Gondolkodjunk el néhány dolgon!
  • kocsisgabor9999
    Na akkor azon gondolkodjatok, hogy hova jut Magyarország. Itt már mindent a pénz befolyásol. "Ha van pénzed van mindened" Sajnos ez így megy. (egyeseknek). A kis hülye plázapicsák, vagy a nagy arcú technosok, vagy az EMO vagyok ments meg emberkéket már nagyon unom. A sok barom idióta állat veszi a legújabb HD TV-ket hitelre. De minek? Hogy ugyanazt a szart a szájába engedje nagyobb képernyőn? A gyermeknevelés is luxus hazánkban manapság. Belebasznak a gyerekek kezébe egy 5 ezrest aztán "menj amerre" látsz Vagy lusta beszélgetni vele és odagórja a Győzike show elé! "KULTURÁLÓDJ VÉREM" (Tisztelet a kivételnek). Vagy éppen "tanulj mert nem lesz belőled senki, meg bunkó leszel." Elmondanám, hogy egy nem érettségizett csajjal értelmesebben tudtam beszélgetni, mint egy most érettségizős "én vagyok a bombanő" csajjal. Az emberek nagy részénél megszűnt a gondolkodás. Mennek egy irányba mint a birkacsordák. "Vegyük meg a millás verdát mi leszünk a nagymenők" "Vegyünk Danone és társai joghurtot, igaz hogy ócsóbb lenne ha a piacon vennénk egy kilo gyümölcsöt meg egészségesebb is, de mi inkáb megvesszük a bótbó még a tejberizst is csak ne kelljen főzni"

Hihetetlen mennyire elbutult ez a nép. És még hova fog?