Gondolkozz!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
a megalázás az nem ok, de a pletykára az embernek volt szüksége, amit az evolúció alakított ki :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
szaporodnak 5x többen lesznek mint mi, akik a fejlõdõbb oszágban meg alig vállnak annyi gyereket, és egyre kevesebben leszünk. A szegény országokban a gyerek nagyobb érték, mi meg mérlegelünk a jólétben hogy mennyi gyereket vállaljuk, de õk csak ontják :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
a napenergia hasznosítása nem elég hatékony ezt te is tudod. GM növények amikbõl rögtön butanol nyerhetõ amit úgy ahogy van lehet belekeverni a benzinbe?
Ezt pl. a kõolajjal rendelkezõ országok pénzelte Greenpeace nagyban ellenzi, és közben ilyen okok miatt hal meg milliárd ember és gyermek Afrikában, ahol 50x több termést hoznának az aszály és kártevõ-rezisztens stb. növények, amiket kizárt dolog hogy kapnának Európából ezek után.

Balumann
Mert együtt vannak, szeretik egymást, nem vesznek össze hogy MSZP vagy FIDESZ a jobb, és stb.

Balumann
Én gyûjtöttem pár idézetet, amik nekem nagyon tetszenek (vicclap, meg egyéb bölcsességeket tartalmazó oldalról :)) ), akit érdekel olvassgassa végig. Ezeket is lehet kommentelni (egyiket sem én találtam ki :D):
idézetek

Thaiföldön akármilyen nyomor van mégis boldogok az emberek. Vajon miért is?:P

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Balumann
Egyetértek azzal, hogy az emberírtás, valakinek az életének elvétele nem vezet jóra (csak akkor maximum, ha már tényleg nem tud értelmes életet élni, és másét is elveszi).
Fõleg, hogy sokan csak kényszerbõl vállalnak el olyan munkákat, amik miatt még azok is ölni tudtak volna (vagyis pénz miatt). Szvsz a reklám készítés az pont egy ilyen dolog, akárcsak az utcán reklámbigyók osztogatók (hidd el, senki sem élvezetbõl csinálja!).
Aki élvezetbõl csinálja, arra ráférne egy kis gondolkodásmód update, elküldeni valahova nyugis helyre, ahol talán megtalálhatják önmagukat.

Egy gondolat szerintem pont ide illik;
"A világ minden nyomorúsága ebben rejlik, hogy sose érezzük azt, amit másnak okozunk."

NEOreg3
hát sajnos tévedtél:(

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Remélem minél nagyobb mértékben...

\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"

NEOreg3
most azon gondolkozz el milyen mértékben sértettél meg ezzel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szerintem ölni azért mégse kéne...

\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"

Te meg fogd már be. Nem vagyok náci. Minden népcsoportnak megvannak a féreg egyénjei. Én nem teszek különbséget a rasszok között.

Pl.: nyitsz egy Gondolkozz! topicot és ott elmondhatod a véleményed és esetleg belátásra bírhatod embertársaidat hogy neked van igazad. De valószínûleg a népírtás helyességérõl kevés embert tudsz majd meggyõzni.

b1t3gr1ff
náci-e vagy?

Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!

Na és hogy? Jó túlzás volt az irtás kifejezés, kicsit felidegesítem magam mindig ha ezekrõl írok. Ezeket már nem lehet gondolkodásra ösztönözni. Mind agyhalott.!

Ezen gyakorlatilag el kellene gondolkozni;)

Különben mostanában egyre gyakrabban hallom ezt emberektõl hogy ki kellene írtani meg kellene ölni... Ezt nem tudom tolerálni. Úgyhogy hanyagold PLS

Meg lelkiismeret off?

Szerintem sokkal célszerûbb megváltoztatni az emberek gondolkodását, mint megölni õket...

Igen, ezt én is akartam kérdezni.

Ha ezeket mind kiírtanád valószínûleg nem sokan maradnánk. De mondjuk én elõbb ölöm meg magam, minthogy megöljek egy embert. Ez nem fér össze a lelkiismeretemmel. Szerintem ezt a témát hanyagoljuk...

Apus
És te mint elsõrendû emberírtó minek vallod magad? jó embernek?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Az emberirtás soha nem is volt, és soha nem is lesz megoldás... Ez egy hülyeség.

Igen, pl.: azon is lehet gondolkozni hogy miért vesszük meg a nagy cégektõl a világ másikfelérõl hozott gyümölcsöt (ami otthon is megterem (pl.: alma, körte stb.)) amikor a piacon is megkapjuk. Nem állítom hogy olcsóbb, de amiben bisztos lehetsz hogy a nagymama kertjében nem találsz vegyianyagokat. Mielõtt elõhoznánk hogy nincsen pénz, nézzük meg hogy hova megy a pénzünk ahelyett hogy a nagymama pénztárcájába vándorolna. Visszük a külföldi tulajdonban lévõ nagyvállalatnak(Aki olcsón adja a dolgait az adókedvezmény miatt és mellesleg minden egy helyen de ezt már ismerjük). Most mint azt gondolom mindenki észrevette hogy ezek a cégek nem magyar tulajdonban vannak, vagyis külföldre viszik a pénzünket és ahelyett hogy a jó magyar dolgokat vennék külföldröl hozzák a cuccokat(ebbõl következik hogy az a pénz is kifele megy az országból). Tehát amíg nem magyar tulajdonban lévõ árut visznek a magyar tulajdonban lévõ boltokba nagyon ne is reméljük azt hogy megnõ a vásárlóerõ, ezáltal megnõ az életszínvonal stb... És ezután gondolhatod hogy szidjuk az összes nagyvállalatot mert elviszi a pénzünket. Nem, magunkba kellene nézni és elkéne gondolkozni hogy ezt mi hagyjuk...

