Ha valakik valamiben elmennek és megtárgyalják a különbözőségeket, na azt megnézném, mert hosszú ideig tartana, és megnézném mire jut így két ember, mert szerintem az alapvető az hogy az hangzik el hogy "én ezt szeretem és azért mert ebben hiszek mert ez jó" és kész.

    Közben meg akár tovább is lehetne menni hogy miért ezt hiszed, miért ez a jó, akkor kiderülne hogy gyerekkorában ezt meg ezt hallgatta, az tetszett neki, és ezek történtek vele, aztán jönne egy megértés fázis, ha hosszú ideig elbeszélgetnek, és azután meg a megértésből származó kompromisszum, ha van amikben nem sikerült egymást (a másikat) meggyőzni.

    Szerintem rühellenétek ti is ha minden embertípussal végig kellene csinálnotok egy ilyen beszélgetést, meg hát mindenki legyen csak normális, aztán hogy betegségből, önnön hibájából, vagy genetikailag hülye valaki, az engem nem érdekel - gondolom mindenki ezt gondolná a végén.

    Nem lesz itt egyhamar Kánaán.
    jó gondolkozást!