A féreg embereket kell kiirtani. És csak jó emberek maradjanak. Tudom elég nagy baromság de gondoljatok bele mennyivel javulna a színvonal. És hogy ki a féreg? ezek: állatkínzók, nagyképûek, pletykások, rosszindulatúak, pedofilok, bûnözõk stb stb stb

Vagy azok az emberek akiknek a pletykálásról szól az életük. Abban lelik örömüket, hogy másokat kipletykálnak, megaláznak. Csak azért mert irigyek, mert a másik ember sikeresebb mint õk. Egyébként ok nélkül csak azt utálják akire irigyek. na mind1. Gyûlölöm már az emberek nagy részét. Egy jó kis emberirtás (származástól függetlenül) jól jönne a Földnek. Ez biztos.

Igazad van. Valóban pontos jé... És mellesleg osztom az elöttem szóló véleményét... Bunkó vagy.

Te meg azon, hogy bunkó-e vagy? :D

Na akkor azon gondolkodjatok, hogy hova jut Magyarország. Itt már mindent a pénz befolyásol. "Ha van pénzed van mindened" Sajnos ez így megy. (egyeseknek). A kis hülye plázapicsák, vagy a nagy arcú technosok, vagy az EMO vagyok ments meg emberkéket már nagyon unom. A sok barom idióta állat veszi a legújabb HD TV-ket hitelre. De minek? Hogy ugyanazt a szart a szájába engedje nagyobb képernyõn? A gyermeknevelés is luxus hazánkban manapság. Belebasznak a gyerekek kezébe egy 5 ezrest aztán "menj amerre" látsz Vagy lusta beszélgetni vele és odagórja a Gyõzike show elé! "KULTURÁLÓDJ VÉREM" (Tisztelet a kivételnek). Vagy éppen "tanulj mert nem lesz belõled senki, meg bunkó leszel." Elmondanám, hogy egy nem érettségizett csajjal értelmesebben tudtam beszélgetni, mint egy most érettségizõs "én vagyok a bombanõ" csajjal. Az emberek nagy részénél megszûnt a gondolkodás. Mennek egy irányba mint a birkacsordák. "Vegyük meg a millás verdát mi leszünk a nagymenõk" "Vegyünk Danone és társai joghurtot, igaz hogy ócsóbb lenne ha a piacon vennénk egy kilo gyümölcsöt meg egészségesebb is, de mi inkáb megvesszük a bótbó még a tejberizst is csak ne kelljen fõzni"

Hihetetlen mennyire elbutult ez a nép. És még hova fog?

NEOreg3
most gondolkozz el azon, hogy milyen "jé"-vel kell írni azt hogy muszáj/ly

Ezt muszály volt beírni?

John Cena
mekkora ték:d

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Igyekszek nem hülyének nézni senkit

ja hogy hozzaszoljak és ne hulyenek nézzetek(:D):
engem meg mert nem érdekelt xd

meg a matekot!4

Én nem ezért ugrottam át hanem mert nem figyeltem rá. De különben tényleg így van 3 mondat a max. xD

Tényleg átugrottam. Nem gondoltam konkrét témára amikor ezt a topicot nyitottam. Alapból úgy terveztem hogy ezt majd az ide író fórumozók fogják alakítani. Ami szerintem sikerült is ha vissza olvaso amióta megvan a topic(pár órája) azóta volt már téma az internet az MMORPG és valamilyen szinten az emberi kapcsolatokat is érintettük.

na csöcs

http://www.youtube.com/watch?v=7f4215cns3s

miért nem?
milyen stilusu zenét szeretsz? magáér a stiluser amugy mar en sem nagyon vagyok oda, de ez nagyon megtetszett

b1t3gr1ff
át lett ugorva mert túl hosszú ha az sg-n 3 mondatnál többet írsz egy hsz-be ne várd el hogy elolvassák.

Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!

ha nem irnam itt a hulyeségem neked sem lenne sok dolgod ahogy elnézem lol xD
tessék orulni, majd lesz belole egy fasza offtopic és hydroceph barátod gazdagabb lesz pár buntiponttal

Nem túlzottan szeretem az ilyen mûfajú zenét.

Balumann
Hát úgy is mi alakítanánk, a legelgondolkodtatóbb kérdést esetleg megszavazzuk, kirakod felülre és azon lehetne gondolkodni. Ha nem adsz meg gondolkozni valót, akkor csak az lesz továbbra is, mint eddig volt :P

#69 -as hozzászólásomat szerintem mindenki átugrotta :D Vagy csak nem olyan komoly gondolkodandó témára gondoltál? :-)

lehet akarmilyen szar en most kb belefostam magam!%

Néhány meg nem tud... de nem tudom mit keres itt-.-

na de inkább mondjatok véleményt errol;
http://www.youtube.com/watch?v=-1p-K64czWo&feature=related

hajaj, csak birja "tintaval" xD

Talán mert néhány ember tud pár értelmes dolgot mondani?

. de felejtsd el